icon

Výber medzi menami Stela a Aneta

15. okt 2025

Pekny vecer,
prosim, mate niektora z vas niektore z tychto mien alebo vase dcery? Ako ste spokojne? Prip. ktore by ste vybrali vy a preco?

Strana
z2
dobromila
16. okt 2025

Aneta ani omylom, Stela sa dá, ale existuje toľko krajších...

rorino
16. okt 2025
@talia16

Mám pocit, že dnešné dieta by bolo radšej za Stela, pretože znie modernejšie, ale mne sa viac páči Aneta 🙈

@talia16 poznala som jednu Strelu,teraz má už okolo 50. a vtedy to bolo ,že moderné meno.Teraz?už bežné.

talia16
16. okt 2025
@rorino

@talia16 poznala som jednu Strelu,teraz má už okolo 50. a vtedy to bolo ,že moderné meno.Teraz?už bežné.

@rorino asi si mýliš pojem moderné a nezvyčajné, ak bola tvoja známa vtedy jediná s tým menom, tak to bolo nezvyčajne, nie moderné. Moderné to je teraz, pretože to dáva vela mamičiek.

autor
16. okt 2025
@dobromila

Aneta ani omylom, Stela sa dá, ale existuje toľko krajších...

@dobromila ake su u teba krajsie? Inspiruj ma, prosim.

ahojka5
16. okt 2025

Mne sa veľmi páči Aneta, Anetka… záleží aj od priezviska

dobromila
17. okt 2025
@anonym_autor

@dobromila ake su u teba krajsie? Inspiruj ma, prosim.

@anonym_autor moje dcery by sa volali Noemi, Miriam, Jasmina, Valentina, Katarina...

dobromila
17. okt 2025

A zabudla som na krásne nežné meno : Nina

rorino
17. okt 2025
@talia16

@rorino asi si mýliš pojem moderné a nezvyčajné, ak bola tvoja známa vtedy jediná s tým menom, tak to bolo nezvyčajne, nie moderné. Moderné to je teraz, pretože to dáva vela mamičiek.

@talia16 aj ja som bola spomedzi 140 .detí jediná svojho mena a vôbec nebolo nezvyčajné,ani moderné len málo sa vyskytujúce.Takže to je len raké hranie sa so slovíčkami😉

marusiao
17. okt 2025

Aneta sa mi viac páči.

Strana
z2