icon

Rovnaké meno v rodine

7. okt 2023

Ahojte.
Mám takú otázku..
Čakáme bábätko ,a veľmi sa mi páči jedno dievčenske meno ,už veľmi daaaavno.
No problém je v tom, že v rodine už toto meno máme.Brat si vyzenil dve dcéry a práve jedna s nich nosí toto meno.Nie je to pokrvna rodina ale podlamna by to už bolo divné aby mali dve deti rovnaké meno /nie priezvisko...😞to meno sa mi páčilo oveľa skôr ako by sme vôbec tušili že to bude neskôr takto😞

Strana
z3
tosomja
14. okt 2023

@luciah187 Marek

maryetta
14. okt 2023

@rebrambora podobne. Tiež som si to povedala. Ako poznať možem ale v rodine aby nebolo. Tak zatiaľ sa nám to dari 🙂

luciah187
14. okt 2023

@tosomja jaj no to je moja srdcovka. Sice nam dvoch synov, nedala som ani jednemu, lebo to mam spojene s niekym hihi. Ale topka meno. Je to sice neobvykle mat dvoch synov s rovnakym menom, ale ak je s tym tvoj muz a ty v pohode, nema do toho kto co kecat 🙂

tosomja
15. okt 2023

@luciah187 ja som chcela Mareka ešte pri bývalom mužovi. To bolo jediné meno, do ktorého mi nikto nemohol kecať. A keď som spoznala Mareka, och, už som vedela, že budem mať Mareka. Až potom som sa dozvedela, že má syna, aj keď ho volajú ináč. A on, že "tak budem mať všetkých synov Marekov " našťastie len dvoch. 🤣🤣

keithy
15. okt 2023

Môj ocino mal 2 bratov, a každý dal dcére meno Katarína, aj jedného žena bola Katarína a aj ja som Katarína. Časom sme sa všetky tri sesternice vydali, každá mame iné priezvisko. Mne nikdy nevadilo, že sme sa volali rovnako a aj dcére som dala meno Katarína. A teraz som tehotná spolu s bratovou ženou, 4 týždne rozdiel, a obe chceme dat dcére meno Zuzana, ak budeme mať dievčatko. Vôbec nám to nevadí, meno má pre môjho muža význam a rovnako pre švagrinu, takže proste neriešime 😊

Strana
z3