Poraďte meno pre dievčatko - okrem mena Sofia a Ema
Ahojte baby😊
Dávam to sem znovu lebo mi bol vymazaný prispevok a nemohla som si prečítať vaše odpovede😊
Aké by ste dali meno pre dievčatko😊 okrem Sofia a Ema. Rozmýšľali sme nad Viktoriou ale chceme ešte skúsiť ešte iné mená🙂 ďakujem za radu🙂
My budeme mat alexandru. To meno sa mi paci uz roky rokuce. Mne sa pacili aj vselijake emy sofie zary mie a neviem co ked to este v mode nebolo ale uz sa mi to opocuvalo.
@ludkka0407 môj priateľ má ešte sestru a mamu menom Katarína takže 4 už by bolo veľa 😃
@katarinaluk ja mám oliviu
Moja cerka je Linett , a paci sa mi aj Lora .. 🙂
@bona Moja mama nam hovorila, keď sme niečo zle spravili že sme Dorotey
Ja mám sestry Veronika, Gabika, Janka, Hanka(oficiálne Annamaria), Monika a ja som Kristiána
U nas priateľ vyberal a bude Rebeka.
@katarinaluk mi máme Alexandru, Sašku. Podľa mňa to nieje staromódne ani jednu z tých ako teraz Emma, Sofia.
Ako sestra z novorodeneckeho môžem povedať ze ak chcete byť tuctovky tak kľudne dajte meno Nina Nela Viktória Eliška Emma Ema ale nečudujte sa keď na ihrisku pribehne 20 ďalších deti keď zakričíte meno.. Tak neoriginalne mena co som za pár rokov videla v jednom kuse sú strašne nemožné :D
@katarinaluk my mame Stellu...mne sa páčilo vždy toto meno a manželovi sa tiež veľmi páčilo tak bola hneď zhoda 😊
@arthemiis a aké mená mi poradíte ktoré nie sú tak dane 🙂
Ja som strasne chcela Luciu.. aj om tak male volala kym lekar neprezradil ze je chlapcek.
My máme Peťku (Petra).
Na Slovensku (cca vo veku mojej dcérky) nepoznám ani jednu. Žijeme v DE, tiež je v škôlke (a asi aj široko ďaleko) jediná a pritom to je aj celkom medzinárodné meno. 🙂
@katarinalu Naša je Sabinka a teraz som veľmi rada, že som sa nechala ukecat.
@katarinaluk ahojte my mame Elu a som velmi spokojná. Keď som bola tehu tak sme každú chvíľu menili. Manžel chcel krátke meno lebo ma dlhé priezvisko a aby sa aj hodilo. Naše naj Ela , Lea, Liliana - Lili, Nina, mne sa páči aj Monika ale vôbec nepasuje k priezvisku. A ešte som hľadala mena aj podľa zverokruhu a škorpiónka Ela pasuje. Držím palce.
@queenofdisaster_7 tak skús 🤪možno jej to dopne 😉
My máme Sandru a Timeu
Ahoj my mame Anitu a meno jej sedi doslova..inakbmi nepresla olivia amia Amelia Nadia..som rada lebo uz kazde druhe dievcatko je Olivia Amelia Karolinka ...ak by sme mali druhe dievcatko rozmyslala by som nad menom Ester 🙂
Baby priezvisko by bolo Kačíkova
Lívia, tých je málo
Emily je to anjelské meno a naša dcéra sa naozaj stala anjelom a poslala nám Megan
Áno vymazala som kvôli tomu ,že je tu niekoľko diskusií s tou istou alebo podobnou otázkou. Ďakujem za , nerešpektovanie pravidiel.
@sapa20 tak to vymažte keď je to taký problém
Lucka Alžbetka Agáta
Mame Dianu a ak teraz cakame dievcatko tak bude Linda. Pre mna su to jednoduche a pekne mena, ktore v kazdej reci zneju rovnako 🙂

My máme Leu a ešte som mala vybratú Lujzu