Sú podľa vás mená Matyáš a Tobiáš otrepané?
Matyáš som ja ešte ani nepočula, Tobiáš aj áno.
A záleží na tom? Daj meno aké chceš, aké sa Ti páči a nerieš 😁
Nie je to jedno? Taký Matej a Matúš sú v každej triede.. Detto Samuel.. Daj meno ake sa ti paci, nie ake je in.
Ja mam Tadeáša 🙂
Keď tak Mathias a Tobias
ja som hlavne riesila,aby som sa s menami nasich deti stotoznila...a osobne nepoznam nikoho s tymito menami...a pacia sa mi 🙂
Nie, nepoznám nikoho s takýmito menami.
Áno
Otrepane, tvrde a neprijemne.
máme Tobiáška. Nám sa to meno veľmi páči, nepoznáme nikoho v okolí, kto by sa tak volal (skôr Tobiasov je dosť, ale my sme chceli pekne po slovensky). Je to starohebrejské meno, dokonca je kniha Tobiáš v starom zákone, je medzinárodné, neskomoliteľné, ak to tak cítiš, daj. Aj Matyáš je krásne meno, ale skôr v ČR (u nás je to Matúš)
Ak je meno "otrepane", tak asi sa ludom paci. Teraz moze byt "otrepane" a za pár rokov uz zase nie a budú "otrepané" iné mená. Osobne nechápem túto obsesiu riešiť, či sa niekomu inému páci meno, ktoré chcem ja pre svoje dieťa? Obe sú to pekné mená a ak sa Ti pácia (mne sa páčia veľmi), daj ich. Vzdy bude niekto frfľať a myslieť si, že mená jeho detí sú krajšie.
Matyáš v Česku fiči, ale tam je v TOP10 aj Ján... Matúš podla mna sa da, neni az taky casty v mojom okoli... ale Matthias a Tobias, to je pre mna konec 🙉 na plavani boli dvaja bratia Marcus a Nikolaus... uz som aj LUCASka na ihrisku videla
Matyaš je bežné české meno, Tobiaš sa často používa na Slovensku. Mne osobne sa ani jedno zvlášť nepáči, Tobiaš je fakt už otrepane, a Matyaš, znie veľmi tvrdo.
moj brat ma synov a volaju sa Matias a Tobias :D ale bez makcenov. S nimi sa mi to nepaci, ale bez nich to znie moderne a sviezo 🙂
Matyáš nie je u nas take zauzivane,kludne by som dala. Poznam Matiasa a tych je dost.
Ja som synovi dala meno Matiáš je to podľa mňa krásne a nevšedné meno používané skôr v Čr
Tych -ášov uz je tolko ze mi splyvaju
Tadeas sa ti nepaci?
Tobiáš je môj brat a je to krajšie podľa mňa než Tobias a Matyáš by bola moja sestra kebyže je chlapec za mňa pekne originálne ale nie až príliš mena

ano