icon

Výber dievčenského mena - Ema, Olívia, Anna a Marína

1. jún 2021

Baby, neviem aké meno vybrať mojej malej.. X krát som pozerala kalendár a žiadne nie je pre mňa že wow, chápete co myslím. Uvažujem o:
Ema - moderné, a dá sa volať rôznymi zdrobneninami, tvarmi
Olívia - krásne v základnom tváre, ale ako volať pekne inak?
Anna - pekne v základnom tváre, aj Anička je ok, ale Anka sa mi vôbec nepaci (co by zrejme ľudia často používali)
a najnovšie ma zaujalo Marína - netradičné, pekne, len ako volat pekne inak? Mate, poznáte nejakú Marinu?
Poradíte prosím ktoré z týchto by ste si vybrali??
Ps: Ladenie s priezviskom neriešim. Ani to aký je %-ualny výskyt mena v populacii. 🙂

Strana
z3
ivasteva
2. jún 2021

Ahoj, Anna je síce pekné ale nikto jej tak hovoriť nebude, v práci sme mali Annu a všetci jej hovorili Anička, mne sa to nepaci. Oliviu budú volať Oli , ale to je podľa mňa lepšie než Anička 😃 ale Olinka sa mi nepáči. Ja som nedala kvôli tomu Olivera , lebo som sa bála že ho budú volať Olino 😳 Podľa mňa Marína je asi najkrajšie z týchto co si napísala. Aj tá Ema je pekne meno, len škoda že sa tak volá každé tretie dievčatko 🙈 len v dcerkinej škôlke sú tri. Moja dcérka je Vivien a doteraz som stretla len dve ďalšie dievčatká s tým menom. Preto tá Marina je ideálne meno. Mne sa aj skratka páči , Mari. 🤩

lubimmisku
2. jún 2021

Za mňa Marína, mala som ho aj ja vybraté, ale neprešlo u muža. Dá sa aj ako Mari, Meri, Ina, Inka, kľudne môže mať aj úplne inú prezývku.. ale krásne je tak ako je Marína. Ema a Olivia je všade naokolo, a Anny začínajú byť zase v kurze, to chcel muž, ale tá Anka vadila veľmi aj mne 😀.

autor
2. jún 2021

@macik166 Viliam a Lukáš (ale Viliam viac)

rosavia
2. jún 2021

Pre mna Marina 🙂

olivia1425
2. jún 2021

Za mna Olivia(via) aj ked dnes je uz velmi caste a Marina je nadherna 👌

michellemary
8. jún 2021

Poznám šesťročnú Marínu, inak ju nevolajú, je to krásne meno.

autor
8. jún 2021

Baby, napadlo mi v uplynule dni este meno JULIANA. Co nan hovorite? Znie pekne, a da sa volat rozne - Juli, Julianka, Julka, Lia.

ana_mt
27. jún 2022

Ja sa volam Anna mňa ako dieťa volali Anička ,Hanka Aňinka,Aňa ,keď som hnevala tak Anča všetci sa smiali keď ma to hnevalo a teraz mi to už príde smiešne 😂ja mam chlapca ale keby mám dievčatko tak Dorotka alebo emmka

pauli_s
27. jún 2022

Z týchto je top jednoznačne Olívia! 🙂 Môžeš ju volať Oli, Olivka ale aj základný tvar mena je nádherný. Ema je tiež pekné, len sa mi zdá to meno už otrepané.

Strana
z3