icon

Vyberáme meno pre súrodenca Natálie

22. sep 2025

Ahojte, poraďte nejaké pekné meno k menu Natália, zatiaľ nevieme, či budeme mať chlapca, či dievča. Netrvám na tom, aby začínalo na N, netrvám na tom, aby to bolo niečo v štýle “Natália, Olívia” alebo Natálka, Amálka”, skôr by som sa tomu chcela vyhnúť. :D
Keďže je to dlhšie meno a máme slovenské priezvisko, tak niečo slovenské a dlhšie a čo bude mať aj pekne znejúcu skratku mena.
Pre dievča sa mi páči Karolína. Pre chlapca netuším a nič ma v kalendári zatiaľ neoslovilo. Ale nechám sa inšpirovať aj dievčenským, aj chlapčenským menom. 🙂

Strana
z2
really8
22. sep 2025

Preco sa musi hodit k natalke?

ibrunova
22. sep 2025

Známa má Nikol a Natália. Ale kľudne aj Karolína, Tatiana

autor
22. sep 2025
@really8

@really8 mohlo by sa to hodiť aj k Jozefíne ale to by sme ju najprv museli mať. :D dcéra má dlhšie meno, má slovenské meno a neviem si predstaviť, že jeden súrodenec bude Natália a druhý, čo ja viem, Bryan alebo Leo. V tomto zmysle “hodiace” sa.

autor
22. sep 2025
@really8

@anonym_autor
@really8 mozno som sa zle vyjadrila, ale v skratke, nech to nie je uplne odveci k tomuto menu, ako uvádzam vyššie. 🙂

bolarazjedna
22. sep 2025

Izabela, Veronika, Daniela, Patrícia, Valentína.

7miriam77
22. sep 2025

Viktória a chlapec Viliam

autor
22. sep 2025
@ibrunova

Známa má Nikol a Natália. Ale kľudne aj Karolína, Tatiana

@ibrunova na N uz nechcem, nech to nezanika, ale dakujem za tipy. 🙂

autor
22. sep 2025
@7miriam77

Viktória a chlapec Viliam

@7miriam77 tieto mena mame v blizkom okoli, cize sa im vyhneme, ale uznavam, su pekne 🙂

kp7333
22. sep 2025

Daniel/Daniela

anonym_3048d3
22. sep 2025
@really8

@really8 a ty preco neodpovedas k teme? Pochop, ze NIE, NEMUSI sa hodit ale ANO, PACI sa to niekomu tak...

anonym_3048d3
22. sep 2025

@anonym_autor k Natalii mi celkom pasuje aj Kristina a mozno este viac Veronika? Kamoška ma Tatianu, Simonu a Nataliu. Chlapcenske mozno Daniel, Damian, Viliam...

majka36912
22. sep 2025

Mne sa v poslednej dobe velmi zapacili mena Alica/Gabriela a pre chlapca Richard 🙂

autor
22. sep 2025
@majka36912

Mne sa v poslednej dobe velmi zapacili mena Alica/Gabriela a pre chlapca Richard 🙂

@majka36912 aj Alica sa mi paci, mam ju v zozname. 🙂

anonym_ab84b8
22. sep 2025

Alexandra, Violeta, Angelika, Katarína, Klaudia, Adela
Maximilán, Benjamín, Alexander, Samuel

really8
22. sep 2025
@anonym_3048d3

@really8 a ty preco neodpovedas k teme? Pochop, ze NIE, NEMUSI sa hodit ale ANO, PACI sa to niekomu tak...

@anonym_3048d3 pochop ze nie sme v skole aby som mohla povedat len to na co sa ma pytaju.

deedol
22. sep 2025

karolina je fajn. kristina mi tiez napadlo, hodi sa mi tam nieco take s dlznom 🙂 viktoria... naty a viky?
chalanskych je malo peknych 🙂 mozno michal?

negymama
22. sep 2025

pre dievca Johana, Valéria, pre chlapca Michal, Gabriel

autor
22. sep 2025
@anonym_3048d3

@anonym_3048d3 vdaka za reakciu, ja som pani jednu venovala, ale pre mna je viac zbytocne diskutovat s clovekom, ktory nema co povedat a jeho reakcie su zbytocne, ale si velmi mila 🙂 tiez ma niekedy tieto reakcie hnevaju, lebo na co to je dobre? ale co uz, to bude vzdy. Nekaz si den

autor
22. sep 2025
@anonym_ab84b8

Alexandra, Violeta, Angelika, Katarína, Klaudia, Adela
Maximilán, Benjamín, Alexander, Samuel

@anonym_ab84b8 Violetu mam tiez na zozname, s tymi chlapcenskymi to bude narocnejsie, ale Samuel znie dobre!

zeroz
22. sep 2025

Meno Tatiana sa mi páči a hodilo by sa k Natálii.

anonym_ab84b8
22. sep 2025

@anonym_autor
Emanuel, Juliána

lucia13022023
22. sep 2025

Neviem prečo mi napadol k Natálii Tomáš. Karolína je pekne, to by som nechala.

simona20201309
22. sep 2025

Izidor a Božidara

petronelag
22. sep 2025

Mne sa páčilo veľa chlapčenským mien Lukáš, Boris, Erik, Daniel, Simon, Peter, Tomáš, z dievčenských by sa hodilo tiež viac mien - Sofia, Erika, Karolína, Júlia, Eliana, Zina...

talia16
22. sep 2025

Mne sa k Natálii najviac hodí Viktória alebo Kristína

anonym_f19abe
22. sep 2025

My mame Nataliu a budeme mat Alexa

anonym_97e4e4
22. sep 2025

Mne sa páčia dlhšie dievčenské napr. - Henrieta, Hortenzia, Filoména, Cecília, Uršula
Chlapčenské - Mojmír, Silvester, Svätopluk, Konštantín, Urban
Buď tieto alebo ešte napr. Horislava, Florentina, Dobroslava, Borislava, Vlasta a chlapčenské Ambróz, Augustín, Cyprián, Dezider, Dionýz.

hylary
22. sep 2025

@anonym_autor Tatiana

anonym_f7dd4b
22. sep 2025

@anonym_autor za mna dievcenske mena ako Karolina, Marina, Kristina, Valentina, Adriana a chlapcenske Kristian, Alexander, Adam, Dominik a Samuel.

anonym_f4073b
22. sep 2025

@anonym_autor v mojim okoli su kombinacie Nikola a Natália, Natália a Sofia, Natália a Nela.
A pre chlapca... Jakub, Filip, Lukáš, Vladimír

Strana
z2