icon

Práca pre slobodnú matku s malými deťmi

Včera o 09:24

Ak je žena sama s 2 malými deťmi (škôlka, prvý stupeň základná škola), je možné nájsť si prácu, ktorá bude dobre platená a časovo tak, že bude môcť voziť deti do zariadení a ísť následne pre ne?

anonym_296ae0
Včera o 09:27

statna radkyna ako Troskova? ak si kozmeticka, tak mozes byt aj riaditelka dozornej rady v statnej Energetika Slovensko

biba_18

definuj dobre platená
a ešte čo tá matka vie a čo robila doteraz ...
málo info ...

anonym_b2ea85

Samozrejme

mogaa
Včera o 09:28

@anonym_autor dá....všetko sa dá, samozrejme záleží od šťastia a aj toho čo vieš zamestnávateľovi ponúknuť, resp.v akej oblasti prácu hľadáš....a aj toho čo ty považuješ za dobrý plat🙂

anonym_401c46
Včera o 09:29

Uz tu mame prvu, co zaraba 2 500 v cistom. A staci, ze rano vstane.

williamska1
Včera o 09:29

všetko sa dá, keď sa chce. ovládaš nejaký cudzí jazyk? vieš niečo, za čo by bol zamestnávateľ ochotný platiť "veľa"? v tom prípade určite áno.

anonym_239e32
Včera o 09:30

@anonym_autor jasné, že sa dá. Len netreba hľadať na poslednú na poslednú chvíľu, ako to matky vo zvyku, čo aj tu sledujem. Poprípade nájdeš mamičku na rodičovskej, dôchodkyňu, alebo študentku, ktorá pomôže a vyzdvihne deti zo škôlky. Je to toľko možností.

anonym_239e32
Včera o 09:31

@anonym_autor ešte malý dotaz, tu je každá druhá matka slobodná ... majú deti len tak s partnerom a zabúdajú, aj otca detí do toho zapojiť.

anonym_0b5ef8
Včera o 09:33

@anonym_autor to zistis na portali ponuk prace a nasledne na pohovoroch

sissy27
Včera o 09:34

@anonym_autor a keď ti napíšeme že také neexistuje, tak budeš sedieť doma bez príjmu, lebo "sa nedá" ? Alebo aký je tvoj plán B ?
Ono to vždy nakoniec nejako skĺbiť ide, aj keď často je potrebná pomoc od rodiny či platenej opatrovateľky, ale nejaký príjem asi potrebuješ.

anonym_8d487f
Včera o 09:41

Nuz ked potrebujes poradit,tak jedine pomocnu silu do kuchyne,upratovacky,alebo do obchodu.No budes rada ak dosiahnes 800eur v cistom.
Drzim palce.

anonym_e4d71e

Samozrejme, ze sa da … len zalezi na tom, kde byvas a co vies…

patrike

Mozne to je, ak ma dotycna znalosti a skusenosti, ktore vie uplatnit na trhu prace.

anonym_8d487f
Včera o 09:44
@anonym_239e32

@anonym_autor ešte malý dotaz, tu je každá druhá matka slobodná ... majú deti len tak s partnerom a zabúdajú, aj otca detí do toho zapojiť.

@anonym_239e32 zial tak to tu byva,bud su ozaj slobodne matky,rozvedene alebo muz pracuje v zahranici,alebo pracuje od rana do rana.Malo ktora ma plnohodnotneho otca,manzela a zivotela rodiny.

anonym_9f497f
Včera o 10:18
@patrike

Mozne to je, ak ma dotycna znalosti a skusenosti, ktore vie uplatnit na trhu prace.

@patrike a aké znalosti a skúsenosti by mala mať konkrétne, aby sa mohla uplatniť na trhu práce a získala dobré platenú prácu s flexibilným pracovným časom? Buď konkrétny.

anonym_f05512
Včera o 10:24

Ak sa musis pytat, tak asi nie. Bez nejakej superskoly alebo specifickych skusenosti pracu na par hodin zozenies tak max. v supermarkete, ale ci je to dobre platene- skor nie.

anonym_e74391
Včera o 10:33

Záleží aké máš vzdelanie, pracovné skúsenosti, možnosti v svojom okrem. Otvor Profesiu a hneď uvidíš aké možnosti aktuálne máš.

zuzacka16
Včera o 10:36

nečítala som odpovede vyššie, ale držím palce, pretože pre ženu samoživiteľku s 2 malými deťmi to nebude jednoduché, hlavne čo sa tej prac.doby týka a plus ešte ako tak zarobiť..

mirkam3
Včera o 11:01

Samozrejme to možné je - pre NIEKTORÉ matky. A potom sú tu take, ktoré nie sú pre zamestnávateľa žiadne terno, ved buďme realistky. Záleží, do ktorej skupiny patrí autorka. Prezradila len to, čo očakáva, no nic o tom, čo vie ponúknuť…

anonym_655d8d
Včera o 11:15

Da sa. Pripadne sa mozes skusit opytat na ciastocny uvazok, napr. 32 h tyzdenne, aby si mohla neskor prichadzat a skor odchadzat z prace. Ak mas vedomosti, vysoku odbornost vo svojej oblasti, tak aj za takyto skrateny uvazok vedia byt slusne peniaze. Ale musis mat co ponuknut.

anonym_f35c2a
Včera o 12:06
@anonym_401c46

Uz tu mame prvu, co zaraba 2 500 v cistom. A staci, ze rano vstane.

@anonym_401c46 aj ja takú jednu poznám, tvári sa ako riaditeľka zemegule, manažérka dobre ze nie generálna riaditeľka, akurát nevien kde tie peniaze ma, lebo ma malý byt na hypo a 7 ročne auto na úver, podľa jej spôsobu života nema tie peniaze kde rozhadzat

petronelag
Včera o 16:15

Záleží od odbornosti a praxe, či bude o takú pracovníčku záujem a bude to ohodnotené celkom dobrým príjmom.

anonym_145288
Včera o 16:24

Ja som tak hľadala prácu keď som mala 1 malé dieťa v škôlke som robila vo firme od 7 do 15 hodín a po rokoch keď som mala 1 dieťa v škole a 1 v škôlke tak robím od 6:30 do 14:30 na pošte.

anonym_8d487f
Včera o 16:37
@anonym_145288

Ja som tak hľadala prácu keď som mala 1 malé dieťa v škôlke som robila vo firme od 7 do 15 hodín a po rokoch keď som mala 1 dieťa v škole a 1 v škôlke tak robím od 6:30 do 14:30 na pošte.

@anonym_145288 vidis aj postarka to tak ma,suseda to robi,sice plat nic moc ale hlavne je po obede s detmi doma.

anonym_145288
Včera o 17:03
@anonym_8d487f

@anonym_145288 vidis aj postarka to tak ma,suseda to robi,sice plat nic moc ale hlavne je po obede s detmi doma.

@anonym_8d487f To áno plat by mohol byť viac no aj tisícka poteší, keďže málo robot je na jednu zmenu. Vždy je to lepšie než ostať doma bez peňazí.

anonym_8d487f
Včera o 17:30
@anonym_145288

@anonym_8d487f To áno plat by mohol byť viac no aj tisícka poteší, keďže málo robot je na jednu zmenu. Vždy je to lepšie než ostať doma bez peňazí.

@anonym_145288 to je pravda,a je s detmi po obede doma.Ked to ma v rovnakej dedine,aj odbehnut domov moze.