icon

Vyberte meno pre druhé dievčatko ku Kristíne

24. apr 2024

Ahojte, sestra čaká dvojičky - dievčatá a bola by rada ak by sa mená k sebe hodili. Nie v zmysle Jana - Dana, stačí ak budú spolu znieť pekne 🙂 Jedna slečna bude Kristína, druhé si nevie poradiť a tak sme tu. Páči sa jej meno :
Kristína a Elena
Kristína a Eliška
Kristína a Ester
Kristína a Margaréta
Kristína a Tamara
Kristína a Orsolya
Alebo kľudne navrhnite 🙂

Strana
z2
beata_k
Autor odpoveď zmazal
bolarazjedna
26. apr 2024

@beata_k Beáta, s dlhým á

saxana000
26. apr 2024

My mame tiez prvu Kristinku druha bude Terezka
Ale v plane bola aj Klara Karolina Monika Rebeka Miska. S prihliadnutim na rozostup medzi narodeninami a meninami a tiez ze mame aj my s muzom v mene R a co sa starsej najviac pacilo sme nakoniev vybrali Terezku

kremlicka250
Autor odpoveď zmazal
kremlicka250
26. apr 2024

Zoja a Lea🙂 Ale Elenka sa mi tiez velmi paci ;)

sunyrose
26. apr 2024

Mne by sa páčila aj kombinácia Krístína a Lívia, Kristínka a Jasmínka, Kristínka a Valentínka, či Kristínka a Margarétka..., určite by som prihliadala aj na priezvisko. Dnes už neplatí ako kedysi, že si žena automaticky pri sobáši berie priezvisko nastávajúceho...Aspoň u nás mi to treťorodená zahlásila, že si chce ponechať rodné meno... Prajem všetko dobré...

beata110
28. apr 2024

@bolarazjedna A ako si nato prisla??? V kazdom slovenskom kalendari je beáta s dlhým a. Este som nepočula, ze by beáta bolo madarske meno, alebo časté madarske meno😆🤦‍♀️🤦‍♀️

beata110
28. apr 2024

@beata_k vidis co vsetko clovek zisti na mk o svojom mene 😆😆😆

betulinka1
28. apr 2024

Kristína a Paulina. Aj tak ich deti budu volat skrátene Kika a Pauli.

yvankamala
28. apr 2024

Kristína a Ivana😋

bolarazjedna
28. apr 2024

@beata110 tak je to asi medzinárodné meno.... V súčasnosti sa to už asi nedáva často, ale pred 30-40rokmi to meno bolo in. U nás aj na ulici bývali 2 Beaty.

jankassa
28. apr 2024

Poznám dvojičky a mená majú Kristína a Viktoria tak to možné neznie pekne ale volajú ich Kiki a Viky 😊

michellemary
3. máj 2024

Ja poznám sestry Kristínu, Karolínu a Kamilu. 🙂

mqkm
6. máj 2024

Kristínka a Tinka ❤️

Ale pozor na SK len. Lebo v anglicku by boli Stinker & Tinker

virginnia
8. máj 2024

Kristínka a Malvínka nádherná kombinácia alebo keď už tak sa Mi veľmi páči tá Orsolya

anonym_829bd7
30. sep 2025

Kristína a Orsolya je pekne alebo Kristína a Olympia

Strana
z2