Šik dievčenské meno
Ahojte, idem si po tipy....
Chlapca mam Jakubka, meno bolo prosto v 🧡 dáaaavno....ako chodí do škôlky, má spolužiaka menom Jonáš, ja som predtým toto meno fakt nepočula a vravím si, je to perfektne meno, našeSR a zaujímavé....
Teraz vyberám opäť pre dievčatko.....😍
Noooo dajte tipy na podobné mena ako Jonáš pre dievča, niečo staronové najlepšie letné....nech objavím Ameriku teraz a nie o pár rokov 🤣🤣
Vďaka.
Voláme ju sisi,sisulka lebo ma kus veľké licka, Starky ju volajú Silvinka keď ju napomoname je Silvia. Nikde inde sme inú malú ani väčšiu Silviu nestretli za skoro štyri roky 😉 mám staršieho Lukáša on ju vola sisinka a ona jeho lukinko ale to mi už uši vykruca z tých zdrobnelin🤣
My máme Dorotku... Prišlo to spontánne a nedám za nič už to meno.. Ona je taka naša Dora❤️❤️❤️
Aj ja sa prikláňam k Johanke. Môj syn má kamošku Johanku, nikdy predtým som to meno nepočula, no ako on stále Johanka hento a Johanka tamto, tak sa mi strašne páči to meno a vidím podľa diskusie, že začína byť populárne. A nečudujem sa 🙂 A k Jakubovi to mimochodom veeeľmi pasuje 😉
Ak chces Jonàša v sukni, tak Johana. Krasne a neotrepane. ;) Aj v mojom vybere bola
Júlia, Gréta, Agáta, Marína...🩷
@miska2362 to je zaujimave, ja poznam asi 15 Silvií 😃
My mame Elenku😊❤️
Mne sa veľmi páči meno Karin. A pekne je aj Amália alebo Amélia😉👍
My máme doma Šárku. 😉
Eliška, Marína
Alenka
Juliana
Margarétka
@mamamasama len prosím bez dlzna, lebo teda Míla ako má jedna herečka to je podľa mňa ozaj veľmi zlé, to už sa môže dievčatko volať aj kilometer 🙄
Napríklad ja mám Timeu a Zoju. Sesternica má Aniku
Ja mám Lujzu 🤍
Matilda, Evelina, Lujza, ak sa vam pozdavala Ivona, tak Iveta, Ingirda, Ivana,
Mam známych, čo maju práve k Jonášovi Agátu 🙂
Dcerka je Melania a maminka bola Jolana. Dcerkine som vedele od 1. triedy ZŠ, synove som vyberala az v porodnici a az tam ma napadlo to, ktore by mu pasovalo ❤️
Naša dcérka má narodeniny koncom jesene. Meniny má v lete Dominika 4.augusta... Meno má dlhé aj priezvisko a vôbec nám to nevadí 😊
Kamila,Hortenzia,Jazmina
Tamia
krásne meno podla mna Jezefinka
@petronela117 to je pekneee zlateee
Hanka Kovacikova sa hodí.Nedate Hana ale Hanka.Jakub a Hanka pasuje😉😉😉
Tak moja je Elenka - voláme ju Eli august
Je aj Eliana meno ale je na začiatku roka,
Johanka ale neviem kedy má meniny Jana.
Diana je fajn.... Karolinka, Marína,
Zuzana, Hana Jozefína tie sú v lete.
Počkaj chceš sik? Nina, Lara
Mi máme Vanessa...a čakáme Elissa 😍