Poraďte slovenské meno pre tretieho syna
Ahojte, o chvilu rodim a neviem ake meno dat tretiemu synovi. 🙈 Mozno mi poradite🙂
Mame klasicke slovenske priezvisko, takze nechcem ziadne zahranicne a exoticke meno, kedze sa to vobec nehodi. V rodine mame vsetko chlapcov, moji aj manzelovi bratia maju len synov, takze by som nerada, aby sa meno opakovalo po bratoch, synovcoch, svagroch, dedoch🤣
Takze zhrniem to:
(manzel Richard)
ujovia: Tibor, Peter, Jan, Jozef, Martin, Dalibor
Dedovia: Pavol, Frantisek
Synovci: Dominik, Tobias, Oliver, Alex, Damian, Daniel, Matteo, Sebastián, Šimon
Moji synovia: Filip, Adam
Ak vas nieco napadne, kludne mi poradte. Ja som uz presla cely kalendar a nic ma neoslovilo. Najlepšie bez mäkčeňov a dĺžňov a niečo kratšie.
Ďakujem za rady🙂
Jakub, Matej, Michal, Ondrej, Roman, Tomáš
aj Matej je dobre
Juraj
Patrik, Jakub je pekne meno ale fakt ich je velmi veľa co by mne osobne vadilo, ale pokiaľ to tebe nevadí tak kľudne aj toho 🙂
Jakub
Máme jedného syna - Jakuba, ale keby boli traja, tak sú Jakub, Adam, Filip 🙂
Samuel
Juraj, Jakub, Michal
Mne napadol Pavol
Gabriel, Michal, Adrian... Mne sa zase Jakub veľmi nepáči. Vo forme Kubo už vôbec nie.
Ivan, Ondrej, Jozef
Michal, Ivan, Kristián, Patrik, Tomáš, Samuel
Tomáš ,Adrián 🙂
Jakub Alan Adam Alex
Július , Gregor , Viktor.
Ondrej, Bartolomej, Dávid, Ján
juraj
Ondrej, jan, Juraj, aj Pavol sa málokedy uz dava
Gregor
Jurko
Matej
Ondrej, jan, Juraj, aj Pavol sa málokedy uz dava
@pieksamaki jan a pavol by sa opakovalo. Zatial sa mi najviac pozdava Jakub. Nad nim som ani neuvazovala. Ďakujem😊😊
No ale deo je Pavol....práve preto by sa malo dat.....ved tradicne sa dávalo po predkoch.....🙂....ale jasne ze chápem.....
Dominik by som volila..mne sa meno Jakub neskutocne nepaci..neviem preco
Jakub je krasne, ale sestra hovori synovi Kubi, Kubino 😂 Mi to vzdy usi pretaca a take pekne meno 😅
Nam sa nepaci ak dedia mena, chcem take, ktore nemame🤣
Jakub je krasne a to Kubo sa ani mne nepaci. Ale uz som sa stretla, ze niekto mojho syna Filipa volal Fifik, Fifko🙈🙄 a Adamka Adik🤣 takze ludia si vzdy najdu. Ja ich oslovujem len Filip, Filipko, Adam, Adamko, Jakub, Jakubko ak by bol☺️
Maxim 💙🩵

hlasujem za Jakuba