icon

Tobiáš alebo Roderik

18. jan 2022

Neviem sa rozhodnúť a Obi dve + priezvisko by bola katastrofa 😫

Strana
z3
valerya
19. jan 2022

Rody je lepšie ako Toby. Tobiasov je veľa a Tobiáš s mäkčeňom? Taký Rudo alebo Edo alebo hoc aj Rody je meno aj pre chlapa dobré 🙂 Neostane navždy bábätko 🙂

lillychilly
19. jan 2022

Roderik

janulkaa82
19. jan 2022

Aj my máme Tobiáška. Síce má už 8rokov, vtedy vraj že veľmi netradičné meno, no teraz už poznáme Tobiaškov viac. Ale nám sa páči stále.
Tobiáš, Tobiáško, Tobi, Tobik, Tobinček 😊

melonik7
19. jan 2022

My mame Tobiáša..hovorime mu Tobi, Tobinko, Tobiáš, Tobiáško, jeho triedna Tobko 🙂) krajsie meno som prenho nemohla vybrat 🙂

miuska_mia
19. jan 2022

Matyaš 😁Maty

sim_icek
19. jan 2022

Obe sú veľmi pekné, ale Roderik sa mi páči viac. Je viac nezvyčajné
Nehrozí, že by sa na ihrisku otočilo 5 detí keď zakričíš Rody/Roderik :D

linduska86
20. jan 2022

A prečo dve mená?

jasminkaj
20. jan 2022

Roderik je krásne, ale k vášmu priezvisku mne osobne viac pasuje Tobiáš. Ale musí to byť aj s diakritikou Á, Š.. vtedy je to meno pekné 👌 Verzia Tobias sa mne absolútne nepáči, pritom taká malá zmena 🤷 A už vôbec by som toto meno neskracovala na Tobi, ale naučila ľudí volať syna Tobiáš ❤️

iwesska
20. jan 2022

No po tom,co som sa docitala,ze Roderika prezyvaju Roďo🙈, radsej by som isla po osvedcenej klasike a nechala Tobiasa,bez diakritiky,kedze uz mate v priezvisku dlzne,je to velmi spevave s nimi.

lea43
20. jan 2022

Ahoj,za mna urcite tvrdsie meno pre chlapca 🙂
My mame doma Roman,René ;)

lucopeda
20. jan 2022

mne sa nepaci ani jedno

mnamko
20. jan 2022

Tobias bez š

beabelisova
20. jan 2022

Mne sa pacia mena, ktore su take viac menej netradicne, ze nie su take zname, je to ovela krajsie, len treba mysliet aj na to, ze ozaj deti ho mozu skomolit a kadejake prezyvky vymysliet.

vero_29
20. jan 2022

S týchto 2 Tobiaš. Ale dosť to záleží od priezviska, ktoré meno sa viac k nemu hodi.. predsa chlap to má na celý život ovšem ak sa nerozhodne si ho v 18 zmeniť 😊

dager
21. jan 2022

Prosím ťa, len nie ďalší Tobiáš 🤮
@anjelicek26 Roderikovi hovoríme Rodo a je to krásne znelé meno, podľa mňa aj v skrátenej forme. Aj keď si viem predstaviť slovákov posadnutých zahraničnými menami, ako mu hovoria napríklad Rik 😂😂😂
Božinku, ked už Jozef, Milan, Ján sú ojedinelé prípady v triedach, kde to žijeme a na čo sa hráme, neviem..

marionete
21. jan 2022

@dager veď to, že na čo sa hráme sa tu dávajú samé "exotické" mená a predbiehajú sa kto dá aké originálnejšie ako keby sme my nemali dosť pekných slovenských mien navyše sa vôbec nehodia k našim priezviskám

ludkamar
21. jan 2022

Pre mňa iba Erik

autor
21. jan 2022

@marionete Tieto dve meno sa mi nezdajú byť dačo netradičné... 😃 Tobiášov pár poznám a sú to fakt super ľudia (práve preto sa mi to meno páči). A Roderik je môj strýko. Ja si len neviem vybrať, že ktoré z nich dám synovi.

marionete
21. jan 2022

No Roderik....v poriadku, že má také meno váš strýko ale určite to nie je bežné meno

autor
21. jan 2022

@dager Janov poznám 7 😂 To by som nikdy nedala

dager
22. jan 2022

Jano by som nedala ani ja 😉 ale Roderik určite áno!

Strana
z3