icon

Ako zvládať stretávanie exmanžela s dcérou a priateľkou?

Dnes o 11:48

Ahojte ženy, potrebujem poradiť ako zvládať takéto situácie.

Čaká nás rozvod, nežijeme spolu už rok, dcéra je maličká, muž s ňou doteraz stretávanie nič moc, všetku starostlivosť zabezpečujem iba ja, on ju nikdy ani neprebalil, pokiaľ majú stretávací deň s ex tak sa o dcéru stará svokra.

Posledné stretnutia s dcérou muž úplne odignoroval, teraz naposledy ju teda zobral von a dozvedela som sa, že bol s nejakou ženou, predpokladám, že sú spolu max mesiac.

Dobre, ja asi aj žiarlim aj keď by som s ním už nikdy byť nechcela (alkohol, nevera, manipulácia, vyhrážanie). Ale príde mi hrozné, že si z nášho dieťaťa robí rekvizitu, aký je on skvelý vzorný otecko, keď sa mu to hodí.

Rozumiem, že každý sa posunie ďalej a bude mať nový vzťah, ale toto je jeho už tretia frajerka od našeho rozchodu, každú aj tak podvádzal. Ja keby stretnem nového muža určite ho nepredstavujem dcére, kým si nie som istá, že je to stabilný vzťah a môžem tomu človeku veriť.

Cítim momentálne veľkú bezmocnosť z toho, že nemám dosah a kontrolu nad tým s kým vôbec dcéra je a ako sa jej muž venuje keď sú sami.

Ako ste riešili tieto situácie po rozchode?

Strana
z2
mondolina
Dnes o 14:54
@anonym_270da5

@mondolina ale Ty sa ho fakt istym sposobom zastavas...🫣

@anonym_270da5
ale nie, tiež som si prešla rozvodom, takže viem aké to je. ale nikdy som nepovedala, že náš syn je len MÔJ syn.
držím palce.

domkakvet
Dnes o 18:27

@anonym_autor porad sa aj na UPSVaR.

Strana
z2