Vyberte meno pre druhé dievčatko ku Kristíne
Ahojte, sestra čaká dvojičky - dievčatá a bola by rada ak by sa mená k sebe hodili. Nie v zmysle Jana - Dana, stačí ak budú spolu znieť pekne 🙂 Jedna slečna bude Kristína, druhé si nevie poradiť a tak sme tu. Páči sa jej meno :
Kristína a Elena
Kristína a Eliška
Kristína a Ester
Kristína a Margaréta
Kristína a Tamara
Kristína a Orsolya
Alebo kľudne navrhnite 🙂
@beata_k Beáta, s dlhým á
My mame tiez prvu Kristinku druha bude Terezka
Ale v plane bola aj Klara Karolina Monika Rebeka Miska. S prihliadnutim na rozostup medzi narodeninami a meninami a tiez ze mame aj my s muzom v mene R a co sa starsej najviac pacilo sme nakoniev vybrali Terezku
Zoja a Lea🙂 Ale Elenka sa mi tiez velmi paci ;)
Mne by sa páčila aj kombinácia Krístína a Lívia, Kristínka a Jasmínka, Kristínka a Valentínka, či Kristínka a Margarétka..., určite by som prihliadala aj na priezvisko. Dnes už neplatí ako kedysi, že si žena automaticky pri sobáši berie priezvisko nastávajúceho...Aspoň u nás mi to treťorodená zahlásila, že si chce ponechať rodné meno... Prajem všetko dobré...
@bolarazjedna A ako si nato prisla??? V kazdom slovenskom kalendari je beáta s dlhým a. Este som nepočula, ze by beáta bolo madarske meno, alebo časté madarske meno😆🤦♀️🤦♀️
Kristína a Paulina. Aj tak ich deti budu volat skrátene Kika a Pauli.
Kristína a Ivana😋
@beata110 tak je to asi medzinárodné meno.... V súčasnosti sa to už asi nedáva často, ale pred 30-40rokmi to meno bolo in. U nás aj na ulici bývali 2 Beaty.
Poznám dvojičky a mená majú Kristína a Viktoria tak to možné neznie pekne ale volajú ich Kiki a Viky 😊
Ja poznám sestry Kristínu, Karolínu a Kamilu. 🙂
Kristínka a Tinka ❤️
Ale pozor na SK len. Lebo v anglicku by boli Stinker & Tinker
Kristínka a Malvínka nádherná kombinácia alebo keď už tak sa Mi veľmi páči tá Orsolya
Kristína a Orsolya je pekne alebo Kristína a Olympia