icon

Vanesa, Nikolka, Nicol, Nela, Lívia, Klaudia, Jasmína alebo Patrícia

3. júl 2025

1. Vanesa
2. Nikolka/ Nicol
3. Nela
4. Lívia
5. Klaudia
6. Jasmína
7. Patrícia
Baby ja absolútne neviem poznáte niekoho s tými menami

Strana
z2
lucia13022023
3. júl 2025

Áno poznám 😅 každé jedno meno som v živote už niekoľkokrát počula a poznám veľa žien, s tými menami. Za mňa nie je pekne ani jedno🙆‍♀️

petulda333
3. júl 2025

Poznam kazde jedno

mdse
3. júl 2025

Meno si vyberie dieťa...matka to len správne vyciťuje, ktoré sa k nemu hodí. Však sa skús prihovárať dieťaťu, pri ktorom zareaguje, ak si nevieš vybrať autonaticky. Mne sa páčia mená iného typu, takže z týchto by som si nevybrala. Ty si mamka.

doriiis
3. júl 2025

Však to su také frekventované mena,že na každom kroku je ich milion

unicornlady
3. júl 2025

Poznám také mená. Aj keď mne sa zdajú trošku tvrdé.
Asi by som vybrala Nikolu, a skracovala napr. na Niki, Nikuš, Nikuška, Nika

pribinak
3. júl 2025

Všetko sú to v súčasnosti veľmi frekventované mena, takze stretávam dievčatá slečny ženy s týmito menami

nika_val
3. júl 2025
@mdse

Meno si vyberie dieťa...matka to len správne vyciťuje, ktoré sa k nemu hodí. Však sa skús prihovárať dieťaťu, pri ktorom zareaguje, ak si nevieš vybrať autonaticky. Mne sa páčia mená iného typu, takže z týchto by som si nevybrala. Ty si mamka.

@mdse to je pekná blbosť že dieťa si vyberie samé meno.. mám 2 mesiace do porodu, meno nemám ešte lebo nevieme vybrať
Ale moje dieťa vôbec nereaguje na môj hlas.. a to som sa skúšala prihovárať s hocičím len tak sa rozprávať atď ale ono nejako nechce nič robiť keď rozprávam na neho 🙈😀 a ano je uplne v poriadku a zdravé v brušku..
Takže nie dieťa si určite nevyberie samo

Autorka: mená sú to tie bežnejšie takže nič nezvyčajné.. skús to robiť tak že si zoberieš meno, skusiš si povedať zdrobneniny, aj tvrdšie formy toho mena, aby si si skúsila ake to bude v praxi a uvidíš ako sa ti bude páčiť tak
Pretože rataj s tym že keď sa malá narodí nikto jej nebude hovoriť Patrícia ale Paťka, Paťuška, Paťa,...a pod a takto pri každom mene

kiki68
3. júl 2025

Za mna Vanessa je pekne a potom Livia.

mdse
3. júl 2025
@nika_val

@mdse to je pekná blbosť že dieťa si vyberie samé meno.. mám 2 mesiace do porodu, meno nemám ešte lebo nevieme vybrať
Ale moje dieťa vôbec nereaguje na môj hlas.. a to som sa skúšala prihovárať s hocičím len tak sa rozprávať atď ale ono nejako nechce nič robiť keď rozprávam na neho 🙈😀 a ano je uplne v poriadku a zdravé v brušku..

Autorka: mená sú to tie bežnejšie takže nič nezvyčajné.. skús to robiť tak že si zoberieš meno, skusiš si povedať zdrobneniny, aj tvrdšie formy toho mena, aby si si skúsila ake to bude v praxi a uvidíš ako sa ti bude páčiť tak
Pretože rataj s tym že keď sa malá narodí nikto jej nebude hovoriť Patrícia ale Paťka, Paťuška, Paťa,...a pod a takto pri každom mene

@nika_val keď je to pre teba blbosť tak je to pre teba blbosť, ja sa s tou teóriou stotožňujem. A mená detí som mala vybraté ihneď, keď som zistila, že som tehotná. Mala som v tom jasno 😎
Nikdy som nepovedala, že tvoje dieťa nie je zdravé v brušku. Prajem pekný pôrod a veľa zdravia.

barka1
3. júl 2025

Myslí na to, že potrebuješ meno pre dospelu ženu, človek je dieťaťom len chvílu. Vobec by som neriesila, ako jej budu hovorit, ked bude mat 5. Ale ako bude niest svoje meno ako dospela.
Takže za mna Patricia (tie velmi nepoznám), Livia, Klaudia (tu nepoznám žiadnu).

cukroska
3. júl 2025

Okrem Jasminy všetky bežne používané.

monny222
3. júl 2025

Záleží aj od priezviska, ako sa aj to hodí, predsa, bude ho nosiť tak 20rokov minimálne.. za mňa z týchto jedine Jasminka, ostatne su dosť tvrdé pre malé dieťa, nemám rada ked volajú Nikola, Vanesa, .. neviem to take skôr pre dospelú osobu aj to za mňa teda vôbec tieto mená..

nika_val
3. júl 2025
@mdse

@nika_val keď je to pre teba blbosť tak je to pre teba blbosť, ja sa s tou teóriou stotožňujem. A mená detí som mala vybraté ihneď, keď som zistila, že som tehotná. Mala som v tom jasno 😎
Nikdy som nepovedala, že tvoje dieťa nie je zdravé v brušku. Prajem pekný pôrod a veľa zdravia.

@mdse ja som to myslela tak že aj keď sa všade vraví že babatko v brušku reaguje na hlas mamičky a treba sa mu prihovárať. Ja som to skúšala a moj krpec teda nereaguje na hlas nijak.
Preto som napísala že je blbosť podľa mňa že si má babo vybrať samé meno jeho reakciou..
A to ze mam zdrave babo som napísala len pre istotu lebo vieme ake vedia byť ženy tuna (nenarážam na teba) a hneď písať vety typu:
"Nereaguje na tvoj hlas tak to určite bude nejaky problem."
Napriklad meno pre dievča som mala aj vybraté ešte som ani tehotná nebola.. ale pre chlapca to je vobec a to to realne riešim odkedy viem že bude chlapec 🙈 takže intenzivne už 4 mesiace vymyšlam, skušam mená a nič

blondinka95
3. júl 2025

Ja mam Vanesku, ma 9 mesiacov a vybrala by som znovu.
Z uvedených sa mi paci Livia

deti95060810
3. júl 2025

1,2,,7, boli moderné pred 25 rokmi.
3,4,5, leteli tak pred 15 rokmi
6 je asi najmodernejšie
takže žien s týmito menami je veľmi veľa.
Kedysi som chcela Klaudiu - mm nedovolil
z týchto mien čo si napísala sa mi najlepšie páči Nela.

tulipanik12
3. júl 2025

Jednoznačne Lívia a potom snáď ešte Nikol

simona19871216
3. júl 2025

Nepáči sa mi ani jedno

jablkovastrudla
3. júl 2025

Z tychlo sa mi paci Livia, tych mi nepride tak vela. A este Jasmina je pekne a nemam ich tonu v okoli.

talia16
3. júl 2025

Mne sa z uvedených páči Nicol (volala by som ju Niki, Nikolka), Jasmína (volala by som ju Jasmínka, Jasmi), Nela (volala by som ju Nelka, Nelinka) a najviac sa mi v základnom tvare páči Lívia (volala by som ju Lívi, Lívinka) ale vadí mi prezývka Livka a tomu sa asi nedá vyhnúť 🫤

densi10
3. júl 2025

Mám Líviu a som rada, že sme dali toto meno 🩷

smejkuskaa
3. júl 2025

a Noemi sa nepáči ?

lllaila
3. júl 2025

Z týchto Vanesa, ale daj si Anitu, to je v španielsky hovoriacich krajinách malá Anna, čiže aj samotné Anita je zdrobnenina 🙂

nikolienka611
3. júl 2025

Nikolka jednoznačne...Sama sa tak volám a aj keď mám 30, tak ma zahreje pri srdiečku keď mi niekto povie Nikolka 🥰😁

zuzana76
3. júl 2025

poznam vsetky, ale dala by som Liviu alebo Patriciu, ine nie

domkakvet
3. júl 2025

Ano poznam vsetky mena, teda aj ludi s tymi menami.

biba_18
3. júl 2025
@nika_val

@nika_val tak nemáš dostatočne silnú intuíciu aby si to vedela. tým sa netráp. nejaké meno mu nakoniec dáte…

nika_val
3. júl 2025
@biba_18

@nika_val tak nemáš dostatočne silnú intuíciu aby si to vedela. tým sa netráp. nejaké meno mu nakoniec dáte…

@biba_18 ja som klasický blíženec na všetko si nájdem nejaké ALE 🙈
ale...😀 ano máš pravdu nejaké meno sa nájde

10jarka
3. júl 2025

Lívia..,

janetinka27
4. júl 2025

Ahoj, mne sa paci z tychto patricia.dietatu vies vymysliet pekne zdrobneniny.v dospelosti v zamestnani asi patricia

lllaila
4. júl 2025

Inak susedia majú Paulinu a volajú ju {Póla} ako Paula po anglicky a pristane jej to

Strana
z2