Poraďte mi, prosím, meno pre chlapčeka/dievčatko
Ahojte viem že táto téma sa rozoberala už strašne veľa krát, čakám bábätko a som na tom tak,že nechcem vedieť do pôrodu čo čakám takže zatiaľ riešim mená aj pre chalana aj pre dievčatko
ja nechcem tuctové meno ktoré je nonstop v top 10 čiže ak ste počuli o nejakom peknom zvláštnom menej kľudne aj zahraničné ale dobre vyslovujúce sa aj tu na Slovensku prosím poraďte mi
ďakujem
Ake bude mat dieta priezvisko? 🙂 Zalezi ci je slovenske alebo zahranicne, napriklad znelo by divne William Mrkvicka :D
my mame Timon...ale strasne sa mi paci aj Tristan...a dievcatko neviem 😀
Ja mám Damián a Marko, keby bolo dievčatko tak Karolína
Ja som chcela velmi Gregor, ale nakoniec vyhral Ondrej. obe málo používané čo sa tyka dievčatka tak Anežka alebo Kamila 🙂
My ak budeme mat dievcatko - tak to bude bud Petka alebo Nelka a ak budeme mat chlapca - tak to bude Jurko (zelanie manzela Juraja☺️) alebo Oliver 🙂
No priezvisko je rakúskeho pôvodu-tuším, takze nebude mrkvička 😁 mne sa dievčenské meno páči Elizabeth a pre chalana Noah, ale neviem 😩 je to tak ťažké
Taktiež sa mi páčia 2 mená keď sú
@noemi007 Mne sa pôvodne pre chlapčeka páčil Mattias, Simeon, Elias a pre dievčatko Heidi, Greta, ale nakoniec sa bude volať po mužskej línii môjho manžela, takže hold smola 😀 Držím palce pri výbere krásneho mena 🍀
My mame Filipa a Dianu a tretie bude zrejme Daniel alebo Linda (ked raz bude) 🙂
My bojujeme s chlapčenskym menom :-/ jediné čo sa mne páči je Juraj a vedela by som si predstaviť meno Artur 🙂 alebo Samko
Pre chlapčeka Ján,Janik a dievčatko Liana,Lianka ❤️
ja mam juraj ,simon,matus a dievcata nezvycajne ale pekne Sindy a Riana
My sme dali synčekovi na slovensku netradičné meno -Dimitrij (nie, nie sme rusofili, toto je balkánska obdoba, ruská je Dmitrij) a dcérku by sme raz chceli Saskiu.
@noemi007 haha tak daj Naomi 😂😂.. Sranda.. Veľa šťastia možno keď porodíš kukneš na babo hneď sa ti niečo vynorí 😊 tak to ma veľa žien..
Nakolko my mame nemecke priezvisko, tak syna mame Félixa. Uvazovali sme este nad menom Maxim. Pre dievcatko sme mali vybrane meno Rebeka.
Gabriel, Marina:/

@noemi007 my máme Peter a Elena,v dnešnej dobre netuctove mena,rovnako sa vyslovuje v zahraničných verziách, vo veľa krajinách ich majú v rôznych podobách,dajú sa osloviť viacerými spôsobmi 😀