Pripadá vám meno Alejandra cigánske?
Alechandra Stankovianska 🤭 pomoooc.
K tomu priezvisku sa mi hodí Natália
@simsalabim m a s sa velmi zle vyslovuju za
sebou.teda mne isto
N by bolo nieco uplne ine
@osky reagovala som na to, co si napisala nespravne, a sice toto "M a S su obe spodobovacie spoluhlasky,a su neznele -zle sa to vyslovuje,kedze ani jedna z nich nie je znela" - M teda je znela, nie neznela spoluhlaska (aj N je znela). Nijako sa nespodobuje ani jedno ani druhe.
Lahkost vyslovnosti je asi individualana, ale podla mna nie je rozdiel medzi MiriaM Stanko... a MariaN Stanko....
mne sa páči verzia pre chlapcov Alejandro.Alejandra už nie.Ale netuším prečo🙂 jedno písmeno a zmení mi to celé meno na počutie.Rovnako to mám aj s Erikom a Erikou.Chlapské áno,babské nie🙂 a či je cigánske? minule som počula jednu cigánku u nás v dmke ako kričí po dcére že Mercedes a dobre som sa v duchu zasmiala😀 Alejandra je oproti tomu ešte ok.Ale len keby máte zahraničné priezvisko
@liusa82 Vsetci cvargov...ehm...cavovia z osady po nej budu letiet. Ved kto by nechcel mat doma Mercedes? 😎 Len skoda ze je v tmavej metalize... 😕
Len to nie🙏Alejandra Stankovianska znie ako zly vtip. Ako keby mala recovu vadu.
Sara Stavkovianska by sa mi pacilo. aj ta Marina, aj Hana, Eva, Anita
A čo Lea? Stankovianska? 🥰
A kazdemu bude hovorit do konca svojho zivota, ze volam sa Alechandra, nie Alejandra alebo Aledzandra. A pise sa to Alejandra….a ano, teraz dochadza na moje oblubene zdrobneniny…Alechadricka 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Petra Stankovianska
Mne sa hodi k tomu priezvisku take kratsie meno, Lea, Hana, Anna, Sara, Ela, Nela...
Scarlett Stankovianska
Moje tipy 🙂 Ester, Iris, Diana, Barbora, Rebeka
Tak Alejandra Stankovianska je za mňa určite lepšie než Anežka Stankovianska. Ale Miriam znie s priezviskom rozhodne najlepšie z týchto možností. Tu by sa mi hodilo aj Mia napríklad, aj keď sa mi samotné meno až tak nepáči.
Alejandra stankoviarska... Fest dlhé
Ako myslíš, že cigánske?
Priateľ ti dal čas do večera?! A ty snáď nie si matka aby si si stala za svojim? Ak sa ti Anezka nepáči , tak máš plne právo meno odmietnuť, už vidím ako mi nejaký chlap diktuje ako sa bude volať dieťa ktoré som ja 9 mesiacov nosila a ešte mi dávať termíny! Keď som čakala dcéru manželovi sa páčila Alessia. Tak sme diskusiou dospeli k tomu, že tu na našom krásnom Slovensku by ju sj tak všetci komolili a vznikla by z toho Saša. No v žiadnom prípade. Vyber meno? Ktoré sa neda komolit, a hlavne ak vyberieš zahraničné aby ti išlo k priezvisku. A zbytočne ho nekomol tu o nebudú vedieť ani prečítať poriadne…
A čo tak ale, Alexandra Stankoviantska fakt také dlhé a divné priezvisko myslím v dobrom čiže mne tam prídu také klasiky
Mne to pride akoby sa volala Alexandra, ale ze sa pomylila vo vyslovnosti. Alebo ze nevie povedat pismeno x. Skratka pri tom mene si predstavim male dievcatko Alexandru, ktora este nevie poriadne hovorit a tak sa predstavuje Alejandra 🤷🏼♀️
@ysseba vdaka nakoniec sme sa vcera s partnerom dohodli na mene Miriam
spanielska podoba mena Alexandra, na Sk by som nevadala, nikto to alechandra citat nebude, budu ju volat alejandra
@zuzana76 keby to vyslovovali Alejándra, to by este bol ten lepsi pripad. Obavam sa, ze by bola Aledžándra alebo Alečándra.
Myslim, ze ste sa dobre rozhodli. Miriam je velmi pekne meno 🥰 tak prajem vsetko dobre a vela zdravia tebe aj malej Miriam 🍀
Alexandra alebo Sandra radšej...
Anežka je pekne meno aj Eliška 👍
Anezka lepsie ako Alejandra 🤪 sorry
Miriam je super.
Tu ti budú všetci odporovať...aj moja dcera má meno s ch...a cita sa ináč...žiadne problémy nemá, ani si z nej neutahuju kvôli menu. Ono z každého meno môže byť prezývka. A nie je to cigánske meno.

Dobre ste vybrali tu Miriam, nie je to dlhe meno