Zvažujete dať meno Peach k zahraničnému priezvisku?
Dali by ste meno Peach? Mam “zahranicne” priezvisko žiadna Kovacova. Dakujem

Nedala.. prečo by som to robila? :D
Určite nie. Na Slovensku? To ako by ju volali deti v škole? Škôlke? A zdrobnelinou nebodaj? 😃 Napíš, neviem.
Prosim ta, a nechces radsej Pear alebo Apple pripadne Onion alebo Garlic?:D to su napady...
Pre psa? Jasne
Pre dieťa by som nedala ani West ani Eagle. Ako sorry ženy to vy fakt neviete vyberať normálne mená svojim deťom??
@colsami Peachinka 😂🙈
A chlapcovi Coconut, nie?
Nieee 🙈 Peachka.
Nie, taketo cudzie mena na Slovensku su u deti idealne na vysmievanie, posmechy ktore sa dobre rymuju. No a dospeli to p zvysok zivota okorenia zlym vyslovovanim, pytanim sa ktory idiot vam dal to meno co ani nikto nevie poriadne ako ma napisat atd.
Ako sa to cita ? Píč? 😃 ci?
@stellarstar 👍 pre psa ci radsej pre dogu ?😅
určite by bola peachka. tento príspevok je vtip?
No zhrnme to, nie... ani to tu nepovolia na matrike ti to zamietnu... je to ovocie...
@stellarstar 🤣🤣🤣
je vymysleny prispevok na 100%
@anjelicek26 V anglicky hovoriacich krajinach som uz toto meno pocula, takze by ho zapisali aj u nas.
Mám sa spýtať ako sa to vyslovuje?
Nedala by som ani na SK ani v zahranici,na priezvisku nezalezi.
@anjelicek26 no ja by som sa ani nečudovala keď zapíšu seherezadu, onura a podobne telenovely 😂😂😂 akože mne sa niekedy až rozum zastaví aké mena na svk dokážu dieťaťu dat 🤦♀️
@nafka0483 v zahraničí bezne meno.
Autorka ale nie na Slovensku pre boha 🤦♀️ už trochu treba rozmýšľať ako sa to dieťa bude cítiť v škôlke, škole a ze deti su hnusne a dokážu sikanovat a vysmievať sa za čokoľvek aj meno
@mimuska328 tak ked im tam nabehne romska rodina s xy prislusnikmi, zapisu aj Kaligulu, ale vseobecne sa matrikarky snazia tych rodicov nejako usmernit...
A autorka v zahranici mozno, ale tu si z nej budu robit cely den "picu" ...radost chodit do skoly...
Aky dovod ta viedol k takemu menu?
Hlasujem za Brokolicu😉
Sranduješ, však? 😃 Normálne sa nahlas smejem...Ako ju budete oslovovať, keď budé malá? Píš ako počuješ- Pička? Hádam ma nevymažú kvôli vulgarizmu, ale tak by sa to čítalo, či? 🫣
Nie, nedali🫢
Len si predstav, že jej máš povedať "Si moja malá dobrá pička..." a ešte ťa pritom počuje x ľudí...
Keď sa bežkyňa volala Dana Jebavá, tak komentátorovi skoro zabehlo, keď to mal povedať. 😂
@anjelicek26 neviem ako to funguje na matrike presne ale keď sme boli známej na krste museli dať dieťaťu 2 mena pretože to prvé nezapadalo do cirkvi takže není to len tak ozaj ale tak niekde mozno povolia 🤷♀️
Nie
@danyelia normálne bez zdrobneniny.. ale tak vidim že tu moc pochopenie nenajdem