Sú mená Arnold, Albert už staromódne?
Ahojte, myslite ,ze su tieto chlapcenske mena dnes uz velmi staromodne? :D snad nie som jedina divna ,ktorej sa tieto "vykopavky" páčia 🙈😃
Albert môže byť Bertík kým je malý a potom bude už iba Albert. S tebou mne baví svet si nepamätáte? Julo Satinsky bol dr. Albert a jeho malý syn sa volal Bertík.
Každopádne, Albert je asi viac používané v Čechách, za mňa fajn meno, Albi, Berty by sa mu dalo hovoriť kým je malý. Meno Albert sa v dnešnej dobe nespája nikomu s nejakým hlupákom. Najznámejší Albert je Einstein a toho za hlupáka dúfam nikto nemá (síce na Slovensku by som sa nečudovala). To isté platí pre mena Elon a Anthony (Tony)..
Arnold je tiež v pohode, to si človek hneď vybaví Schwarzenegera a to je veľmi fajn príklad pre dieťa...
Keď si tie mená človek aj úplne odosobní tak Albert a Arnold sú veľmi fajn, neoplieskane, netuctove mena, ktoré znejú super pre dospelého vážneho muža a v detstve sa dajú zjemnit (Arni, Albi, Berty)
Áno. Aj Adolf a Alfréd.
Nie su podla mna ze strasne hrozne, ale ako neviem, ci by som take dala svojim chlapcom. Su to podla mna dost take svojske mena
@thoughtfulweirdo Znovu som si našla túto diskusiu, manžel mi odklepol Alberta, tak ja už na nič iné nemyslím 😀 ešte sa nám musí podariť 💪 držím vám palce, už to máte za pár a som zvedavá, aké krásne meno vyberiete a či bude chlapček a či dievčatko 😊
@basska_b Supeeer, teším sa s tebou a držím palce, nech to je čo najskôr 😁 my stále nemáme mená vybraté a Alberta pravidelne navrhujem, ale manžel stále nepovolil a tvrdohlavo odmieta. Ale možno zo zúfalstva nakoniec bude súhlasiť 😅
@basska_b ked sa povie Albert predstavim si Satinskeho v S tebou mbe bavi svet
Nejde o to, že staromodne ale nezvyčajne.Naša cela familia do xy kolena ma netuctove mena, čiže by som ani obyčajne nedokazala dat
@karolinakr Aaano, to tu uz niekto pisal :D sranda este, ze v Cesku je to supermarket. A cela muzova rodina je ceska :D ale neodradilo ma to...
@thoughtfulweirdo To tusim @nadazdi pisala ze citujem "Marianna, to ma napadlo, ked som ju vrhla" :D a niekto pisal, ze ked muz videl, ake muky zena zazila, hned suhlasil s jej verziou mena. Tak ktovie, ako to dopadne este :D mate to napinave. Drzim palciska 🙂
Aj ja som chcela Alberta 😇.. Ale manžel chcel Artura, tak máme Artura 😇...Hľadali sme meno na A 😁 .. Arnolda som tiež zachytila ale mne sa ťažšie vyslovuje 🤷
@basska_b Tentokrát nejde k pôrodu, takže ho moje muky neobmakcia, ale zas keďže tam nebude, môžem nadiktovať také meno, aké ja budem chcieť 🤭😂
@basska_b Satinsky spravil tomu menu najlepšiu reklamu - ked ta jeho manželka padla do skladu uhlia a v ušiach mam ten výkrik - Alberte !! 🤣🤣
My budeme mať Alberta, dcéra vymyslela a mne aj mužovi sa veľmi páči. Len okolie nie je nejako stotožnené, ale majú smolu 😊 ja už som tak zžitá s tým menom, že si iné už neviem predstaviť 🥰
@thoughtfulweirdo Jasné, nadiktuj 👍 Hej hej, len on to bude na matrike potom schvaľovať (aj keby si šla na matriku ty, budú chcieť jeho súhlas, tuším nie písomný, ale aspoň ústny) - kamarátka mala byť veronika a muž prišiel z matriky s rodným listom Anna... nakoniec ju volajú Anika. Tak sa sem tam niekto pýta, či jej meno je maďarské Anikó 😁
@janezz
Ja som sa tiež s tým mega zžila, len teda zostáva to zbožné prianie, musí sa nám ten chlapec podariť. Dve dievčatá už máme 😁
@basska_b
@thoughtfulweirdo no baby, ja koncim 23.tt a tiez este nemame meno vybrate 🙈 A ani sa nevieme dohodnut...a este aj moji pubisi by samozrejme chceli vyberat 🤷♀️😁 Ale Albert sa mi velmi paci...este aj Tadeas a Viliam 😇 Ale my sa dozvieme, co to bude, az po porode 😊 A na dievcenskom mene sa tiez nevieme zhodnut 🙈🤣🤣
@elenita Ja končím 39tt a nemáme meno 😂😂 a takisto ani pohlavie, takže potrebujeme mená dve a jedno väčší problém než druhé 😅 moje topy mi manžel zrušil, ja jemu tie jeho a zo zvyšku nevieme vybrať finálnu verziu 🤷 takže držím palce, nech na to prídete rýchlejšie než my 😁
@basska_b To bol samozrejme žart, nenadiktovala by som meno, s ktorým vyslovene nesúhlasí 😄 akurát je problém nájsť meno, s ktorým by sme súhlasili obaja 😄
@thoughtfulweirdo obavam sa, ze my budeme na tom presne tak isto 🙈🤪 tiez si navzajom rusime svoje vysnivane mena....pritom vo vsetkych oblastiach zivota sa nadherne zhodneme, alebo sa prisposobime, ale toto...🙊🤣
Mena nie su ani skaree ani staromodne, je to proste vsetko vkuse a je niekedy fakt tazke, aby sa rodicia v pohode na nejakom zhodli 🙂
@basska_b ako sa hovori, az pri vybere mena si clovek uvedomi, kolkych ludi neznasa alebo su mu nesympaticki 🙈 Aj po rodicoch sme zvazovali...manzelova maminka bola Emilia a vnucatka sa uz bohuzial nedozila...ale zasa, vola sa tak aj jeho starsia sestra. A moj ocino cely zivot sniva o synovi, co bude niest jeho meno. A ma len 2 dcery a zatial ziadna mu to nesplnila ani pri vnucatku. Je Jozef 🙈 A ja sa nijak neviem na 100 percent stotoznit so ziadnym menom.

@ironfit Albert krásne, super vyber 😉