Vyberáme meno pre súrodenca Natálie
Ahojte, poraďte nejaké pekné meno k menu Natália, zatiaľ nevieme, či budeme mať chlapca, či dievča. Netrvám na tom, aby začínalo na N, netrvám na tom, aby to bolo niečo v štýle “Natália, Olívia” alebo Natálka, Amálka”, skôr by som sa tomu chcela vyhnúť. :D
Keďže je to dlhšie meno a máme slovenské priezvisko, tak niečo slovenské a dlhšie a čo bude mať aj pekne znejúcu skratku mena.
Pre dievča sa mi páči Karolína. Pre chlapca netuším a nič ma v kalendári zatiaľ neoslovilo. Ale nechám sa inšpirovať aj dievčenským, aj chlapčenským menom. 🙂
Známa má Nikol a Natália. Ale kľudne aj Karolína, Tatiana
Preco sa musi hodit k natalke?
@really8 mohlo by sa to hodiť aj k Jozefíne ale to by sme ju najprv museli mať. :D dcéra má dlhšie meno, má slovenské meno a neviem si predstaviť, že jeden súrodenec bude Natália a druhý, čo ja viem, Bryan alebo Leo. V tomto zmysle “hodiace” sa.
@anonym_autor
@really8 mozno som sa zle vyjadrila, ale v skratke, nech to nie je uplne odveci k tomuto menu, ako uvádzam vyššie. 🙂
Izabela, Veronika, Daniela, Patrícia, Valentína.
Viktória a chlapec Viliam
Známa má Nikol a Natália. Ale kľudne aj Karolína, Tatiana
@ibrunova na N uz nechcem, nech to nezanika, ale dakujem za tipy. 🙂
Viktória a chlapec Viliam
@7miriam77 tieto mena mame v blizkom okoli, cize sa im vyhneme, ale uznavam, su pekne 🙂
Daniel/Daniela
@really8 a ty preco neodpovedas k teme? Pochop, ze NIE, NEMUSI sa hodit ale ANO, PACI sa to niekomu tak...
@anonym_autor k Natalii mi celkom pasuje aj Kristina a mozno este viac Veronika? Kamoška ma Tatianu, Simonu a Nataliu. Chlapcenske mozno Daniel, Damian, Viliam...
Mne sa v poslednej dobe velmi zapacili mena Alica/Gabriela a pre chlapca Richard 🙂
Mne sa v poslednej dobe velmi zapacili mena Alica/Gabriela a pre chlapca Richard 🙂
@majka36912 aj Alica sa mi paci, mam ju v zozname. 🙂
Alexandra, Violeta, Angelika, Katarína, Klaudia, Adela
Maximilán, Benjamín, Alexander, Samuel
karolina je fajn. kristina mi tiez napadlo, hodi sa mi tam nieco take s dlznom 🙂 viktoria... naty a viky?
chalanskych je malo peknych 🙂 mozno michal?
pre dievca Johana, Valéria, pre chlapca Michal, Gabriel
@really8 a ty preco neodpovedas k teme? Pochop, ze NIE, NEMUSI sa hodit ale ANO, PACI sa to niekomu tak...
@anonym_3048d3 vdaka za reakciu, ja som pani jednu venovala, ale pre mna je viac zbytocne diskutovat s clovekom, ktory nema co povedat a jeho reakcie su zbytocne, ale si velmi mila 🙂 tiez ma niekedy tieto reakcie hnevaju, lebo na co to je dobre? ale co uz, to bude vzdy. Nekaz si den
Alexandra, Violeta, Angelika, Katarína, Klaudia, Adela
Maximilán, Benjamín, Alexander, Samuel
@anonym_ab84b8 Violetu mam tiez na zozname, s tymi chlapcenskymi to bude narocnejsie, ale Samuel znie dobre!
Meno Tatiana sa mi páči a hodilo by sa k Natálii.
@anonym_autor
Emanuel, Juliána
Neviem prečo mi napadol k Natálii Tomáš. Karolína je pekne, to by som nechala.
Izidor a Božidara
Mne sa páčilo veľa chlapčenským mien Lukáš, Boris, Erik, Daniel, Simon, Peter, Tomáš, z dievčenských by sa hodilo tiež viac mien - Sofia, Erika, Karolína, Júlia, Eliana, Zina...
Mne sa k Natálii najviac hodí Viktória alebo Kristína
My mame Nataliu a budeme mat Alexa
Mne sa páčia dlhšie dievčenské napr. - Henrieta, Hortenzia, Filoména, Cecília, Uršula
Chlapčenské - Mojmír, Silvester, Svätopluk, Konštantín, Urban
Buď tieto alebo ešte napr. Horislava, Florentina, Dobroslava, Borislava, Vlasta a chlapčenské Ambróz, Augustín, Cyprián, Dezider, Dionýz.
@anonym_autor Tatiana
@anonym_autor za mna dievcenske mena ako Karolina, Marina, Kristina, Valentina, Adriana a chlapcenske Kristian, Alexander, Adam, Dominik a Samuel.
@anonym_autor v mojim okoli su kombinacie Nikola a Natália, Natália a Sofia, Natália a Nela.
A pre chlapca... Jakub, Filip, Lukáš, Vladimír