icon

Poraďte meno pre dievčatko - okrem mena Sofia a Ema

katarinaluk
25. mar 2019

Ahojte baby😊
Dávam to sem znovu lebo mi bol vymazaný prispevok a nemohla som si prečítať vaše odpovede😊
Aké by ste dali meno pre dievčatko😊 okrem Sofia a Ema. Rozmýšľali sme nad Viktoriou ale chceme ešte skúsiť ešte iné mená🙂 ďakujem za radu🙂

marianajadronova
25. mar 2019

My mame Nelku a Kiarku

luciatl
25. mar 2019

Ahoj.......doma máme Terezku a Agatku......v zálohe sme mali ešte Elišku a Stelku

sandrika1986
25. mar 2019

My mame doma Nicol, Vivien, Sandra. Pacia sa mi este mena ako napr.: Karin, Elissa, Yasmine, Simona, Sarah, Adriana, Laura, Natalia, Lea, Klaudia, Dominika, Scarlet, Miriam, Barbara, Izabela, Liana, Livia, Karolina..

maskotka812
25. mar 2019

My máme Alexandru a Olíviu. Ale pôvodne keď som bola tehotná, páčili sa mi Karolína a Amália.

hell23
25. mar 2019

Lucia, Tamara

019paula
25. mar 2019

My mame LEA a milujem to meno 😘

frndza
25. mar 2019

Moje dcérky sa volajú: Stella a Saniya. Kebyže mám ďalšiu dcérku volala by sa Stefanie alebo Synnoeve. Zo Slovenského kalendára sa my páči Laura, Marianna, Regína

ludkka0407
26. mar 2019

@katarinaluk skoda,lebo je to prekrasne meno😊muzovi sa nepacilo,rovnako ako mne Lea,co vybral on,tak sme sa zhodli na Zuzke.mysleli sme,ake je pekne a neokukane a nakoniec na dedine,kde zijeme,budu v rocniku dve Zuzky a dalsia je o rok starsia,tak sa nam mena po rokoch vracaju

olusik112
26. mar 2019

Petronelka Veronika Anežka Monika Vaneska Dominika Barborka Laurika Žanetka Anetk milion krasnych mien

carodejkadorot
26. mar 2019

moje dcérky sa volajú Stella a Lilly 😁

sekina
26. mar 2019

Stela Lujza

popa86
26. mar 2019

Keď sme boli na dovolenke u mora, počula som manželský pár ako volá na svoje dcéry - Loreta, Letty . Za mňa top.

ave_eva
26. mar 2019

Ahoj,my máme Timeu 🙂 to meno zbožňujem 🙂❤❤❤❤

adelkaa159
26. mar 2019

Ahoj ja mam doma Miu a Emu to co asi nechces ale mne sa hrozne pacila Zara

popa86
26. mar 2019

Bratova dcérka sa volá Lada .

modrinkaa
26. mar 2019

My máme doma Karolinku a voláme ju ako príde.. Kajus, Karolínka, Karol, karlos 😀 môj oco ju napríklad ináč nevolá než Karol🤷‍♀️🤣.. A teraz čakáme tiež dievčatko pravdepodobne Gretku 🙂

tyrkysova_kobyla
26. mar 2019

Keby ste potrebovali inspiraciu 😃
http://www.web-stranka.sk/medzinarodne-krstne-mena

heyoka
26. mar 2019

Ja som raz opatrovala jednu starú žena, volala sa Lotty..s takým menom som sa predtým nestretla...

heyoka
26. mar 2019

@modrinkaa jeeej áno Gréta je krásne meno 🙂

martanela
26. mar 2019

Naša je Alexa - skratka od Alexandra

lienkan
26. mar 2019

Mame doma Olíviu, Viktóriu s Améliu... a nelutujem 🌸🌸🌸

misellka_23
27. mar 2019

@katarinaluk Ester 😊

petra199099
27. mar 2019

My mame Emily a Elizabeth 🙂

karajazviny
27. mar 2019

Agáta a Elia 😊

lolanite
27. mar 2019

@katarinaluk Aneta 🙏♥️🥰

mimac
28. mar 2019

najlepšie je meno nevravieť vôbec nikomu a pokoj...potom ti to druhí iba znechutia, sesternica menila kvôli mame meno dcére 2x a synovi tiež...choré..ja som nikomu nič nevravela, nech sa nechajú prekvapiť veď vedia, že to bude baba a poviem...furt im vadí, že je Valentína lebo ....tereškovová chápeš 🙂 a ja jej meno proste zbožňujem nech si vraví kto chce čo chce !

mimac
28. mar 2019

@heyoka Šarlota- tak skratka je Loty...pekné

mimac
28. mar 2019

a mne sa páči Zorka 🙂 a Magdalénka a Violka

madeleine
28. mar 2019

My mame Tinu, v rodine Luciu, Juliu, Zuzku... celkovo v okoli vnimam trend navratu k slovenskym krstnym menam a paci sa mi to. My zijeme zahranici, jedna z podmienok mena bola lahka vyslovitelnost pre cudzincov, kedze tu planujeme zotrvat nejaky ten cas.

Myslite aj na to, aby Vam "pasovalo k priezvisku", nedalo sa zhovadit nadavkami (vzdy sa bude dat, ale niektore su fakt zle), uvazujte nad tym, ci je to naozaj meno, ktore sa Vam paci, alebo ho priniesol trend. A aj vyznam mena, ci jeho priraditelnost k vierovyznaniam nie je na zahodenie vediet... to ze tomu neprikladate vyznam vy, nemusi znamenat, ze nebude okolie v case rastu Vasho dietata.

Pre dieta je meno najdolezitejsie v case puberty, kedy je vacsina nan velmi citliva. Tak porozmyslajte, ako ste svoje meno vnimali v puberte a ako si myslite ze by ste vnimali nejaku zosmiesnovanu exotiku, alebo meno, ktore ma okolo Vas v triede dalsich 7 dievcat (moj pripad 😅)

A nakoniec, ak Vam nejake meno neda pokoj, tak ho dajte, mne sa synove meno snivalo (a vsetci mi ho vyhovarali) a dcerine sme ztazka vyberali, ak kym sme to neprestali riesit a ja som sa jedno rano nezobudila s tym, ze toto a basta 🙂

lara1408
28. mar 2019

Larissa alebo Simona 🦄♥️🐈