icon

Váš názor na meno Félix

drimonna
17. apr 2021

Aký máte názor na toto meno? 🙂 Mne sa veľmi páči ,ale počúvam od ľudí ,že je divné... Že Felo,že to už rovno môžem dať meno Fero... Ešte nečakám dieťa,iba plánujem do budúcnosti :D

mladeleta
Odpoveď bola odstránená
lavender273
18. apr 2021

Velmi sa mi paci. No keby mu niekto povedal Felo, facka leti hned 😁

felycity
18. apr 2021

Mne sa velmi velmi paci toto meno, nasi znami maju chlapca Felix nikto mu nekomoli meno je proste Felix.

cookie29
18. apr 2021

Mne sa páči. A nerozumiem tej slovenskej mánii komolit mena.

0silvia0
18. apr 2021

@drimonna aj mne sa paci. A tiez nechapem preco by mal niekto skracovat dost kratke meno a menit mu tvar. Neries vkus ostatnych ani neries s ostatnymi meno tvojho dietata. Naco?

majusikk
18. apr 2021

@drimonna moja kamoška ma doguva vola sa Félix

basska_b
18. apr 2021

Kamarátka ma 2ročného syna a každý ho volá Felix. Ona sama mu niekedy povie Feli. Keď som to prvýkrát počula, pomyslela som si, aké zvláštne a zriedkavé meno. Ale teraz som si na neho celkom zvykla. Chlapcom sa hodí, keď meno znie dobre tak, ako je. V škole aj v živote ich budú volať vždy plným menom, nie zdrobneninou

h2
18. apr 2021

@drimonna Pekné meno. Mala som kocúrika, ktorý sa tak volal, takže mne osobne sa to spája s mačkami. 🤭 Ale napríklad aj farár v našej dedine sa tak volá. Takže určite to nie je len meno, ako pre kocúra.

lylyjana
18. apr 2021

@drimonna mne sa to meno pacilo, mali sme ho na zozname, Je ine. Mne sa napriklad nepacia meno ako Nicolas alebo Patrik a pritom tie maju plno nadsencov. Vzdy sa najdu ludia, ktori su pre a ktori su proti 🙂

evkamotka
18. apr 2021

Mam mareka, volaju ho niektori marecek, co sa mi nozik vo vrecku otvara. Nevyhovies..

adelaida33
18. apr 2021

Môj syn má spolužiaka Félixa a naozaj ho všetci v škole volajú Felo. Mne osobne sa tá skrátená verzia mena nepáči. Ale treba s ňou počítať...

jaga18
18. apr 2021

Krásne meno, poznáme Felixa, volajú ho aj Feďo, Feďko, ale väčšinou len Félix

sendy1977
18. apr 2021

skôr by som dala Felix s krátkym e

0silvia0
18. apr 2021

@evkamotka a ked upozornis, ze toto nie je marecek, aj tak si idu svoje? Ja mam syna mariána a obcas mu niekto povedal Majko, ale mne je tato verzia strasne smiesna, tak sme upozornili ze ziadny majko a bolo to ok

marco2
18. apr 2021

My sme dali meno Felix vtáčikovi Korele

lylyjana
18. apr 2021

@marco2 a ja poznam rodiny, kde jedna maju psika Miska, druha Renatku, tretia Emu. A to su myslim dost bezne mena. To, kto da ake mena zvieratu je irelevantne

tncka
18. apr 2021

@drimonna mas dost casu si to este premysliet,mne nejak nevadi,ale prve co ma napadne je mačka

drimonna
autor
18. apr 2021

Mne sa popravde páči aj skratka Felo 😅

nicicka
18. apr 2021

Mne sa tiež viac páči Felo 😁 Felix mi pasuje ku psovi 🤣

s_a
18. apr 2021

Ja by som také meno nedala, ale tak podľa mňa je to krajšie ako napríklad Jozef 😊 zaujímavé a zriedkavé, ale zas nič "exotické"

judar
18. apr 2021

Prve co mi napadne je ten cierno biely kocur z reklamy na macacie zradlo 🤣

petamich
18. apr 2021

dnes som asi mimon ale ja vas zeny obcas kusok nechapem 🙂 ked sa ti to meno paci a pacilo by sa ti pre dieta, na co citis potrebu robit si prieskum verejnej mienky, co koho do toho (okrem manzela snad), ked vam sa paci bude Felix (mimochodom velmi pekne meno) - teraz, ked 20 zien napise, ze je pekne a 25 ze sa im nepaci, tak bude Peter?

mozno to nechapem len v kontexte, ze som aktualne tehotna, vybrali sme drobcovi meno, nam sa paci a viac nediskutujeme - svokra sice prisla, ze jej sa paci aj "Fikus" a "Aloe" a koho to zaujima :D

evkamotka
18. apr 2021

@0silvia0 nechala som to tak. Vola ho tak nasa babka a 85 rocnej to necham a potom ucitelky v skolke a tym nechcem nic vytykat. Syn tam cele dni preplace(to je tak ked vlada na stvrt toka nechala deti sediet doma. Pred vianocami bol uz pekne zvyknuty) , maju s nim toľko nervov a starosti, ze meno riesit nebudem

nttnnt
18. apr 2021

smola tohto mena je ze ho ma kazda 3-tia macka..aj macacie granule sa tak volaju..inac nie je skarede

vollino5
18. apr 2021

podla mna to je pekne meno

0silvia0
18. apr 2021

Este ludske mena pouzivane casto u zvierat su oskar a max. Ale toto by som vobec neriesila