icon

Ako zabezpečiť stretnutie s otcom na úrade?

sashka22
Včera o 04:55

Ahojte zienky, ako to je ked chcete zabezpecit stretnutie dietata s otcom na upsvare? Dieta ma rok a pol, otca videlo pri porode, vyzivne zaplati ale inak zaujem nejavi. V domacnosti toho cloveka nechcem, je trestany medzicasom. Po roku a pol suhlasil s navrhom terminu stretnutia i ked si myslim, ze ani nepride... chcem byt pod dohladom, je to pre nasu ochranu ak by naozaj prisiel. V pondelok sa idem informovat na urad ale mozno ste si tym uz niekrora prisla. Dieta mam zverene a stretavanie je podla dohody. Ten clovek ma poruchu osobnosti a cokolvek by som spravila, otoci proti mne, preto potrwbujem mat pri stretku adekvatny dohlad.

Strana
z3
anonym_82cc3f
Včera o 11:50
@sashka22

@anonym_dbe822 mas osobnu skusenost, prosim? Necakam,ze by to bolo ako na klavir. On ma prachy len ked nejaku zenu okradne a byva niekolko hodin cesty od nas.

@sashka22 a s týmto človekom ju chceš zoznamovať???!!!
Vráť OP

anonym_55cdfb
Včera o 11:52

Ked to dobre chapem, chces silou mocou robit z niktosa vzorneho tatka, preco, preboha? Uz len to, ze ti plati je zazrak, v inom nie ne o co stat. Neser da do toho a nic neiniciuj. Ziadny benefit na konci ta necaka, tak nestuchaj do osieho hniezda🐝🐝🐝

sense
Včera o 12:01

Čím viac píšeš, tým viac som presvedčena , že by bolo pre tvoje dieťa najlepšie vôbec otca nepoznať, čiže by som bola rada , že nejaví záujem.
A po ďalšie , žiaden súd nedonúti otca sa s dieťaťom stretávať. Pretože to je jeho právo ale nie povinnosť. Povinnosť je len čo sa alimentov týka.
Ak prejaví on sám od seba záujem, mu nebrán. Ale týmito čo tu píšeš, si pod sebou pilis konár. Ona keď bude väčšia si urobí názor sama a určite sa nemusis báť, že zrazu bude sploditel pre ňu ten najlepší. Ak ty ale pred ňou nebudeš o ňom vyprávať zle tak on bude pre ňu len osoba , ktorá ho nechcela. A čím bude staršia tým viac to bude chápať, že ju sploditel nechcel ako dcéru aj keď mama o ňom nikdy nič zle nepovedala

doriiis
Včera o 12:06
@bielasovicka

@sashka22 vieš čo, podľa tohto co tu opisujes stále dookola, (a je to nepochopiteľné,) si myslím, že sa tej malej chceš normálne zbaviť. Nič iné mi z toho nevychádza.
A už ďalej ani čítať nebudem, lebo som z teba vytocena.

@bielasovicka ... Tiež si myslím, že tú svoju dcéru nemá rada a dala by ju hocikomu len aby sa vyspala. Nesie traumu ďalej, len to skrýva za akýsi plán prešťať otca. Skôr či neskôr sa toto celé obráti proti nej.
Autorka ... len aby ta kuratela nezačala skúmať aj teba.

anonym_f2ec75
Včera o 13:10
@doriiis

@bielasovicka ... Tiež si myslím, že tú svoju dcéru nemá rada a dala by ju hocikomu len aby sa vyspala. Nesie traumu ďalej, len to skrýva za akýsi plán prešťať otca. Skôr či neskôr sa toto celé obráti proti nej.
Autorka ... len aby ta kuratela nezačala skúmať aj teba.

@doriiis nikdy by som nič takéto svojmu dieťaťu neurobila, ani cudziemu dieťaťu, pchať ho pod nos takémuto toxickemu človeku !
Ona veľmi dobre vie, čo je zač, ale ide špekulovať aby sa " poznali ".
Na oko by som biootcovi pripomínala, cca raz za mesiac- dva, či má záujem o stretnutie, potom raz za 3, raz za 6, vždy akože v dobrom by som trvala aby sa zaujímal, staral, kúpil jej niečo , a to ho skôr odpudí - mať povinnosti, platiť, chodiť. Ja by som mala preukázateľne snahu a takýmto ponukami by som ho asi znechutila, ale dosiahla by som svoje. Dôkazy že ja som sa snažila. Dôkazy že on šance nevyužil. Dôkazy že záujem nemal, o dieťa , a sám od seba ho nechcel. Chvalabohu, moje dieťa vy nebolo v blízkosti takéhoto chuja. Kolíznu by som nežiadala o asistovanie, Max raz za čas ukázala správy že som sa snažila a on odmietal. To preto aby nedostal chúťky na stretnutia a potom by ma vydieral že bude žiadať striedavku len aby ma tyranizoval. Aj keby ju vlastne nechcel ale by manipuloval a robil mi zle.
Od takého človeka čo najďalej, aj od takej babky. Cudzí ľudia viac pomôžu, podporia, poradia, aj budú lepším prínosom pre dieťa, ako takéto čudá. Keď sa potrebujem vyspať, radšej niekoho poprosím , aj keby susedku, opatrovateľku zaplatím, ako núkať svoje dieťa basistovi, chlapovi s poruchou. Využila by som že čo otáča proti mne - nútila stretnutia ale len formálne aby neprišiel, pýtala € len aby neprišiel, trvala na starostlivosti - len aby neprišiel.
Autorka ho pozná, môže využiť jeho chujovstvo vo svoj prospech.

sashka22
autor
Včera o 15:16
@anonym_960c0a

@sashka22 Ja tvoj postoj uplne chapem. Viem, co to je celit niekomu podobnemu - tiez otcovi mojich deti. Nejde ho vymazat z ich zivota, aj ked vies, ze nie je dobry clovek. Tiez som napriek tymto skutocnostiam vzdy podporovala kontakt deti s nim - aby ho spoznali, aj dobre aj zle stranky, aby mi neublizoval cez ne (ak by vedel, ze mi zalezi na tom, aby bol s detmi co najmenej - just by sa snazil mi spravit napriek a deti by k sebe stale volal, chcel by striedavku a tak). Takze ja mu ho veziem aj cez pol republiky na otocku, stale sa pytam, kedy deti k nemu pojdu.. a on? Cim dalej chce byt s detmi menej a deti menej s nim. Poznaju ho, vedia aky je, sem-tam si napisu, sem-tam sa stretnu, ich vztah je vlazny. A tomu sa v duchu tesim, nechcem, aby si prisvojili jeho toxicke spravanie a vzorce. Verim, ze to robim dobre.

@anonym_960c0a ďakujem za Tvoje zdieľanie, vidím to absolútne rovnako a aj verim, ze presne takto by to bolo, lebo tieto typy sú na jedno kopyto. A prosím Ťa, ako sa správajú vaše deti? Myslím povahové črty... toho sa obávam, že by v sebe mohla mať jeho povahu, zatial nič podozrivé našťastie nebadám.

sashka22
autor
Včera o 15:26
@anonym_f2ec75

@doriiis nikdy by som nič takéto svojmu dieťaťu neurobila, ani cudziemu dieťaťu, pchať ho pod nos takémuto toxickemu človeku !
Ona veľmi dobre vie, čo je zač, ale ide špekulovať aby sa " poznali ".
Na oko by som biootcovi pripomínala, cca raz za mesiac- dva, či má záujem o stretnutie, potom raz za 3, raz za 6, vždy akože v dobrom by som trvala aby sa zaujímal, staral, kúpil jej niečo , a to ho skôr odpudí - mať povinnosti, platiť, chodiť. Ja by som mala preukázateľne snahu a takýmto ponukami by som ho asi znechutila, ale dosiahla by som svoje. Dôkazy že ja som sa snažila. Dôkazy že on šance nevyužil. Dôkazy že záujem nemal, o dieťa , a sám od seba ho nechcel. Chvalabohu, moje dieťa vy nebolo v blízkosti takéhoto chuja. Kolíznu by som nežiadala o asistovanie, Max raz za čas ukázala správy že som sa snažila a on odmietal. To preto aby nedostal chúťky na stretnutia a potom by ma vydieral že bude žiadať striedavku len aby ma tyranizoval. Aj keby ju vlastne nechcel ale by manipuloval a robil mi zle.
Od takého človeka čo najďalej, aj od takej babky. Cudzí ľudia viac pomôžu, podporia, poradia, aj budú lepším prínosom pre dieťa, ako takéto čudá. Keď sa potrebujem vyspať, radšej niekoho poprosím , aj keby susedku, opatrovateľku zaplatím, ako núkať svoje dieťa basistovi, chlapovi s poruchou. Využila by som že čo otáča proti mne - nútila stretnutia ale len formálne aby neprišiel, pýtala € len aby neprišiel, trvala na starostlivosti - len aby neprišiel.
Autorka ho pozná, môže využiť jeho chujovstvo vo svoj prospech.

@anonym_f2ec75 ved presne to robim, ze mu pripominam, aby sa staral a ma to presne taky dopad ako zvysok Tvojho prispevku, ze cim viac chcem ja, tym menej chce on 😀 Chraniť deti branenim styku pomaha mozno pri normalnych ľudoch, ktorí sa 'len nevedia dohodnúť', ale taketo osoby spozna človek, čo to zažil na vlastnej koži, oni fungujú naopak. Čo potvrdzujú komentáre od ostatných žien so skusenosťou s pomerne normalnym zdravym sploditelom a každú chapem. Keby to neprežijem, mozno by som to mala rovnaký názor ako väčšina.

letfenixa
Včera o 15:29
@sashka22

@anonym_960c0a ďakujem za Tvoje zdieľanie, vidím to absolútne rovnako a aj verim, ze presne takto by to bolo, lebo tieto typy sú na jedno kopyto. A prosím Ťa, ako sa správajú vaše deti? Myslím povahové črty... toho sa obávam, že by v sebe mohla mať jeho povahu, zatial nič podozrivé našťastie nebadám.

@sashka22 veď má 1,5 roka, čo tam chceš badať?!

sashka22
autor
Včera o 15:30
@anonym_2af4c1

Ako čítam, zjavne svoj život nezvládaš. Máš traumu z detstva, ktorú ale vonkoncom nespôsobila skúmavka, ale zlé vzťahy v rodine a výchova.
Tvrdíš, že tvoj zámer je ochrániť dcéru v budúcnosti. Ale vyznieva to, že vlastne potrebuješ pomôcť zbaviť sa dcéry, lebo to nezvládaš - chceš sa vyspať a ísť na dovolenku! A vlastne nestíhaš robiť.
Pritom hovoríš, že toto nie je jediné dieťa ktoré máš?!
Tvojim úvahám naozaj chýba logika.
Otec nejaví záujem o dieťa, chceš ho donútiť, aby záujem javil a potom ich chceš odlúčiť. Ale chceš aby to vyzeralo, že vlastne to odlúčenie urobil on! Lebo si myslíš, že ho poznáš natoľko, že ho takto zmanipuluješ. Tento plán vôbec nemusí dopadnúť tak ako si myslíš!
Tak ale v konečnom dôsledku načo to robiť. Veď on je odlúčený už teraz a nejaví záujem! Máš čo si chcela!
Chceš to urobiť len preto, aby jeho mama "herečka" sa postarala o tvoje dieťa, kým ty sa budeš venovať niečomu pre teba dôležitejšiemu než je tvoje dieťa!
Stále to vyzerá, že nezvládaš svoju situáciu a toto všetko nesplní dlhodobo tvoju potrebu odlúčenia od dieťaťa!
Možno by si lepšie urobila, keby si našla nejakú neziskovú organizáciu ktorá pomáha matkám s deťmi. Pomohli Ti postrážiť dieťa, či nájsť opatrovateľku. Mávajú i psychologičku, ktorá by Ti pomohla si v hlave upratať. Že manipulovať manipulátora nie je dobrý nápad. A to podstatné je, výchova dieťaťa je na tebe. Ak ju chceš uchrániť pred manipulovaním, nauč ju rozpoznať manipulovanie. Nie hoď ho manipulátorovi do náručia a dúfaj, že samé dieťa asi zistí, že je to manipulovanie!?

@anonym_2af4c1 manipulovať manipulátora je absolútne nereálne, s tym súhlasím.

anonym_960c0a
Včera o 15:49
@sashka22

@sashka22 Nemaju jeho povahove crty. Tam je ppdla mna vplyv rodicov pri vychove vyznamny. Jeho otec a mama nikdy lasku k vnucencom neprejavili, nemaju zaujem. Ja sa necudujem, ze takzto chladni ludia vychovali takeho syna. Ja moje deti milujem najviac ako viem, venujem sa im, prehavujem im lasku, respekt, trpezlivost. Verim, ze si z otca vezmu co najmenej.

ivik4
Včera o 15:57

Vsak nam vysvetli autorka tu logiku ze stretko s Tebou a dietatom ma byt pod dohladom lebo sa bojis, je trestanec, psychopat a co ja viem co. AAALE ,pozor ! O samotne dieta by si sa vôbec nebala a v pohode by si mu ho nechala hoc mu aj ublizit môze. Zatial by si si aj schrupla.
Ty nemas hanbu v sebe ?

sashka22
autor
Včera o 17:03
@ivik4

Vsak nam vysvetli autorka tu logiku ze stretko s Tebou a dietatom ma byt pod dohladom lebo sa bojis, je trestanec, psychopat a co ja viem co. AAALE ,pozor ! O samotne dieta by si sa vôbec nebala a v pohode by si mu ho nechala hoc mu aj ublizit môze. Zatial by si si aj schrupla.
Ty nemas hanbu v sebe ?

@ivik4 pises to ako istotu, ze by si ju okamzite braval, ked ani netusi co dieta obnasa 😀 Zrejme si tiez mamka, ked si na tomto fóre a sama vieš kolko síl nás naše deti stoja a aké náročné dokážu byť. Hanbu v sebe nemas asi sama, ked si dovolis cudzej zene a mame vynášať súdy bez osobnej skúsenosti s takýmto clovekom. Ja som nespala uz vyse 2 rokov po velmi narocnom tehotenstve, kedy mal na mna este dosah. Ked si zaplatim opatrovatelku, tak sa nedokazem donutit spat ale radsej pracujem co najviac, ked mam volne ruky. Ani uz neviem ako sa spáva 😅 takze mne moj potencialny spanok zavidieť nemusíš, nie je čo...

sashka22
autor
Včera o 17:09
@ivik4

Ty nemas hanbu v sebe ?

@ivik4 ty si vies predstavit, ze by si svoje dieta dala niekomu preň úplne neznámemu??? Lebo ona ho nevidela a nemoze si ho pamatat...nie je to pre dieta vacsi sok ked by toto malo zazit, ze on si zmysli, ze si ju berie lebo ma rovnake prava ako ja a moze? Fakt by si ho dala z ruk, bez toho aby to dieta malo aspon aku taku predstavu kto je ten 'cudzi ujo' a preco tam nie som? Ved nie na toto su presne tie stretnutia aby si pod dohladom budovali 'vztah'? Či o čo Ti vlastne ide? Kde tvrdim, ze je psychopat? Je to podvodnik s istymi črtami, psychopati sa spravaju inak, toto si si dotvorila sama. Ako si predstavujes tyranie dietata? Ze mi ho vytrhne a co potom akoze s nim ma robit? 😀 Rýpeš tu do mňa od rána.

ivik4
Včera o 18:04

Autorka rano som Ti napisala 1 jediny komentar 😃. Ako je mozne ze stretnutia Vy s dietatom spolu musia byt pod dohladom ale dieta samotne by si mu v pohode dala . Comu nerozumies . Pytala som sa na tu logiku ze o seba sa bojis ale o dieta uz nie ? Nie nemam hanbu mamke ako si ty napisat svoj nazor tak ako aj vsetky ostatne. Vychadzame z toho co pises

sashka22
autor
Včera o 18:38
@ivik4

Autorka rano som Ti napisala 1 jediny komentar 😃. Ako je mozne ze stretnutia Vy s dietatom spolu musia byt pod dohladom ale dieta samotne by si mu v pohode dala . Comu nerozumies . Pytala som sa na tu logiku ze o seba sa bojis ale o dieta uz nie ? Nie nemam hanbu mamke ako si ty napisat svoj nazor tak ako aj vsetky ostatne. Vychadzame z toho co pises

@ivik4 ' Ako je mozne ze stretnutia Vy s dietatom spolu musia byt pod dohladom ale dieta samotne by si mu v pohode dala . 'Comu nerozumies . Pytala som sa na tu logiku ze o seba sa bojis ale o dieta uz nie ? .......ano, samotne dieta by som mu dala v pripade ze by ho poznal ale on ho nepozna a aj tak ma narok si ho vziat ked si zmysli (a ja som povinna mu umoznit styk s nou!) lebo na papieri je otec. Neviem co je na tom nezrozumitelne, ked chcem aby spoznavanie prebiehalo pod dohladom a nie, ze raz mi zabucha na dvere s oznamenim,ze si berie dceru von 🤷‍♀️ tomu chcem predísť

cacianka
Včera o 18:43
@sashka22

@ivik4 ty si vies predstavit, ze by si svoje dieta dala niekomu preň úplne neznámemu??? Lebo ona ho nevidela a nemoze si ho pamatat...nie je to pre dieta vacsi sok ked by toto malo zazit, ze on si zmysli, ze si ju berie lebo ma rovnake prava ako ja a moze? Fakt by si ho dala z ruk, bez toho aby to dieta malo aspon aku taku predstavu kto je ten 'cudzi ujo' a preco tam nie som? Ved nie na toto su presne tie stretnutia aby si pod dohladom budovali 'vztah'? Či o čo Ti vlastne ide? Kde tvrdim, ze je psychopat? Je to podvodnik s istymi črtami, psychopati sa spravaju inak, toto si si dotvorila sama. Ako si predstavujes tyranie dietata? Ze mi ho vytrhne a co potom akoze s nim ma robit? 😀 Rýpeš tu do mňa od rána.

@sashka22 on si zamyslieť môže, ale ty máš aspoň nejaké páky , v terajšom nastavení že " po dohode" .
Vždy máš akú takú možnosť reagovať, že napísal neskoro, už máte program, má zdravotný problém, idú zo škôlky školy na výlet, akciu. Už si dohodnutá s babkou, detská oslava. Odsúvať stretnutia nenápadne, s ženským rozumom. Ponúknes mu náhradný termín, v čase keď on nemôže. A keby vyvádzal pred úradmi, máš nejakú evidenciu - denník, kde si poznačís, že si mu navrhla termín, pripomenula mi dieťa, kedy sa oň ozval neskoro a ten kalendár spolu s mejlami či sms správami budeš mať dôkaz, že ty si sa snažila a bola ústretová, ale on 0,00

ivik4
Včera o 18:43
@sashka22

@ivik4 ' Ako je mozne ze stretnutia Vy s dietatom spolu musia byt pod dohladom ale dieta samotne by si mu v pohode dala . 'Comu nerozumies . Pytala som sa na tu logiku ze o seba sa bojis ale o dieta uz nie ? .......ano, samotne dieta by som mu dala v pripade ze by ho poznal ale on ho nepozna a aj tak ma narok si ho vziat ked si zmysli (a ja som povinna mu umoznit styk s nou!) lebo na papieri je otec. Neviem co je na tom nezrozumitelne, ked chcem aby spoznavanie prebiehalo pod dohladom a nie, ze raz mi zabucha na dvere s oznamenim,ze si berie dceru von 🤷‍♀️ tomu chcem predísť

@sashka22 takze ano, mas strach len o seba ale o dieta nie keby si ho naozaj raz vezme 🙂. Super ! Tak nech sa Ti dobre spi. Pa

cacianka
Včera o 18:44
@sashka22

@sashka22 rozmýšľaj - zabuchat môže, ale ty nedáš. Lebo v rozsudku máte " po dohode" a on sa nedohodol.

beata_k
Včera o 19:46

Ty si nespala 2 roky??? 😱 Je ti hadam jasne, ze tu drviva vacsina zien nespi, vsak? Ci si myslis, ze si tu jedina matka?

Strana
z3