Zmenili by ste meno po roku?
Ahojte mám dilemu, trvá už rok 🙈😅
Mám syncekov Tomáša a Kevina. A neviem proste sa s tými menami neviem vyrovnať 🥲
Chcela som vždy cudzojrajnejsie mena ale na prvom sme sa nevedeli s mužom zhodnúť a nejak sa nám páčilo jedine slovenské Tomáš… no moje vysnívané Kevin vtedy u neho neprešlo. Pri druhom synovi s menom Kevin súhlasil a stále som váhala lebo ako súrodenci typovo tie mena sú odveci 🤷♀️
Prešiel rok a stále som s tým nie ok…
Premýšľam staršie meno synčeka zmeniť iba na anj formu Thomas.
Myslite že by to bolo ok aj po dlhšom čase takto v OP zmeniť?
Ďakujem za názor 🥹🙏🏻
Ja by som zmenila skor toho Kevina😂. Hovori sa, ze Kevin nie je meno, je to diagnoza😂😂😂😂.
Píšeš,že sa s tými menami nevieš vyrovnať.
Kedy to začalo?
Sama si odpovedz.
Keď si dala Tomáš?Alebo až po Kevinovi?
Tak to môžeš zmeniť, ktoré ti tak vadí.
Ale čím skôr, aby si na to stihli zvyknúť.
Ja sa vyhadrim iba k tomu menu Vratko, lebo Vratka mame doma.
Byvame v Londyne, UK, a nikto, ale nikto v UK s jeho menom problem nemal. Zato na Slovensku slovac, no mohla by som knihu pisat, a to tam Bola aj riaditelka skoly, co by uz aky taky prehlad s menami mala mat.
Keby ze mam druheho syna, tak by sa volala Bystrik, a mozno aj Marian (co je v UK dievcenske meno).
V UK su ale ludia nakolko rozumni, ze by to v pohode zobrali. Velka vacsina vie, ze John Wayne bol podvodne Marion, manzelovi to Vela zakaznikom povedali.
Autorka, je uplne jedno, Ake ma tvoje syn meno, bolo to tvoje rozhodnutie.
Mne SA velmi nepacia tie zdrobneliny Leusko, Teusko, Leijka , Sarka a podobne.
Mna Este velmi davno jednat sestricka chcela volat Anushka, lebo Zuzka si nevedela zapamatat. Som jej povedala, ze je to velmi disrespectful voci mojim rodicom ( toto je velke NO v UK). Odvtedy som Bola Zuzka.
Moji chlapci sú dvaja samostatní jedinci ktorý majú absolútne od veci mena 🙈😅ale obom pasujú ako rit na serbel. Mám Silvestra a Krištofa a priezvisko mám úplne odveci 🤣🤣🤣a vieš čo?nikdy mi nenapadlo že by som to menila

@muchotrafka298 blond vlasy?