Poraďte meno pre dievčatko - okrem mena Sofia a Ema
Ahojte baby😊
Dávam to sem znovu lebo mi bol vymazaný prispevok a nemohla som si prečítať vaše odpovede😊
Aké by ste dali meno pre dievčatko😊 okrem Sofia a Ema. Rozmýšľali sme nad Viktoriou ale chceme ešte skúsiť ešte iné mená🙂 ďakujem za radu🙂
Ahoj.......doma máme Terezku a Agatku......v zálohe sme mali ešte Elišku a Stelku
My mame doma Nicol, Vivien, Sandra. Pacia sa mi este mena ako napr.: Karin, Elissa, Yasmine, Simona, Sarah, Adriana, Laura, Natalia, Lea, Klaudia, Dominika, Scarlet, Miriam, Barbara, Izabela, Liana, Livia, Karolina..
My máme Alexandru a Olíviu. Ale pôvodne keď som bola tehotná, páčili sa mi Karolína a Amália.
Lucia, Tamara
My mame LEA a milujem to meno 😘
Moje dcérky sa volajú: Stella a Saniya. Kebyže mám ďalšiu dcérku volala by sa Stefanie alebo Synnoeve. Zo Slovenského kalendára sa my páči Laura, Marianna, Regína
@katarinaluk skoda,lebo je to prekrasne meno😊muzovi sa nepacilo,rovnako ako mne Lea,co vybral on,tak sme sa zhodli na Zuzke.mysleli sme,ake je pekne a neokukane a nakoniec na dedine,kde zijeme,budu v rocniku dve Zuzky a dalsia je o rok starsia,tak sa nam mena po rokoch vracaju
Petronelka Veronika Anežka Monika Vaneska Dominika Barborka Laurika Žanetka Anetk milion krasnych mien
moje dcérky sa volajú Stella a Lilly 😁
Stela Lujza
Keď sme boli na dovolenke u mora, počula som manželský pár ako volá na svoje dcéry - Loreta, Letty . Za mňa top.
Ahoj,my máme Timeu 🙂 to meno zbožňujem 🙂❤❤❤❤
Ahoj ja mam doma Miu a Emu to co asi nechces ale mne sa hrozne pacila Zara
Bratova dcérka sa volá Lada .
My máme doma Karolinku a voláme ju ako príde.. Kajus, Karolínka, Karol, karlos 😀 môj oco ju napríklad ináč nevolá než Karol🤷♀️🤣.. A teraz čakáme tiež dievčatko pravdepodobne Gretku 🙂
Keby ste potrebovali inspiraciu 😃
http://www.web-stranka.sk/medzinarodne-krstne-mena
Ja som raz opatrovala jednu starú žena, volala sa Lotty..s takým menom som sa predtým nestretla...
Naša je Alexa - skratka od Alexandra
Mame doma Olíviu, Viktóriu s Améliu... a nelutujem 🌸🌸🌸
@katarinaluk Ester 😊
My mame Emily a Elizabeth 🙂
Agáta a Elia 😊
@katarinaluk Aneta 🙏♥️🥰
najlepšie je meno nevravieť vôbec nikomu a pokoj...potom ti to druhí iba znechutia, sesternica menila kvôli mame meno dcére 2x a synovi tiež...choré..ja som nikomu nič nevravela, nech sa nechajú prekvapiť veď vedia, že to bude baba a poviem...furt im vadí, že je Valentína lebo ....tereškovová chápeš 🙂 a ja jej meno proste zbožňujem nech si vraví kto chce čo chce !
a mne sa páči Zorka 🙂 a Magdalénka a Violka
My mame Tinu, v rodine Luciu, Juliu, Zuzku... celkovo v okoli vnimam trend navratu k slovenskym krstnym menam a paci sa mi to. My zijeme zahranici, jedna z podmienok mena bola lahka vyslovitelnost pre cudzincov, kedze tu planujeme zotrvat nejaky ten cas.
Myslite aj na to, aby Vam "pasovalo k priezvisku", nedalo sa zhovadit nadavkami (vzdy sa bude dat, ale niektore su fakt zle), uvazujte nad tym, ci je to naozaj meno, ktore sa Vam paci, alebo ho priniesol trend. A aj vyznam mena, ci jeho priraditelnost k vierovyznaniam nie je na zahodenie vediet... to ze tomu neprikladate vyznam vy, nemusi znamenat, ze nebude okolie v case rastu Vasho dietata.
Pre dieta je meno najdolezitejsie v case puberty, kedy je vacsina nan velmi citliva. Tak porozmyslajte, ako ste svoje meno vnimali v puberte a ako si myslite ze by ste vnimali nejaku zosmiesnovanu exotiku, alebo meno, ktore ma okolo Vas v triede dalsich 7 dievcat (moj pripad 😅)
A nakoniec, ak Vam nejake meno neda pokoj, tak ho dajte, mne sa synove meno snivalo (a vsetci mi ho vyhovarali) a dcerine sme ztazka vyberali, ak kym sme to neprestali riesit a ja som sa jedno rano nezobudila s tym, ze toto a basta 🙂
Larissa alebo Simona 🦄♥️🐈

My mame Nelku a Kiarku