Je slobodná matka terčom pre vydieranie?
Stretli ste sa s tým, že akonáhle ľudia a okolie zistili, že ste na dieťa sama, začali si na vás a na dieťa dovoľovať a nepriamo vydierať?
Fúha toto by mňa osobne ani len nenapadlo ale bohužiaľ sú aj takí ľudia ako ťa to napadlo ?
Nie, nestretla. Preco by mali, to, ze je niekto na dieta sam neznamena, ze sklopi usi … prave musi rozmyslat rychlejsie a viac si presadzovat svoje prava sam, pretoze zavisi sam na sebe ….
Nie, vzdy taku zenu obdivujem a prajem jej len to najlepsie (keby mozem aj pomozem)
@vevebono ani raz sa ma nik nespýtal či nepotrebujem pomoc a veľakrát to bolo očividné (nerátam s kočíkom z vlaku a pod.). Nikdy som sa nikomu neprosila.
@kristina3791 povedali mi do očí, že vedia, že som na dieťa sama…a ďalej otočili debatu vydieratským, ponižujúcim štýlom.
Prepáč, opýtam sa ja. Viem ti pomôcť? Mam ročne dievčatko a 11 ročného chalana. Ak ti niečo pomôže, rada ti posuniem
Ja som pomáhala jednej maminke, tvárila sa ako veľmi sociálny prípad, . Dávala som jej veci po chlapcovi a mala moje auto s tym, ze údržbu si musi hradit sama. Zavzdnušnila mi auto, odstavila 150km od mojho bydliska a zavolala, ze nech si ho poje.em. ze ona potrebuje peniaze. To už som nebola ochotná, tak som zožrala všetok jej hnev
@januska12323 dali mi najavo, že si môžu k nám podľa nich dovoliť, lebo nemám muža. Nerada by som uvádzala detaily. Nestalo sa mi to ale prvý raz. Niečo v štýle- nemáš muža, nemáš pravdy.
A to ti akože povedali ženy či muži ? A ako vidieraju ? . Akože na mňa by si dakto dačo skúsil . Mám ústa aby som si povedala svoje a mám hlas aby som ho dokázala natoľko zdvyhnut aby si uvedomili že ja nie som hopik na hranie
@vevebono nie, ďakujem. Základné materiálne veci všetko máme. V tomto smere to nie je. Skôr nemám čas, na všetko som sama, nestíham a potom si niektorí radi dovolia keď ma vidia upachtenú.
Jooooj. Tak nahoď úsmev a posli do riti ☺️ všetko zvládaš sama, mas mat obdiv a nie hanbu a nechať do seba kopnúť
@vevebono ty brdo to čo si natrafila za prepáč za výraz p....u . Nevďačná teda riadne že ju hanba nefackala isto alkohol a cigarety hrali a hrajú ubnej rolu. Takú by som nakopala do prdele
Prosím ťa a z akého mesta s,i nemáš chlapa-nemas pravdu u nás majú vždy ženy pravdu
Nemas muza, ale mas usta. Kazdy si k tebe dovoli len tolko, kolko mu dovlis ty. Sice neviem cim by ta asi mohol kto vydierat v suvislosti s tym, ze si single matka, ale takych ludi treba hned v zaciatku dat do laty a co je najdolezitejsie, uvedomit, ze su to blbci, takze netreba si ich sproste poznamky pripustat.
Bud to nejako divne vnimas, alebo sa obklopujes divnymi ludmi... nechapem, preco by mali byt take reakcie a ano mam dost kamosiek s 1-2-3 detmi a su na ne same, no a? Skor obdiv, ze to davaju a nic takehoto...
Kľudne napíš konkrétnejšie,tu sa rozoberajú horšie veci . Možno ti dokážeme viac pomôcť a poradiť keď budeme viac v obraze . Tiež som na deti sama viac menej . Áno mám muža ale nestojí mi za chrbtom ,každý vie že keď niečo je riešim si to všetko sama ale nikto si ku mne nedovolil a stíhala som kade čo len si to treba rozdeliť
@mariska1989 tri roky to hrala ako odchádza od tyrana. Dodnes odchádza, ktohovie kde bola pravda. Skončilo to tak, že som auto predala za pár šupiek farebným, a pani som udala na sociálku, že deti nechodili do školy. To mi pracovali nervy, nebolo to celkom správne. Ktohovie, kde sú dnes . Ešte chvíľu potom som pozerala, tak zhanala veci do pôrodnice. Neviem, či nie pre dcéru... Snáď dostala pani co si zaslúžila
@viestta aj som si otvorila samozrejme, aj som som vyčistila vzduch, ale poníženie a nepríjemná pachuť z ľudí zostala.
@laurita285 neviem ako si to myslela, ale presne tak mi to bolo podávané. Aj napriek tomu, že máme kde bývať, mám prácu…
@vevebono pozri to že si ju udala na sociálke si urobila dobre pre tie deti . Ona bola evidentne riadne hnusný človek . Ako sa hovorí božie mlyny melu pomali ale isto takže snáď ju dobehlo jej správanie

Nie. Nestretla.