Unikátne dievčenské mená bez diakritiky
Ahojte, potrebovala by som poradiť meno pre dievčatko. Malo by byť bez diakritiky a aby sa z neho jednoducho spravila zdrobnenina. Niečo nie moc prefláknuté. Kalendár som prešla ale možno mi niečo uniká. Ďakujem 🩷
Hana
Čo znamená "nie moc prefláknuté"?
Lýdia
Zuzka
Čo znamená "nie moc prefláknuté"?
@tairyx napr Nela, Nina, Sofia, Mia. Tie sú na každom rohu 😁 ale tak ja som za to, že ak sa mi meno páči, je mi jedno či ich je 200000 alebo 20.
Lýdia
@danieli ta ma zrovna aj diakritiku a ani nespravis jednoduchu zdrobneniu 😂
Lucia, Lea, Alexandra, Dorota, Alina
Aria, Nala, Tamia, Elia, Eliza, Talia, Kiara... To sú také moje topky
Zuzana, Helena, Magdalena, Iveta, Ivana, Renata, Ivica, Milada, Jana, Martina, Adriana, Marcela, Ida, Eva, Petra, Miriam, Veronika...dievcata do 15 rokov tieto mena velmi nemaju, hoci ich matky ich maju bezne.
Ale tie su všetko v kalendari. Asi hladas nieco extra.
A hlavne - meno vyberaj ako pre dospelu ženu. Pretoze ona ho bude nosit vacsinu života. Dievcatko vyrastie velmi rychlo, miminko este rychlejšie. A Zdrobneninu vymyslíš z každého mena. Alebo prezyvku.
Daniela
Ja mám Zoe, voláme ju Zoey
Romanka, Andrejka, Peťka, Lenka, Barborka, Terezka, Kristínka, Katka,Paťka (Patricia bez dĺžňa) 🙂
Tiez mi napadlo Lenka, Petra, Anna, Lucia, Daniela, Denisa, Diana...
Zuzana, Helena, Magdalena, Iveta, Ivana, Renata, Ivica, Milada, Jana, Martina, Adriana, Marcela, Ida, Eva, Petra, Miriam, Veronika...dievcata do 15 rokov tieto mena velmi nemaju, hoci ich matky ich maju bezne.
Ale tie su všetko v kalendari. Asi hladas nieco extra.
A hlavne - meno vyberaj ako pre dospelu ženu. Pretoze ona ho bude nosit vacsinu života. Dievcatko vyrastie velmi rychlo, miminko este rychlejšie. A Zdrobneninu vymyslíš z každého mena. Alebo prezyvku.
@barka1 zdrobneninu vymyslis. Ale chcem take kde to ide jednoducho napr Zuzka, Janka, Barborka,.... Nechcem take tie divne skomoleniny ako Olivka, Lejka, Klaudika, Lilka, Sandrička a podobne.
Liliana, Eva, Michaela, Julia, Alena
Aj Zuzana je pekne a je ich malo. Za mna Anka a Zuzka najkrajsie. Ani Dorota nie je zle, Alžbeta- ale tam je mäkčeň
Ja keď u nás v škôlke počujem Rebečka a Grétuška tak neviem či sa mám smiať či plakať
Ja mám Tamaru a Stellu. Voláme ich prevažne Tami a Stelli.
Jela
Alica (Ali ju voláme)
Simona, Dana, Eva, Alexandra, Andrea, Barbora, Barbara, Martina, Marianna, Annabella, Lucia, Anna, Ester, Stella, Iveta, Tereza.
Mne sa páči Hana, Melany , momentálne som tehotná a ak to bude dievča tak Hana 🙂 to sa mi viac páči
Nina
Lucia, Ivana, Lena, Michala...
Hovoríš Zuzka,Janka,Barborka..
Veď aj tieto sú podľa mňa pekné. Pre mňa určite.
Lucia, Jana
Lucia

Lea, Simona