Práca pre slobodnú matku s malými deťmi
Ak je žena sama s 2 malými deťmi (škôlka, prvý stupeň základná škola), je možné nájsť si prácu, ktorá bude dobre platená a časovo tak, že bude môcť voziť deti do zariadení a ísť následne pre ne?
definuj dobre platená
a ešte čo tá matka vie a čo robila doteraz ...
málo info ...
Samozrejme
@anonym_autor dá....všetko sa dá, samozrejme záleží od šťastia a aj toho čo vieš zamestnávateľovi ponúknuť, resp.v akej oblasti prácu hľadáš....a aj toho čo ty považuješ za dobrý plat🙂
Uz tu mame prvu, co zaraba 2 500 v cistom. A staci, ze rano vstane.
všetko sa dá, keď sa chce. ovládaš nejaký cudzí jazyk? vieš niečo, za čo by bol zamestnávateľ ochotný platiť "veľa"? v tom prípade určite áno.
@anonym_autor jasné, že sa dá. Len netreba hľadať na poslednú na poslednú chvíľu, ako to matky vo zvyku, čo aj tu sledujem. Poprípade nájdeš mamičku na rodičovskej, dôchodkyňu, alebo študentku, ktorá pomôže a vyzdvihne deti zo škôlky. Je to toľko možností.
@anonym_autor ešte malý dotaz, tu je každá druhá matka slobodná ... majú deti len tak s partnerom a zabúdajú, aj otca detí do toho zapojiť.
@anonym_autor to zistis na portali ponuk prace a nasledne na pohovoroch
@anonym_autor a keď ti napíšeme že také neexistuje, tak budeš sedieť doma bez príjmu, lebo "sa nedá" ? Alebo aký je tvoj plán B ?
Ono to vždy nakoniec nejako skĺbiť ide, aj keď často je potrebná pomoc od rodiny či platenej opatrovateľky, ale nejaký príjem asi potrebuješ.
Nuz ked potrebujes poradit,tak jedine pomocnu silu do kuchyne,upratovacky,alebo do obchodu.No budes rada ak dosiahnes 800eur v cistom.
Drzim palce.
Samozrejme, ze sa da … len zalezi na tom, kde byvas a co vies…
Mozne to je, ak ma dotycna znalosti a skusenosti, ktore vie uplatnit na trhu prace.
@anonym_autor ešte malý dotaz, tu je každá druhá matka slobodná ... majú deti len tak s partnerom a zabúdajú, aj otca detí do toho zapojiť.
@anonym_239e32 zial tak to tu byva,bud su ozaj slobodne matky,rozvedene alebo muz pracuje v zahranici,alebo pracuje od rana do rana.Malo ktora ma plnohodnotneho otca,manzela a zivotela rodiny.
Mozne to je, ak ma dotycna znalosti a skusenosti, ktore vie uplatnit na trhu prace.
@patrike a aké znalosti a skúsenosti by mala mať konkrétne, aby sa mohla uplatniť na trhu práce a získala dobré platenú prácu s flexibilným pracovným časom? Buď konkrétny.
Ak sa musis pytat, tak asi nie. Bez nejakej superskoly alebo specifickych skusenosti pracu na par hodin zozenies tak max. v supermarkete, ale ci je to dobre platene- skor nie.
Záleží aké máš vzdelanie, pracovné skúsenosti, možnosti v svojom okrem. Otvor Profesiu a hneď uvidíš aké možnosti aktuálne máš.
nečítala som odpovede vyššie, ale držím palce, pretože pre ženu samoživiteľku s 2 malými deťmi to nebude jednoduché, hlavne čo sa tej prac.doby týka a plus ešte ako tak zarobiť..
Samozrejme to možné je - pre NIEKTORÉ matky. A potom sú tu take, ktoré nie sú pre zamestnávateľa žiadne terno, ved buďme realistky. Záleží, do ktorej skupiny patrí autorka. Prezradila len to, čo očakáva, no nic o tom, čo vie ponúknuť…
Da sa. Pripadne sa mozes skusit opytat na ciastocny uvazok, napr. 32 h tyzdenne, aby si mohla neskor prichadzat a skor odchadzat z prace. Ak mas vedomosti, vysoku odbornost vo svojej oblasti, tak aj za takyto skrateny uvazok vedia byt slusne peniaze. Ale musis mat co ponuknut.
Uz tu mame prvu, co zaraba 2 500 v cistom. A staci, ze rano vstane.
@anonym_401c46 aj ja takú jednu poznám, tvári sa ako riaditeľka zemegule, manažérka dobre ze nie generálna riaditeľka, akurát nevien kde tie peniaze ma, lebo ma malý byt na hypo a 7 ročne auto na úver, podľa jej spôsobu života nema tie peniaze kde rozhadzat
Záleží od odbornosti a praxe, či bude o takú pracovníčku záujem a bude to ohodnotené celkom dobrým príjmom.
Ja som tak hľadala prácu keď som mala 1 malé dieťa v škôlke som robila vo firme od 7 do 15 hodín a po rokoch keď som mala 1 dieťa v škole a 1 v škôlke tak robím od 6:30 do 14:30 na pošte.
Ja som tak hľadala prácu keď som mala 1 malé dieťa v škôlke som robila vo firme od 7 do 15 hodín a po rokoch keď som mala 1 dieťa v škole a 1 v škôlke tak robím od 6:30 do 14:30 na pošte.
@anonym_145288 vidis aj postarka to tak ma,suseda to robi,sice plat nic moc ale hlavne je po obede s detmi doma.
@anonym_145288 vidis aj postarka to tak ma,suseda to robi,sice plat nic moc ale hlavne je po obede s detmi doma.
@anonym_8d487f To áno plat by mohol byť viac no aj tisícka poteší, keďže málo robot je na jednu zmenu. Vždy je to lepšie než ostať doma bez peňazí.
@anonym_8d487f To áno plat by mohol byť viac no aj tisícka poteší, keďže málo robot je na jednu zmenu. Vždy je to lepšie než ostať doma bez peňazí.
@anonym_145288 to je pravda,a je s detmi po obede doma.Ked to ma v rovnakej dedine,aj odbehnut domov moze.

statna radkyna ako Troskova? ak si kozmeticka, tak mozes byt aj riaditelka dozornej rady v statnej Energetika Slovensko