icon

Výber mena pre dievčatko - Adela, Vivien alebo Melissa

katik22
13. jún 2025

Ahojte Maminy .. idem si k vám po radu .. vyberáme meno prr naše dievcatko .. vyberáme z týchto 3… mame typicke slovenské priezvisko.. manžel by chcel veľmi Melissu .. ja som nerozhodná .😀 zas ani nechcem take meno, kt je teraz dosť používané .. chcem niečo pekne , menej často počuteľné a aby sa hodilo k priezvisku … poprípade , ak by ste mali nejaké tipy , co sa vám aktuálne páči .. ďakujem 🙂

pribinak
13. jún 2025

K slovenskému priezvisku asi len Adela.

rachel36a
13. jún 2025

Tiež som názoru ze k slov.priezvisku Adelka

katik22
autor
13. jún 2025
@rachel36a

Tiež som názoru ze k slov.priezvisku Adelka

@pribinak
@rachel36a že hej .. manžel má presviedča , že však už aj melissa je pomaly slovenské meno.. ale nou nou 😁☝️nechcem aby to znelo proste smiešne

lilianasamuel
13. jún 2025

My máme Vivien aj Melissu 😃👍

pribinak
13. jún 2025
@katik22

@pribinak
@rachel36a že hej .. manžel má presviedča , že však už aj melissa je pomaly slovenské meno.. ale nou nou 😁☝️nechcem aby to znelo proste smiešne

@katik22 asi by má neprehovoril

katik22
autor
13. jún 2025
@lilianasamuel

My máme Vivien aj Melissu 😃👍

@lilianasamuel keby mame iné priezvisko 🥹 najkrajšie mena

thereisabear
13. jún 2025

Mne sa hodí k slovenskému priezvisku aj Melissa.

rachel36a
13. jún 2025

@katik22 hrozne znejú tie cudzie mena k slov.priezviskam...
Napr. Kevin Urban, Joshua Konečný, George Kapusta...to je len par mien v mojom okolí...
Aj Melissa Ciznarova...

katik22
autor
13. jún 2025
@rachel36a

Napr. Kevin Urban, Joshua Konečný, George Kapusta...to je len par mien v mojom okolí...
Aj Melissa Ciznarova...

@thereisabear tá melissa je aj za mna take “menšie zlo” sú aj horšie mena 😀 a písmena S aj L mame v priezvisku .. uvidíme no

@rachel36a No súhlasím .. ale toto sú už ozaj zahraničné mená. To je už aj na mna veľa 😂

mamamasama
13. jún 2025

Moja kamoška zo základky sa volá Vivien. Nevedela som, že je to zahraničné meno. Vždy to pre každého bola Viva. Pre mňa je najväčšia divočina práve Melissa. To si hneď predstavím nejaké cigánčatko z osady. 😬

joesvk
13. jún 2025

Adela alebo ešte sa mi páči podobné Aneta.

dixitka
13. jún 2025

@katik22 mne sa z týchto najviac páči Adela, ale aj Melisa sa dá skombinovať so slovenským priezviskom (dala by som s jedným “s”, príde mi to viac slovenské :D ale možno to len lebo na verziu s jedným s som viac zvyknutá).

dixitka
13. jún 2025
@rachel36a

Aj Melissa Ciznarova...

@rachel36a Kevin Urban je v pohode - manžel Nicole Kidman je Keith Urban, v Pánovi Prsteňov hral Karl Urban, ten Kevin sa k nim akurát hodí 🙃

hylary
13. jún 2025

@katik22 z menovaných jednoznačne ViVien 💜

laurikagab
13. jún 2025
@katik22

@pribinak

@katik22 my mame Melissu..uz sa nam veľakrát stalo,že jej pochválili meno..ja by som si potom vybrala Adela..Vivien za mna nie..

adeladulova
13. jún 2025
@joesvk

Adela alebo ešte sa mi páči podobné Aneta.

Ahoj, ja som Adela a mam dcéru Anetu 😃
@joesvk

dobromila
13. jún 2025

@katik22 Melisa nie, Adela áno. Strašne sa mi zapáčila Daria, Darina,Diana, Ivana.....

adaluc338
13. jún 2025

Melissa

martinka13
13. jún 2025

Jednoznačne Adela

sylvia217
Autor odpoveď zmazal
kacenocka2
13. jún 2025

Adela

froneet
14. jún 2025

Určite Adela. Mne osobne sa nepáčia tieto moderné dievčenské mená

nelca84
14. jún 2025

Vivien sa mi vobec nepaci, take nasilu moderne. Melisa je pekne za predpokladu, ze sa hodi k priezvisku. Adelka je vsak najkrajsie z nich 👌

bona12
14. jún 2025

Z tychto 3 za mna tiez Adela, moje skoro naj meno,ale volame tak moje auto uz roky, takze som zvolila ine meno pre dcerku nakoniec. Este ma ale napadlo, ze ak sa mu paci Melissa, tak variantou k slov.priezvisku moze byt kludne Melánia (Tiez jej moze vraviet Meli ako Melisse 🤷‍♀️). Melissa a Vivien su pre mna zvlastne mena, predstavit si dospelu zenu tu na SVK s takymi menami. Ale niekde v Spanielsku alebo podobne uplne v poho 🙂.

michellemary
15. jún 2025
@katik22

@lilianasamuel keby mame iné priezvisko 🥹 najkrajšie mena

@katik22 pokiaľ máte slovenské priezvisko, tak Adela je z tohto určite naj výber. Ak by si chcela k slovenskému priezvisku trochu netradičnejšie meno, tak by sa mi hodila Johana/Johanka (v tomto prípade zapíšu oba tvary mena), Juliana, Dorotea...

katecameron
16. jún 2025

Asi fakt ta Adelka je ok

dananov
18. jún 2025

Adela

alina765
26. jún 2025

Moja dcérka sa volá Melisa Balážová a som spokojná