icon

Prezývky pre meno Ervín

papaya1234
24. jún 2025

Ahojte, zapáčilo sa mi meno pre bábo Ervín. Samo o sebe je krásne, ale neviem si z neho predstaviť prezývky ako z iných mien (Miško, Kubko, Stanko...). Ervínko mi znie strašne, hlavne s tým "vínko" uprostred...

Strana
z3
martinmmartin
24. jún 2025

Jo bacha nech nedopadnes ako nasi znami co maju Jarmilu ale volaju ju Greta

zuzana9393
24. jún 2025

No ja teda neviem,ale z môjho pohľadu asi horšie meno ani nie je v kalendári. Nie je veľmi ako inak ho volať.

ha_ha
Autor odpoveď zmazal
dadis
24. jún 2025

No, nenapada mi nic mile pre dietatko...Ervik (co mi evikuje cervik), Ervy, Ervino... nie je to velmi bezne meno..ale pre dospeleho chlapa asi v pohode

akbara77
24. jún 2025

@papaya1234 prečo si každý.mysli, že čím "originalnejsie" dá meno, tým bude dieťa vynimocnejsie? Dat dieťaťu meno Ervín...určite za ti podakuje

bellaa3007
24. jún 2025
@ha_ha
Odpoveď bola zmazaná

@ha_ha Evin predsa 😀

biba_18
24. jún 2025
@dadis

No, nenapada mi nic mile pre dietatko...Ervik (co mi evikuje cervik), Ervy, Ervino... nie je to velmi bezne meno..ale pre dospeleho chlapa asi v pohode

@dadis ale ten ervik sa mi aj celkom páči ...

balerina2025
24. jún 2025
@biba_18

@dadis ale ten ervik sa mi aj celkom páči ...

@biba_18 to je ako cervik

simsalabim
24. jún 2025

Mne sa Ervin ako meno celkom paci. Nemusi mat zdrobnelinu.

zooeynka
24. jún 2025

Ach tato potreba vsetko zdrobnovat....ano, robim to tiez, ale ak sa raz napr.babatko vo Svedsku vola Ivar, tak ho kruci od mala volaju Ivar a nijak inak.

beata_k
24. jún 2025

Ved Ervin. Pripade uuuuplne ina zdrobnenina pre babatko. A argument s R je uz fakt trapny. To rovno zrusme vsetky mena kde je R 🤦🏼‍♀️ A taktiez priezviska, vsakze?

biba_18
24. jún 2025
@balerina2025

@biba_18 to je ako cervik

@balerina2025 mne to červíka neevokuje...

ha_ha
Autor odpoveď zmazal
laurinka27
24. jún 2025

Podľa mňa je to krásne znejúce nezvyčajné meno, prezývka pre chlapčeka by mohla byť Ervi.

beata_k
Autor odpoveď zmazal
ha_ha
Autor odpoveď zmazal
martinmmartin
24. jún 2025

Nazvi ho Servác a zdrobnelinka bude Server

iwesska
24. jún 2025

Podla mna v puberte bude Ervo - si s tym stotoznena?

tim23
24. jún 2025

@papaya1234 poznám jedného, všetci ho volajú Ejo

beata_k
Autor odpoveď zmazal
ha_ha
24. jún 2025
@beata_k
Odpoveď bola zmazaná

@beata_k Posmech nebol rozhodne mojím úmyslom. Skôr snaha ochrániť dieťa. Písala som z vlastnej skúsenosti. Kto nemal ten problém, nepochopí. Ak je to také nevhodné podľa teba, nemám problém to zmazať.

beata_k
24. jún 2025
@ha_ha

@beata_k Posmech nebol rozhodne mojím úmyslom. Skôr snaha ochrániť dieťa. Písala som z vlastnej skúsenosti. Kto nemal ten problém, nepochopí. Ak je to také nevhodné podľa teba, nemám problém to zmazať.

@ha_ha Ved mazat to nemusis. Ono ja chapem, ze z toho mozes mat tramu, len to ozaj vyznelo nie velmi dobre.

ha_ha
24. jún 2025
@beata_k

@ha_ha Ved mazat to nemusis. Ono ja chapem, ze z toho mozes mat tramu, len to ozaj vyznelo nie velmi dobre.

@beata_k Už som zmazala. Možno si to vnímala posmešne kvôli môjmu nicku a profilovke. 😂

beata_k
24. jún 2025
@ha_ha

@beata_k Už som zmazala. Možno si to vnímala posmešne kvôli môjmu nicku a profilovke. 😂

@ha_ha Mozno aj ano 😁

brendaa
24. jún 2025

U nás je jeden chlapec vlastne už mladý muž Ignác a volali ho doma Ignácko.
Ervín bol náš bývalý učiteľ.... zdrobnelinu mena si viem prestaviť ako Ervínko..alebo Viko.
Vždy lepšie ako Alexej - Alexík, ....Maximilián - Maxík a spomenuté deti reagujú iba na zdrobnelinu mena....inak sa rozplačú.....😵

papaya1234
autor
24. jún 2025
@laurinka27

Podľa mňa je to krásne znejúce nezvyčajné meno, prezývka pre chlapčeka by mohla byť Ervi.

@laurinka27 konečne normálna odpoveď. To je krásne, ďakujem

scila
24. jún 2025

@papaya1234 S deťmi sme čítali knižku Červík Ervín, inak som sa s tým menom nikdy nestretla. Fakt ma nenapadá žiadna zdrobnenina. Ale my máme doma Olivera a starí rodičia mu hovoria Oluško, čo zo základom mena moc spoločného nemá, takže sa určite aj Ervínovi u vás niečo vymyslí...

papaya1234
autor
24. jún 2025
@brendaa

U nás je jeden chlapec vlastne už mladý muž Ignác a volali ho doma Ignácko.
Ervín bol náš bývalý učiteľ.... zdrobnelinu mena si viem prestaviť ako Ervínko..alebo Viko.
Vždy lepšie ako Alexej - Alexík, ....Maximilián - Maxík a spomenuté deti reagujú iba na zdrobnelinu mena....inak sa rozplačú.....😵

@brendaa Viko sa mi páči. Keď môže byť Viktor Viki tak snáď aj Viko prejde

martinmmartin
24. jún 2025
@laurinka27

@laurinka27 Budu ho s tym sikanovat - Ervi ma nervy....

pako24
24. jún 2025

tak keď môže byť Alexander domácky Šaňo, tak Ervín môže byť domácky čokoľvek...
napr. Er-Vinco, Vincko, Eňo, Eko, Evo, Iňo... 😉

Strana
z3