Sofia alebo Sára
Ahojte, uz dlsie uvazujem nad jednym z tychto mien pre nasu dcerku ale neviem sa rozhodnut 🙂 Obe sa nam hodia k priezvisku, takisto sa obe pacia aj mne aj manzelovi..len sa akosi nevieme nejako rozhodnut 🙂
Viem ze tychto mien je v tejto dobe uz dost..ale nam sa pacia a ziadne iné nas velmi neoslovilo.
A nebudem predsa davat dietatu ine meno ktore sa mi nepaci len preto aby ich v skôlke s rovnakym menom nebolo 5.
Sofia, má veľmi pekný význam, a ako sa tu už spomínalo, sára je časť čižmy...
Mne osobne sa nepáči tiež meno Sofia. Všetky ktoré poznám, boli spomalené, ale to možno len preto, že si ho spájam s takými detmi :D Sára je krásne meno podla mna, no je to všetko vec názoru. Niekomu sa páči také meno, niekomu také. My sme sa rozhodli pre Nelu. 🙂 Každopádne ako sa rozhodnete, tak to bude na Vás a aj tak bude to rozhodnutie správne 🙂 Modrý koník ti v tomto veľmi neporadí ;)
Ja mám dcéru Sáru a ona sa tak vžila s tým meno. Rozhodovala som sa medzi meno Sara , Tamara a Maxima. 🙂
@erikahun my sme zase mali psa Nelu, vidis, kolko ludi, tolko nazorov..
@petkasaurus Áno, suseda neďaleko má teraz fenu a vola ju ju Nela😄 daako ma to netrapi😃 niekto dava mena psom a niekto detom😃 Nam sa to meno zapáčilo, tak sme ho jednoducho dali🙂 hodi sa k malej aj k priezvisku🙂)
Skus si tie mena pisat na papier - a tvoj vnútorný pocit rozhodne. Mne sa páčia -obe. Neter dostala troska pozmenené po babke Žofia- Sofia. Podľa môjho názoru znie veľmi vznešené. Sara je tiez krasne meno..ale keby som si mala vybrať- tak Sofiu ♡
Rozhodni sa keď sa prvý krat pozrieš na malú , čo ta prvé napadne...Nechaj sa viest svojou intuíciou. Podľa mna už v názve témy je jasne, ktoré meno preferujem viac ale možno sa mýlim.
Malo byt preferujes nie preferujem
@lala123 zamyslela som sa...a ano je to tak ..meno Sofia je mi blizsie ❤
Ja mám dcéru Sofiu 😍a na poslednú chvíľu som jej toto meno vybrala...hned po pôrode
Dcéra má v triede 3 Sofie a 2 Sary. 2.C a v triede ich je len 18! 😂v ďalších triedach jej ročníka ich je tiež niekolko,par už poznám z počutia z družiny atd.
Za mňa Sofia je nádherné. Aj moja dcéra mala byť Sofia, dlho som to ľutovala, ale narodila sa deň pred jej meninami, tak sme nakoniec ťahali z klobúka 🤷♀️meno
@pragmaticka To je podľa mňa, podľa kraju.
U nás v škôlke mala dcéra 2 x Janko, teraz v škole to je 3x David.
Kamoška má v triede 3 x Šimon.
Tak potom nie je o čom😉riad sa svojimi pocitmi a nie názorom inych
A ešte 2x Tomáš, 2x Simona, 2x Michaela
sofia jednoznačne, sáááára nééééé
ak môžem, čo dieťa v škôlke Sára, to problémové , neviem či meno dáva taký náboj, ale áno . Sofie boli nežné a pritom priebojné.
Ťažké sa je rozhodnúť,,ja som tak dlho rozmýšľam či Riško alebo Miško cely život som tvrdila že ak raz budem mat syna bude sa volať Richard ešte aj k priezvisku sa dokonale hodí a keď som čakala malého tak sa mi snívalo že som mala Riska a to bábätko bola strašne škaredé a odvtedy bol Miško a je krásny 😂 mne sa páči viac Sára v tvojom prípade,, to že je to obľúbené meno teraz by mi bolo tiež fuk, ja mám doma Emu a na tanečnej sú z 10 dievcatiek 3 Emky,, voľakedy boli všade Mirky a Martiny,,,
@jarmilka86 ved presne toto...kedysi same Janky,Katky, Martinky,Zuzanky...a teraz to je to iste len mena su ine "modernejsie"😂😂

Susedia v detstve mali psa Saru, takze mne sa nepaci. Sofia uz otrepane. ...ale kazdy ma ine asociacie, citenie, vkus...je to jedno ake meno bude, dajte take aby sa vam pacilo a dietatu nebolo pripadne na vysmech...ale pokial to nebude Kleopatra ci Angelika tak vsetko v poriadku 😉