Prezývka pre Leonarda
Ahojte, manželové vysnívané meno pre chlapca je Leonard a ja s tým súhlasím, len s podmienkou, že by sme ho volali Leon, pretože Leo bola jedna túlava mačka, ktorá u nás chvílu žila, tak sa mi to už spája so zvieraťom. Myslíte, že ho ludia, učitelky, kamaráti začnú inštinktívne volať Leo?
Alebo máte niekto skusenosť s tým mať ,,nezvyčajnu” prezývku (niečo ako Kristína ktorej sa nehovorí Kika, ale Tina) Či to neni otravné každého opravovať?
Neverila by som tomu, že to jedno písmeno mi mení celkový dojem z toho mena, ale je to tak 🙈
Leo
Fero….ako vážne sa toto opýtaš?
Di Caprio…
Neboj, ked ho budete volat Leon, a on sa tak bude predstavovat, tak ho tak budu volat.
Ja by som ho volala Neo 🙂 Alebo Art, Artik.
Leo
Budu ho volat Leo. Ti chapavejsi ak sa predstavi ako Leonard, tak ho budu volat Leonard.
Ako mala som mala spoluziaka leonarda a volali sme ho lenko 🙂 ako deti sme proste jeho menu nerozumeli a vobec nam nenapadlo volat ho leo ... ale bol to socik, veci sa zmenili a myslim ze teraz je uz tolko leov, leonov a leonardov ze nemusis vobec vahat.
Mať tvoje starosti...
A nechces mu dat rovno meno leon? V at je to bezne chlapcenske meno
Aj tak ho budú všetci volať Leo ...
My tak netradicne volame syna. Vsetci ho poznaju od tou nasou verziou. V skolke som hned na zaciatku povedala ucitelkam, ze ako ho volame. Rovnako som to povedala ucitelke v prvom rocniku. Nikto s tym nemal problem. Ostatne ucitelky a deti automaticky preberali, aj rodicia deti. Klasickou verziou mena ho volaju jedine napr. lekari, kde to proste neriesim, kedze ide o obcasne situacie.
tak ho volajte Lakave Eroticke Osvieženie.
Je to super meno...s takym menom moze byt cokolvek...hodi sa ako CEO firmy Leonard...ale aj ako hocijake zamestnanie. Kazdy si jeho meno hned zapamata. ...a je medzinarodne, takze nebude met problem ak by sa odstahoval kamkolvek
A nechces mu dat rovno meno leon? V at je to bezne chlapcenske meno
@guiseppinka Ja by som najradšej dala proste Leon, ale priezvisko sa k tomu nehodí (je kráte a so slovenským podtónom)
moj syn do 6 rokov ho volal leopard,, lebo toho poznal,, stale sa mu to plietlo.. 🙂
Leo, a maly leo bude Leonko
Leno...spolzžiak mal meno Leonard a volali sme ho Leno.
tak ho volajte Lakave Eroticke Osvieženie.
@pribinak @nikoletta1712 @alickapusinka Vidím, že som názvom diskusie prilákala aj trollov 🧌
Niektorí ľudia sú takí, že schválne budú volať dieťa tak, ako nechceš.
Lucas - Lukáš napr. A ešte sa budú chichotat, že hh, také meno, jasne, že sa mi to mýli 🙂
Ale zas v detskom kolektíve si tie deti vytvoria vlastné prezývky. Sesternica ma Ameliu. Chcela, aby ju ľudia volali bud Amelia alebo lia. Ami sa jej vôbec nepáčilo. Hádaj ako sa mala začala predstavovať a kazdy ju tak volá🤣
Ja som učila jedného Leonarda, oslovovala som ho Leo, kým ma mamička neupozornila na to, že to je Leon… snažila som sa potom si na to dávať pozor, aj keď mi to nešlo úplne na jazyk a prišlo mi to úsmevné, lebo on sám sa predstavoval ako Leo (jazykový krúžok, čiže svoje meno hovoril často) 😅 a druhého ktorého poznám, už dospelého, všetci tiež volajú Leo
Vsetci ho budu volat Leo
Môj syn je Leonard, predstavuje sa ako Leonard a voláme ho Leonard. Občas mu niekto povie Leo, upozorní dotyčného a viac to nerieši. Neznáša však oslovenie Leon. Mimochodom už je dospelý a svoje meno má veľmi rád a vždy sa hrdo predstavuje že sa volá Leonard. V tej dobe keď sa narodil bolo to meno veľmi zriedkavé.
Prezyvka by mohla byt aj Lenny
No každý ho bude volať ako mu príde,ako pozna. Leon by mne napr.mne nenapadlo nikdy. Seat Leon? ;)
Leo, Lenny.
Ale off Topic, susedin otec bol Leonard, celý život to bol Leoš, až keď zomrel som zistila na omši, že je Leonard.
Inak pekne meno. Mne sa páči viac ako obyčajné Leo.
Moj muz odkazuje ,že Ardo
Myslím, že v Taliansku je aj skratka Nardo.

Leo