icon

Pripadá vám meno Alejandra cigánske?

25. okt 2024
missviolet
25. okt 2024

Dobre ste vybrali tu Miriam, nie je to dlhe meno

kavasmliekom
25. okt 2024

Alechandra Stankovianska 🤭 pomoooc.
K tomu priezvisku sa mi hodí Natália

osky
25. okt 2024

@simsalabim m a s sa velmi zle vyslovuju za
sebou.teda mne isto
N by bolo nieco uplne ine

simsalabim
25. okt 2024

@osky reagovala som na to, co si napisala nespravne, a sice toto "M a S su obe spodobovacie spoluhlasky,a su neznele -zle sa to vyslovuje,kedze ani jedna z nich nie je znela" - M teda je znela, nie neznela spoluhlaska (aj N je znela). Nijako sa nespodobuje ani jedno ani druhe.
Lahkost vyslovnosti je asi individualana, ale podla mna nie je rozdiel medzi MiriaM Stanko... a MariaN Stanko....

liusa82
25. okt 2024

mne sa páči verzia pre chlapcov Alejandro.Alejandra už nie.Ale netuším prečo🙂 jedno písmeno a zmení mi to celé meno na počutie.Rovnako to mám aj s Erikom a Erikou.Chlapské áno,babské nie🙂 a či je cigánske? minule som počula jednu cigánku u nás v dmke ako kričí po dcére že Mercedes a dobre som sa v duchu zasmiala😀 Alejandra je oproti tomu ešte ok.Ale len keby máte zahraničné priezvisko

tyrkysovy_joekey
25. okt 2024

@liusa82 Vsetci cvargov...ehm...cavovia z osady po nej budu letiet. Ved kto by nechcel mat doma Mercedes? 😎 Len skoda ze je v tmavej metalize... 😕

iwesska
25. okt 2024

Len to nie🙏Alejandra Stankovianska znie ako zly vtip. Ako keby mala recovu vadu.

kofa77
25. okt 2024

Sara Stavkovianska by sa mi pacilo. aj ta Marina, aj Hana, Eva, Anita

kafedame
25. okt 2024

A čo Lea? Stankovianska? 🥰

muchotrafka298
25. okt 2024

A kazdemu bude hovorit do konca svojho zivota, ze volam sa Alechandra, nie Alejandra alebo Aledzandra. A pise sa to Alejandra….a ano, teraz dochadza na moje oblubene zdrobneniny…Alechadricka 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

janetinka27
25. okt 2024

Petra Stankovianska

majka99999
25. okt 2024

Mne sa hodi k tomu priezvisku take kratsie meno, Lea, Hana, Anna, Sara, Ela, Nela...

veverickav
25. okt 2024

Scarlett Stankovianska

tilonka
25. okt 2024

Moje tipy 🙂 Ester, Iris, Diana, Barbora, Rebeka

kristiii
25. okt 2024

Tak Alejandra Stankovianska je za mňa určite lepšie než Anežka Stankovianska. Ale Miriam znie s priezviskom rozhodne najlepšie z týchto možností. Tu by sa mi hodilo aj Mia napríklad, aj keď sa mi samotné meno až tak nepáči.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
domiklik
25. okt 2024

Alejandra stankoviarska... Fest dlhé

elenka.k
25. okt 2024

Ako myslíš, že cigánske?

flafly
26. okt 2024

Priateľ ti dal čas do večera?! A ty snáď nie si matka aby si si stala za svojim? Ak sa ti Anezka nepáči , tak máš plne právo meno odmietnuť, už vidím ako mi nejaký chlap diktuje ako sa bude volať dieťa ktoré som ja 9 mesiacov nosila a ešte mi dávať termíny! Keď som čakala dcéru manželovi sa páčila Alessia. Tak sme diskusiou dospeli k tomu, že tu na našom krásnom Slovensku by ju sj tak všetci komolili a vznikla by z toho Saša. No v žiadnom prípade. Vyber meno? Ktoré sa neda komolit, a hlavne ak vyberieš zahraničné aby ti išlo k priezvisku. A zbytočne ho nekomol tu o nebudú vedieť ani prečítať poriadne…

sofia1979
26. okt 2024

A čo tak ale, Alexandra Stankoviantska fakt také dlhé a divné priezvisko myslím v dobrom čiže mne tam prídu také klasiky

ysseba
26. okt 2024

Mne to pride akoby sa volala Alexandra, ale ze sa pomylila vo vyslovnosti. Alebo ze nevie povedat pismeno x. Skratka pri tom mene si predstavim male dievcatko Alexandru, ktora este nevie poriadne hovorit a tak sa predstavuje Alejandra 🤷🏼‍♀️

autor
26. okt 2024

@ysseba vdaka nakoniec sme sa vcera s partnerom dohodli na mene Miriam

zuzana76
26. okt 2024

spanielska podoba mena Alexandra, na Sk by som nevadala, nikto to alechandra citat nebude, budu ju volat alejandra

muchotrafka298
26. okt 2024

@zuzana76 keby to vyslovovali Alejándra, to by este bol ten lepsi pripad. Obavam sa, ze by bola Aledžándra alebo Alečándra.

ysseba
26. okt 2024

Myslim, ze ste sa dobre rozhodli. Miriam je velmi pekne meno 🥰 tak prajem vsetko dobre a vela zdravia tebe aj malej Miriam 🍀

sandra19860
26. okt 2024

Alexandra alebo Sandra radšej...

margotka17
26. okt 2024

Anežka je pekne meno aj Eliška 👍

princezna_bosorka
26. okt 2024

Anezka lepsie ako Alejandra 🤪 sorry

luba98
27. okt 2024

Miriam je super.

mantilka
27. okt 2024

Tu ti budú všetci odporovať...aj moja dcera má meno s ch...a cita sa ináč...žiadne problémy nemá, ani si z nej neutahuju kvôli menu. Ono z každého meno môže byť prezývka. A nie je to cigánske meno.