icon

Poraďte meno pre dievčatko - okrem mena Sofia a Ema

katarinaluk
25. mar 2019

Ahojte baby😊
Dávam to sem znovu lebo mi bol vymazaný prispevok a nemohla som si prečítať vaše odpovede😊
Aké by ste dali meno pre dievčatko😊 okrem Sofia a Ema. Rozmýšľali sme nad Viktoriou ale chceme ešte skúsiť ešte iné mená🙂 ďakujem za radu🙂

barbie1981
25. mar 2019

My máme Leu a ešte som mala vybratú Lujzu

luccki
25. mar 2019

My budeme mat alexandru. To meno sa mi paci uz roky rokuce. Mne sa pacili aj vselijake emy sofie zary mie a neviem co ked to este v mode nebolo ale uz sa mi to opocuvalo.

katarinaluk
autor
25. mar 2019

@ludkka0407 môj priateľ má ešte sestru a mamu menom Katarína takže 4 už by bolo veľa 😃

lubik87
25. mar 2019

@katarinaluk ja mám oliviu

szkittula
25. mar 2019

Moja cerka je Linett , a paci sa mi aj Lora .. 🙂

mojemenojekika
25. mar 2019

@bona Moja mama nam hovorila, keď sme niečo zle spravili že sme Dorotey

mojemenojekika
25. mar 2019

Ja mám sestry Veronika, Gabika, Janka, Hanka(oficiálne Annamaria), Monika a ja som Kristiána

katica2011
25. mar 2019

U nas priateľ vyberal a bude Rebeka.

tinak25
25. mar 2019

@katarinaluk mi máme Alexandru, Sašku. Podľa mňa to nieje staromódne ani jednu z tých ako teraz Emma, Sofia.

asia83
25. mar 2019

@nika3136 Dať decku cudzokrajné meno iba preto, lebo MOŽNO o 20 rokov odíde zo Slovenska... 😵 To sa volá alibizmus.

arthemiis
25. mar 2019

Ako sestra z novorodeneckeho môžem povedať ze ak chcete byť tuctovky tak kľudne dajte meno Nina Nela Viktória Eliška Emma Ema ale nečudujte sa keď na ihrisku pribehne 20 ďalších deti keď zakričíte meno.. Tak neoriginalne mena co som za pár rokov videla v jednom kuse sú strašne nemožné :D

barunka.k
25. mar 2019

@katarinaluk my mame Stellu...mne sa páčilo vždy toto meno a manželovi sa tiež veľmi páčilo tak bola hneď zhoda 😊

katarinaluk
autor
25. mar 2019

@arthemiis a aké mená mi poradíte ktoré nie sú tak dane 🙂

evalin88
25. mar 2019

Ja som strasne chcela Luciu.. aj om tak male volala kym lekar neprezradil ze je chlapcek.

misulkar
25. mar 2019

My máme Peťku (Petra).
Na Slovensku (cca vo veku mojej dcérky) nepoznám ani jednu. Žijeme v DE, tiež je v škôlke (a asi aj široko ďaleko) jediná a pritom to je aj celkom medzinárodné meno. 🙂

eriksonka1234
25. mar 2019

@katarinalu Naša je Sabinka a teraz som veľmi rada, že som sa nechala ukecat.

nika3136
25. mar 2019

@asia83 nepovedala som, že to je jediný dôvod. Jej prababka je Emília, ja som to zmedzinarodnila a nevidím v tom žiaden problém 🙂 starať sa do iných sa volá drzosť 🙂

rena18
25. mar 2019

@katarinaluk ahojte my mame Elu a som velmi spokojná. Keď som bola tehu tak sme každú chvíľu menili. Manžel chcel krátke meno lebo ma dlhé priezvisko a aby sa aj hodilo. Naše naj Ela , Lea, Liliana - Lili, Nina, mne sa páči aj Monika ale vôbec nepasuje k priezvisku. A ešte som hľadala mena aj podľa zverokruhu a škorpiónka Ela pasuje. Držím palce.

matejko18
25. mar 2019

@queenofdisaster_7 tak skús 🤪možno jej to dopne 😉

ingrid2304
25. mar 2019

My máme Sandru a Timeu

ave17
25. mar 2019

@arthemiis moja rec🙂 tým mamičkám už ozaj niekedy dochádzajú nápady.. Hrozne ohukane sú tie mena... 🤔

mimer
25. mar 2019

Ahoj my mame Anitu a meno jej sedi doslova..inakbmi nepresla olivia amia Amelia Nadia..som rada lebo uz kazde druhe dievcatko je Olivia Amelia Karolinka ...ak by sme mali druhe dievcatko rozmyslala by som nad menom Ester 🙂

katarinaluk
autor
25. mar 2019

Baby priezvisko by bolo Kačíkova

mojemenojekika
25. mar 2019

Lívia, tých je málo

ada12345
Autor odpoveď zmazal
petronelka8
25. mar 2019

Emily je to anjelské meno a naša dcéra sa naozaj stala anjelom a poslala nám Megan

sapa20
25. mar 2019

Áno vymazala som kvôli tomu ,že je tu niekoľko diskusií s tou istou alebo podobnou otázkou. Ďakujem za , nerešpektovanie pravidiel.

katarinaluk
autor
25. mar 2019

@sapa20 tak to vymažte keď je to taký problém

ewell13
25. mar 2019

Lucka Alžbetka Agáta

liduska12
25. mar 2019

Mame Dianu a ak teraz cakame dievcatko tak bude Linda. Pre mna su to jednoduche a pekne mena, ktore v kazdej reci zneju rovnako 🙂