Výber mena pre sestru Olivie
Ahoj, mám 3 týždne do termínu pôrodu a s manželom nevieme nájsť meno pre druhu dcéru. Prvá je Olivia. Inšpirujte nás, prosim, kt. dievčenské meno ste dali alebo mali vybraté pre dievčatko. Dakujem ☺️
@anna_2012 Vivien mame doma. Ale paci sa mi aj Lujza alebo Eliška
Meda,Anika,Aleta
Stela
Melania
Tamara,Elissa,Lara,Laura
Ja teraz fičím na Lýdii.. neviem prečo, veľmi sa mi páči.. deti už síce naplánujem ale keby som mala dať meno, tak Lýdia alebo Diana. Už to tu aj bolo písané 😊
Ja poznám sestry Olíviu a Leu, ale hodí sa mi aj Olívia a Júlia, Olívia a Amélia, Olívia a Lily, Olívia a Mila, Olívia a Sofia, Olívia a Eliána, Olívia a Mia
Ja som mala pre dievča odjakživa vysnívané meno Adela (podľa Ostrolúckej) 🙈 Skončila som s troma synmi, takže túžba nenaplnená ale stále je toto meno môjmu srdcu najbližšie.
@anna_2012 my máme Júliu, druhá mala byt Terezka a keby mam ešte dcéru tak Marina
Diana je v poslednom čase dosť obľúbené meno. Ešte sa mi páči Rebeka, Tamara, Sabína, Linda.
@anna_2012 mne by sa hodila k Olívii napr. Emília 🙂 v základnom tvare znejú fajn a dosť podobne, tým, že aj obe začínajú na samohlasky, tak mi k sebe celkom pasujú 🙂
Dakujem všetkým za názor, veľa mien, ktoré tu boli spomínané sú na mojom “zozname” napr. Júlia, Amélia, Diana, Stela akurát, že problém mám s manželom, ktorý ma vybraté uplne ine mena ako ja - Emily a najnovšie Violet… nad Violet rozmýšľam aj keď neviem či to u nás nie je už príliš…. Poznáte niekoho aj s takým menom ?
Naša je Viola…Olivia a Viola asi neni zleee😁
Loriana, Alina, Lea, Aria
Kamoška ma Olívia a Mia
Violet začína byť v poslednej dobe celkom moderné. Infulenserka Klára Russo dala svojej dcere meno Violet Elizabeth. Ja som tiež fanušik tohoto mena a kludne by som ho dala dcere. Violka, Via - veľmi krásne
Podľa mňa znie krásne a vznešene kombinácia Diana a Olívia.
Ja som vzdy chcela Elu, tak ju mam. Minulu noc sa mi snivalo, ze som bola znovu tehotna a cakala dalsiu babu a pomenovala som ju Zara 😅- nikdy sa mi to meno nepacilo ale ak bude dlasie baby a bude to dievcatko, bude teda Zara 😅😅
Olívia a Amélia je krásna kombinácia Olivi,Ameli, ..Alebo potom Melanie,Ami,Tamia,..
Violet je krasne. Mala ho aj jedna mamička tu na koniku ale nepamatam si uz nick. Paci sa mi aj a Terezka, Dorka, Rebeka, Molly, Mellissa, Samanta, Emily, Grétka, Mišel

Mne sa veľmi páčia Aneta, Adela, Alica, Linda…