Výber dievčenského mena - Ema, Olívia, Anna a Marína
Baby, neviem aké meno vybrať mojej malej.. X krát som pozerala kalendár a žiadne nie je pre mňa že wow, chápete co myslím. Uvažujem o:
Ema - moderné, a dá sa volať rôznymi zdrobneninami, tvarmi
Olívia - krásne v základnom tváre, ale ako volať pekne inak?
Anna - pekne v základnom tváre, aj Anička je ok, ale Anka sa mi vôbec nepaci (co by zrejme ľudia často používali)
a najnovšie ma zaujalo Marína - netradičné, pekne, len ako volat pekne inak? Mate, poznáte nejakú Marinu?
Poradíte prosím ktoré z týchto by ste si vybrali??
Ps: Ladenie s priezviskom neriešim. Ani to aký je %-ualny výskyt mena v populacii. 🙂
Za mňa Marína, mala som ho aj ja vybraté, ale neprešlo u muža. Dá sa aj ako Mari, Meri, Ina, Inka, kľudne môže mať aj úplne inú prezývku.. ale krásne je tak ako je Marína. Ema a Olivia je všade naokolo, a Anny začínajú byť zase v kurze, to chcel muž, ale tá Anka vadila veľmi aj mne 😀.
@macik166 Viliam a Lukáš (ale Viliam viac)
Pre mna Marina 🙂
Za mna Olivia(via) aj ked dnes je uz velmi caste a Marina je nadherna 👌
Poznám šesťročnú Marínu, inak ju nevolajú, je to krásne meno.
Baby, napadlo mi v uplynule dni este meno JULIANA. Co nan hovorite? Znie pekne, a da sa volat rozne - Juli, Julianka, Julka, Lia.
Ja sa volam Anna mňa ako dieťa volali Anička ,Hanka Aňinka,Aňa ,keď som hnevala tak Anča všetci sa smiali keď ma to hnevalo a teraz mi to už príde smiešne 😂ja mam chlapca ale keby mám dievčatko tak Dorotka alebo emmka
Z týchto je top jednoznačne Olívia! 🙂 Môžeš ju volať Oli, Olivka ale aj základný tvar mena je nádherný. Ema je tiež pekné, len sa mi zdá to meno už otrepané.

Ahoj, Anna je síce pekné ale nikto jej tak hovoriť nebude, v práci sme mali Annu a všetci jej hovorili Anička, mne sa to nepaci. Oliviu budú volať Oli , ale to je podľa mňa lepšie než Anička 😃 ale Olinka sa mi nepáči. Ja som nedala kvôli tomu Olivera , lebo som sa bála že ho budú volať Olino 😳 Podľa mňa Marína je asi najkrajšie z týchto co si napísala. Aj tá Ema je pekne meno, len škoda že sa tak volá každé tretie dievčatko 🙈 len v dcerkinej škôlke sú tri. Moja dcérka je Vivien a doteraz som stretla len dve ďalšie dievčatká s tým menom. Preto tá Marina je ideálne meno. Mne sa aj skratka páči , Mari. 🤩