Tipy na meno pre dvojičku s Ester
Ahojte baby čakáme dvojičky s rozmýšľame nad menom pre druhú dcérku
Jedna bude určite Ester a pre druhú sa stále nevieme rozhodnúť
Rozmýšľala som nad Stellou pretože oboch mien je význam hviezda ale niesom s tým na 100% ztotožnená poraďte aké by po prípade znelo dobre k Ester
@anonym_autor moze aj Stela, mne sa paci aj tip ze Sara, Rebeka
Hannah.... Ale na Sk by bol asi problem so spravnym pisanim toho mena
@anonym_autor sice nemam dvojicky, ale mam doma Esterku, mladsia je Tereza. Pre mna dokonala kombinacia mien 🙂
@simona20201309 dospelý clovek btw
Dospelý človek co ma deti a vysmieva sa z mena.
@anonym_6ab945 kde vidíš smajlik?
@anonym_autor
Ester a Sára
Ester a Miriam
Ester a Tereza
Niekde som čítala, že mená pre dvojičky je dobré vybrať tak, že na seba nadväzujú písmenami, teda koniec mena jedného je zároveň aj začiatok mena druhého. Napríklad EsTER - TEReza, NatáLIA - LIAna, SáRA - RAchel, ŠiMON - MONika.
My sme mali vo výbere tiež Ester, ale nakoniec máme Noemi. Ak by si šla po biblických menách, tak ani tieto dve by za mňa neboli zlé 🙂
Ester a Jozefína
Ak nie ste Židia, tak by som pre druhú vybrala nežidovské meno. Ak vyslovene chcete také, tak Sára.
Mne tiež napadlo ako prvé Ester a Miriam. Ale aj Ester a Sára je fajn, aj Ester a Karin. Ja by som dala Miriam.
@simona20201309 ty si naozaj myslíš, ze sa vymieva len smajlikom?
@anonym_autor
Ester a Sára
Ester a Miriam
Ester a Tereza
Niekde som čítala, že mená pre dvojičky je dobré vybrať tak, že na seba nadväzujú písmenami, teda koniec mena jedného je zároveň aj začiatok mena druhého. Napríklad EsTER - TEReza, NatáLIA - LIAna, SáRA - RAchel, ŠiMON - MONika.
My sme mali vo výbere tiež Ester, ale nakoniec máme Noemi. Ak by si šla po biblických menách, tak ani tieto dve by za mňa neboli zlé 🙂
@anonym_d03e77 a čo kombinácia monika a šimon?
@anonym_autor mne k tomu menu ide veľmi Rút
@anonym_autor ester a laura
tiež sa mi páči Ester a Sára alebo Ester a Emily 👍
@simona20201309 tvoj komentár bol tak zlý a uštipačný, že si smajlíka ani nevyžaduje, aby človek pochopil pointu tvojho výsmechu.
@simona20201309 tvoj komentár bol tak zlý a uštipačný, že si smajlíka ani nevyžaduje, aby človek pochopil pointu tvojho výsmechu.
@anonym_6ab945
@anonym_c4cbd9
To nie je výsmech ale konštatovanie. To ze sa vám nepáči môj názor je váš problém.
@anonym_autor Ester a Rachel
sranda je ked vidim vyholeneho chlapika co voli krajnu pravicu ci este horsie a chodi po ulici kocikovat deti s judaistickymi menami, Mam takych susedov , taka jemne asocialna rodina a vsetci sa na nich smeju. Ester je krasne meno ale si premyslite ci pre niekoho kto musi davat anonymne prispevky na konik. Ester a Sara alebo Sarah su krasne mena v nasej komunite, v inej moze vyzniet dost divne.
@anonym_6ab945
@anonym_c4cbd9
To nie je výsmech ale konštatovanie. To ze sa vám nepáči môj názor je váš problém.
@simona20201309 aj ja konštatujem, že sa vysmievaš a tiež je to iba môj názor, ktorý sa ti nemusí páčiť 🙂
@anonym_autor mne sa páči Ester a Mária alebo Anna 🙂
@anonym_autor Ester a Elizabet
@anonym_autor to je uplne, ale ze úplne jedno aké vymyslite druhé meno. Horšie ako Ester to už byť nemôže. Prepáč, ale až mi to trhá uši. Dávno som nepočula také hrozné meno. A aby som nebola za najhoršiu, tak ak už tak Sára sa hodí najviac.
(Mne to proste pripomína strýka Fester z Adamsovcov)
@simona20201309 cooo? Ved Ester je úplne pekne meno, zjavne pre tuto budúcu mamičku krajsie ako Simona …
Tessa, Gréta, Stella je tiež pekné.
@anonym_autor
Ester a Gréta
Ester a Zoja
Mne by sa možno aj Marína páčila a Izabela
mame v rodine Ester a Rebeku dvojciatka
Sarah
Ester, Maria
Ester a Stella je v poriadku, alebo Ester a Ráchel, Ester a Rebeka, Rút... ale osobne by som pokojne ostala pri Ester a Stelle. 🙂
@anonym_autor Stella sa mi páči k Ester, alebo Eliza, Izabel, Agnes...
@simona20201309 cooo? Ved Ester je úplne pekne meno, zjavne pre tuto budúcu mamičku krajsie ako Simona …
@anonym_61cd88 to je úplne v poriadku.

Som sa Miriam. Znie to k Ester velmi pekne.