Váš názor na meno Félix
Aký máte názor na toto meno? 🙂 Mne sa veľmi páči ,ale počúvam od ľudí ,že je divné... Že Felo,že to už rovno môžem dať meno Fero... Ešte nečakám dieťa,iba plánujem do budúcnosti :D
Velmi sa mi paci. No keby mu niekto povedal Felo, facka leti hned 😁
Mne sa velmi velmi paci toto meno, nasi znami maju chlapca Felix nikto mu nekomoli meno je proste Felix.
Mne sa páči. A nerozumiem tej slovenskej mánii komolit mena.
Kamarátka ma 2ročného syna a každý ho volá Felix. Ona sama mu niekedy povie Feli. Keď som to prvýkrát počula, pomyslela som si, aké zvláštne a zriedkavé meno. Ale teraz som si na neho celkom zvykla. Chlapcom sa hodí, keď meno znie dobre tak, ako je. V škole aj v živote ich budú volať vždy plným menom, nie zdrobneninou
Mam mareka, volaju ho niektori marecek, co sa mi nozik vo vrecku otvara. Nevyhovies..
Môj syn má spolužiaka Félixa a naozaj ho všetci v škole volajú Felo. Mne osobne sa tá skrátená verzia mena nepáči. Ale treba s ňou počítať...
Krásne meno, poznáme Felixa, volajú ho aj Feďo, Feďko, ale väčšinou len Félix
skôr by som dala Felix s krátkym e
My sme dali meno Felix vtáčikovi Korele
Mne sa popravde páči aj skratka Felo 😅
Mne sa tiež viac páči Felo 😁 Felix mi pasuje ku psovi 🤣
Ja by som také meno nedala, ale tak podľa mňa je to krajšie ako napríklad Jozef 😊 zaujímavé a zriedkavé, ale zas nič "exotické"
Prve co mi napadne je ten cierno biely kocur z reklamy na macacie zradlo 🤣
dnes som asi mimon ale ja vas zeny obcas kusok nechapem 🙂 ked sa ti to meno paci a pacilo by sa ti pre dieta, na co citis potrebu robit si prieskum verejnej mienky, co koho do toho (okrem manzela snad), ked vam sa paci bude Felix (mimochodom velmi pekne meno) - teraz, ked 20 zien napise, ze je pekne a 25 ze sa im nepaci, tak bude Peter?
mozno to nechapem len v kontexte, ze som aktualne tehotna, vybrali sme drobcovi meno, nam sa paci a viac nediskutujeme - svokra sice prisla, ze jej sa paci aj "Fikus" a "Aloe" a koho to zaujima :D
@0silvia0 nechala som to tak. Vola ho tak nasa babka a 85 rocnej to necham a potom ucitelky v skolke a tym nechcem nic vytykat. Syn tam cele dni preplace(to je tak ked vlada na stvrt toka nechala deti sediet doma. Pred vianocami bol uz pekne zvyknuty) , maju s nim toľko nervov a starosti, ze meno riesit nebudem
smola tohto mena je ze ho ma kazda 3-tia macka..aj macacie granule sa tak volaju..inac nie je skarede
podla mna to je pekne meno
Este ludske mena pouzivane casto u zvierat su oskar a max. Ale toto by som vobec neriesila