icon

Unikátne dievčenské mená bez diakritiky

3. máj 2025

Ahojte, potrebovala by som poradiť meno pre dievčatko. Malo by byť bez diakritiky a aby sa z neho jednoducho spravila zdrobnenina. Niečo nie moc prefláknuté. Kalendár som prešla ale možno mi niečo uniká. Ďakujem 🩷

Strana
z6
jaja20
3. máj 2025

Lea, Simona

senta_sofia
3. máj 2025

Hana

tairyx
3. máj 2025

Čo znamená "nie moc prefláknuté"?

danieli
3. máj 2025

Lýdia

puupava15
3. máj 2025

Zuzka

autor
3. máj 2025
@tairyx

@tairyx ze ich neni vela.

lucia13022023
3. máj 2025
@tairyx

@tairyx napr Nela, Nina, Sofia, Mia. Tie sú na každom rohu 😁 ale tak ja som za to, že ak sa mi meno páči, je mi jedno či ich je 200000 alebo 20.

autor
3. máj 2025
@danieli

Lýdia

@danieli ta ma zrovna aj diakritiku a ani nespravis jednoduchu zdrobneniu 😂

laurinka27
3. máj 2025

Lucia, Lea, Alexandra, Dorota, Alina

lucia13022023
3. máj 2025

Aria, Nala, Tamia, Elia, Eliza, Talia, Kiara... To sú také moje topky

barka1
3. máj 2025

Zuzana, Helena, Magdalena, Iveta, Ivana, Renata, Ivica, Milada, Jana, Martina, Adriana, Marcela, Ida, Eva, Petra, Miriam, Veronika...dievcata do 15 rokov tieto mena velmi nemaju, hoci ich matky ich maju bezne.
Ale tie su všetko v kalendari. Asi hladas nieco extra.

A hlavne - meno vyberaj ako pre dospelu ženu. Pretoze ona ho bude nosit vacsinu života. Dievcatko vyrastie velmi rychlo, miminko este rychlejšie. A Zdrobneninu vymyslíš z každého mena. Alebo prezyvku.

nelca84
3. máj 2025

Daniela

maurora
3. máj 2025

Ja mám Zoe, voláme ju Zoey

denkabemommy
3. máj 2025

Romanka, Andrejka, Peťka, Lenka, Barborka, Terezka, Kristínka, Katka,Paťka (Patricia bez dĺžňa) 🙂

tairyx
3. máj 2025

Tiez mi napadlo Lenka, Petra, Anna, Lucia, Daniela, Denisa, Diana...

autor
3. máj 2025
@barka1

Zuzana, Helena, Magdalena, Iveta, Ivana, Renata, Ivica, Milada, Jana, Martina, Adriana, Marcela, Ida, Eva, Petra, Miriam, Veronika...dievcata do 15 rokov tieto mena velmi nemaju, hoci ich matky ich maju bezne.
Ale tie su všetko v kalendari. Asi hladas nieco extra.

A hlavne - meno vyberaj ako pre dospelu ženu. Pretoze ona ho bude nosit vacsinu života. Dievcatko vyrastie velmi rychlo, miminko este rychlejšie. A Zdrobneninu vymyslíš z každého mena. Alebo prezyvku.

@barka1 zdrobneninu vymyslis. Ale chcem take kde to ide jednoducho napr Zuzka, Janka, Barborka,.... Nechcem take tie divne skomoleniny ako Olivka, Lejka, Klaudika, Lilka, Sandrička a podobne.

tairyx
3. máj 2025

Liliana, Eva, Michaela, Julia, Alena

tairyx
3. máj 2025

Aj Zuzana je pekne a je ich malo. Za mna Anka a Zuzka najkrajsie. Ani Dorota nie je zle, Alžbeta- ale tam je mäkčeň

4stanka4
3. máj 2025

Ja keď u nás v škôlke počujem Rebečka a Grétuška tak neviem či sa mám smiať či plakať

tairyx
3. máj 2025
@4stanka4

Ja keď u nás v škôlke počujem Rebečka a Grétuška tak neviem či sa mám smiať či plakať

@4stanka4 ja som najnovsie pocula Matejko - ale tvrdo odvodene od Mateo, potom Johanes.. ale tak kazdy nech si da meno ake sa mu paci.. zvyknut sa da na vsetko

simik131
3. máj 2025

Ja mám Tamaru a Stellu. Voláme ich prevažne Tami a Stelli.

niika21
3. máj 2025

Jela

iivancova
3. máj 2025

Alica (Ali ju voláme)

mati31
3. máj 2025

Simona, Dana, Eva, Alexandra, Andrea, Barbora, Barbara, Martina, Marianna, Annabella, Lucia, Anna, Ester, Stella, Iveta, Tereza.

monnem
3. máj 2025

Mne sa páči Hana, Melany , momentálne som tehotná a ak to bude dievča tak Hana 🙂 to sa mi viac páči

simik22
3. máj 2025

Nina

ayato
3. máj 2025

Lucia, Ivana, Lena, Michala...

joesvk
3. máj 2025

Hovoríš Zuzka,Janka,Barborka..
Veď aj tieto sú podľa mňa pekné. Pre mňa určite.

domkakvet
3. máj 2025

Lucia, Jana

lusu
3. máj 2025

Lucia

Strana
z6