Zvažujete dať meno Peach k zahraničnému priezvisku?
Dali by ste meno Peach? Mam “zahranicne” priezvisko žiadna Kovacova. Dakujem
To by som žiadnemu dieťaťu neurobila🤦♀️
Povedzme si uprimne ako sa to cita .."píč" ako ju budu deti v skolke a a urcite v skole..hlavne na druhom stupni volat? "Pi*ka" toto by som nikdy svojej dcere nespravila...
@lubkovaandrejka
Tak, niekto už ten nápad mal … tuto Gwyneth Paltrow a Chris Martin s ich dcérou APPLE 🤪🍎. Ale na Slovensku by som také meno dieťaťu nedala.
To akože Ťa k Tvojmu neslovenskému priezvisku nenapadlo žiadne iné, trochu normálnejšie meno??? Nikdy by som nedopustila aby moje dieťa trpelo kvôli nejakému môjmu rozmaru. V mojom susedstve žije chlapec, ktorému dala matka meno Rochus. Všetci ho síce volajú Rocco, ale on mi vravel, že sa mu v škole dlho decká za to meno posmievali. Deti vedia byť veľmi zlé...
Pochopenie tu nenájdete len si to zoberte peach sa číta ako pič a zdrobnelinu nie?no na školách sú aj veľmi zle deti a môžu prísť za ňou a smiať sa z jej mena a povedať jej ze máš mas meno skoro p.... berte ohľad na aj toto
@yoxinka ano😂presne to mi napadlo,ked som pisala prispevok. Ja by som to meno nedala ani v zahranici. Mne to pride riadne odveci. Predstav si,ze by si tu mala kamosku, co by sa volala Jablko, Hruska alebo Slivka 😂
@lubkovaandrejka
Vieš čo, tam sa to, podľa mňa, tak nerieši. Im to nejak čudné nepríde, myslím si. Ale Chris s Gwyneth to zabili menami oboch detí. Dcéra Apple a syn Moses (Mojžiš). Pri tom synovi je to svojim spôsobom pekné, lebo Moses bola pesnička, ktorú Chris napísal o tom tom, ako sa zamiloval so Gwyneth a podľa toho sa volá ich syn, ale … Mojžiš 🤪
Na Slovensku by som toto meno urcite nedala. Inak taka zaujimavost. Princess Peach je jedna z postav v hre Super Mario. Ked bol film v kinach, na Slovensku to museli v dabingu prisposobit :D ani oni sa neodvazili to pouzit na SR :D https://emefka.sk/preco-princezna-nema-meno-vti...
Myslim, ze vsetci vieme ako by ju deti v skole volali. Ked ublizit, tak poriadne.
Jedine ak by si s ňou nikdy ale naozaj nikdy neprišla na Slovensko alebo chces to dieťa potrestať.. 🙄 prepáč už úplne vidím ako by ju volali Peacha alebo Peachka.. 🤣🤦🏼♀️ ako sa to číta ti asi písať nemusím, však?..
Hej, Slováci už nevedia, ako sa poamerictit 😆😆😆. Uz to, že nemáme pukance, ale popcorn mi pripadá smiešne. Kľudne daj, tvoje dieťa, ty vyberáš. Mať tak teraz dcérku, kľudne dostane ridzo slovenske meno Zuzka.
Pokiaľ bude dcerka vyrastať na Slovensku, tak nedala. Keďže Slováci sú, aki sú, tak by od malička bola šikanovana kvôli menu. Este to par (veeela) rokov potrvá, kým my Slováci v mnohých veciach dospejeme.
Vies, ze princeznu Peach v Super Mariovi do slovenciny prekladali len ako princezna… ak zijete na Slovensku, tak mysli na sklonovanie
V zahranici aj ano, ale ba Slovensku urcite nie.
@senta_sofia Toto keď som prvýkrát počula, že Princezná Peach, tak som mala chuť sa opýtať "Princezná ČOHO???" 😄
@yoxinka jasné ale tak vieme ako si celebrity radi ulietavaju a dávajú príšerné mená...ale pamätám sa že to bolo na tú dobu dosť výstredné a riešilo sa nejaký čas čo jej to dala za meno.
Ale mňa by zaujímalo či autorka žije na Slovensku alebo v zahraničí...lebo ono by to bolo tým pádom úplne o inom ak žijú v zahraničí...potom neviem čo tu rieši. 🙂
Ako, stále môže byť aj horšie. 😂
Peaches Honeyblossom Michelle Charlotte Angel Vanessa Geldolf (girl)
Born: March 16, 1989
Parents: Bob Geldof and Paula Yates
https://www.thebump.com/a/top-10-worst-celebrit...
Aby ju volali “pič” tak po “slovensky” alebo nebodaj zdrobnene “pička” ? 🙈 naviem no ak zijete na Slovensku, tak aj so zahranicnym priezviskom by som volila nieco univerzalnejsie.
Pises, ze tu pochopenie nenajdes, no tak pytas sa a zeny ti odpovedaju 🤷🏼♀️ je to ale tvoje dieta, tak ake meno jej vyberies, take bude mat, kludne aj watermelon 🙈
Ako Peach Pit Beverly Hills?
Ty si kompletná? Na Slovensku sa aj princezná Peach zo Supermaria volá iba princezná kvôli tomu, že peach sa číta ako píč. Dúfam, že si robíš srandu lebo v opačnom prípade si to môžeš dať aj vytetovať na čelo. 🤦
@dominikamacakova ešte stále je šanca že žijú v zahraničí, len autorka sa akosi vytratila z diskusie aby to upresnila. 😏
@evaachesa hej a keď porodí ešte chlapca tak môže mať pekný "párik" 🍑🍆
Ja by som zaviedla pravidlo, ze pri podobnych pripadoch, kedy rodic vyberie zamerne hanlive meno v danej krajine, mohli vybrat meno matrikarky😝😝😝😝to by niektorych hned preplesklo.....hadam. Tiez sme mali s muzom podobny problem, ale sme to zatrhli v zaciatku. Jemu sa pacilo meno Scham (pekne starodavne perzske meno), bohuzial v nemcine znamena hanba, resp. pubicky/a. Takze nic z toho🫣🫣🫣🫣