Poraďte nezvyčajné dievčenské meno.
Ahojte viem že už tu bola určite nejaká podobná diskusia ale chcela by som to mat pokope tak sa ospravedlňujem. Prosím poradte nezvyčajne dievčenské mena veľmi sa mi páčia nezvyčajne mena preto premýšľam aké zvoliť aby sa dalo dievcatko pekne oslovovať aj v zdrobneninach. Ďakujem zienky❤️
Bazuka, môžete ju vola Baza, Baska, Zuka, Zučka.
Geršuľa - spojenie dvoch nezvyčajných mien Gertrúda a Uršuľa
Mne sa paci Šarlotka
Nora,Jacquelin, Dita,Dajana,.
My tiež vyberáme mne sa páči Eunika, Valentina, Ivlin, Alica, Nanette, Linda, Anastasia
veľmi sa mi páči HAJNALKA 🙂
@monca0021 neviem ci uz bolo Noemie 👌🏻
@katulienkamoja my tie tak. Naša má pol roka má obrovské modré oči mihalnice ani nehovorím a je totoalne brckava. Až tak že musíme už copik robiť 😂 je iná prosté 🤷😂
Anabella😍
@monca0021 ja mam tri Isabella, Charlotte a Zoe
Dcera je Paulina a volame ju Paulinka, Pauli, Paja a ked je zla tak Paula 🙂
@monca0021 mne sa paci Sandra. Nepoznam ich vela v okoli
@monca0021 este ma napadlo, v skolke mame Lina a Mila. Sestricky. Tatino ma srbske korene.
Mia
Ja som henrieta a na celej skole som bola aj jedina :○
Letty,Chantal,Elis
Mne sa paci napriklad Valentina a tiez aj Johana 🙂
Ak máte slovenské priezvisko, odporúčam dať meno, ktoré bude "naše".Kľudne sa na mňa môžu ostatné mamičky nahnevať, ale mne osobne príde byť ozaj veľmi smiešne, keď ľudia zvolia k vyslovene slovenskému priezvisku cudzokrajné meno.Aj v našom kalendári sú pekné mena, ktoré nie sú až tak preferované.Pekne meno je napríklad Marina.Ak by ste chceli meno, pri ktorom by by dcerka nemala problém aj v zahraničí (napríklad z dôvodu štúdia, či zamestnania), super je Linda.Skuste si pozrieť slovensky rozsireny kalendár.
Prípadne ešte teraz mi napadla Vanda.
Valentinka❤️
mne sa paci Gloria..Lola...ale malokomu sa taketo meno paci😀ale mam dvoch synov,tak nevydalo🤣😂
Ak Ja budem mat niekedy dceru, velmi budem za Lenku,alebo Milotu. Milota sa volala jedna moja spolubývajúca,v tom case vyse 50 rocna pani. Byvala s nami v podnajme asi mesiac,a do dnes si ju pamätám ako super človeka,to meno jej sedelo perfektne.
Este sa mi páči Anabela,Izabela.
Marína,Melánia;Nataša,Charlota,Klaudia,
@mimachicha 2 napolitanky😂🤣🙈
A priezvisko aké?
@katulienkamoja fúha to čo.je za meno?😟

@katulienkamoja aj ja mám Lujzu a široko ďaleko je tu jedina,tiež sa jej riadne hodí.A voláme ju iba Lujza alebo Lulu.Inak nie.