Šik dievčenské meno
Ahojte, idem si po tipy....
Chlapca mam Jakubka, meno bolo prosto v 🧡 dáaaavno....ako chodí do škôlky, má spolužiaka menom Jonáš, ja som predtým toto meno fakt nepočula a vravím si, je to perfektne meno, našeSR a zaujímavé....
Teraz vyberám opäť pre dievčatko.....😍
Noooo dajte tipy na podobné mena ako Jonáš pre dievča, niečo staronové najlepšie letné....nech objavím Ameriku teraz a nie o pár rokov 🤣🤣
Vďaka.
A ešte Amálka,Olívia Lujzička
Milica, Johana, Hana
Tessa 🍀
Keď v roku 1998 vyhrala Miss SR Karolína Čičátková, vtedy som sa zaľúbila do tohto mena. Túžila som mať dcéru s týmto menom. V roku 2017 sa mi to splnilo😊
Ja by som chcela veľmi ak sa nám ešte podarí druhé Ella Charlotte… syna mame Matúš Eliot 💖
Miriam
Leontínka 🙂
Za mňa Lesana 😁 veľmi sa mi páči, mužovi nie
Ja mám Salome 😊
Ja mam Ninu manžel si teraz vybral Vivien ale mne sa vždy páčila Amalka
Johanka...je krasne meno....🙂
alebo ešte Sonia a oslovovať Sosi 🙂
A... Julia....🙂))
Lenka je pekné meno, moja sestra sa tak volá, veľmi jej to meno pristane. Netreba vymýšľať žiadne zdrobneniny a nikomu v rodine ani v okolí nikdy nenapadlo volať ju Lena 🤦🏻♀️
Júlia
Juliana
Zoe
👍😁
Ja mám Kristínku a chlapec Jakub..... ale chlapec sa volá preto Jakub kvôli skratke.....Kika a Kubko 😁 tak ich volám ....aj vytetovať som si dala skratky mien ....sa mi to tak páči
Lada, Ľudmila
@denkabemommy Ilja je mužské meno.
Hana, Marina, Zoja, Alia, Vesna
Sofia❤️😉
Karolinka 😊
@michellemary 😂😂😂😂 ešteže mám dvoch chlapcov, aspon sa na mňa nepozerali v pôrodnici ako na debila, že chcem mužské meno dievčaťu
Johanka.
Linda alebo Lujza 🙂
Anna, Mária, Miriam, Beáta, Zuzana, Klára.

Ilja, Patrícia