Váš názor na meno Simona
Názor na toto meno?
Podľa mňa je krásne. Aj ja som dala dcérke meno Simonka 😉
Tiez si myslim, ze je meno krasne, ale poznam nositelku tohto mena, ktora ho neznasa 😁
Pekné meno, mali sme ho vybraté v prípade že by sme mali dcéru.
Ja som Simona ,takže za mňa určite áno 😂 ,ale aj keby nie som ,je to pekné meno ,hlavne to vieš hocijak povedať (Simi,simca, simus ,atď ) 🙂
Nádherne meno, aj ja som Simona a som spokojná lebo každá verzia tohto mena je pekná - Simka, Simča, Simonka…
Mne sa nepaci
za mna taky neutral... poznam aj ovela krajsie ale zas aj take "menej pekne" mena pre dievcatka ako Simona... je to len na tebe, bude to vase dieta
Je v pohode. Aktuálne, ale nie až tak časté.
aj ja mam Simonku 🙂 viac asi dodat netreba 🙂
Je to pekné meno a páči sa mi aj to, že momentálne nie je hitom a teda malých Simoniek je málo.
Neutrálne meno, viac sa mi páči Silvia.
Aj ja mám Simonku ♥️, je to "moja" najstaršia, hoci som si ju neporodila. A je úžasná, múdra a krásna, takže s týmto menom mám už navždy spojené len tie najkrajšie pocity.
Mne to zavana trochu romsky, ale to je moj pocit... Meno sa mi nepaci celkovo, ale na mne nezáleží, dolezite, ci sa paci tebe..
Simona 20 ročné staré meno.
aj my máme Simonku a v pohode, nikto v jej blízkosti sa tak isto nevolá
👍
Aj my sme uvažovali nad simonou, nakoniec mame Silviu 🙂
@miska2362 malu Silvinku? Jejda za mojich čias boli hadam aj zo 3 som poznala, teraz v okruhu 10km ani jedna Silvia nikde
@karolinakr áno má dva a pól roka 😉
Naokolo tiež žiadna nieje, aj v nemocnici sestričky vraveli že take meno daaavno nemali, ja som poznala len jednu na základnej škole🙂
Ja mam Simonku tiež... A volám sa Silvia... A co ked je to staršie meno... Vždy lepsie ako tie krkolomné zahraničné nehodiace sa k nasim priezviskam.. Nebudem to tu menovat lebo ma tu ukrizuju... Ved dajte si meno pre dieťa ake sa vám prvom rade ľúbi každého h... O dotoho pokiaľ neni nejaku zahanbujuce pre človeka..vyberajte s otcom dieťaťa určite sa dohodnete a neriadte sa inymi ľuďmi...každému sa ine páči či nepáči...
Mne sa nepáči, celkovo odvodené mená od mužských sa mi nepáčia.
Mne sa tiež nepaci. Mne sa spaja s jednou osobou, o ktorej sa radsej ani vyjadrovat nebudem.
@terry2003 prečo?
no je to bývala mojho priatela 😀 a dosť nám znepríjemnovala život, čiže pre moje dieťatko nie ani keby som chcela 😀
Zhrnem to tak, že ta baba uzivala navýkove latky, bolo problemova, nedokoncila ani strednú.....
Veľmi pekné meno 👌

Krásne meno, tiež sme ho chceli pre dcérku ale zrovna sa chvíľku pred ňou narodila Simona do rodiny, tak máme Júliu 🙂