icon

Je možné nájsť prácu na 1 zmenu?

24. sep 2026

Ahojte pracujete na 1 zmenu? Aká je šanca nájsť takú prácu aby sa dalo stíhať voziť dieťa do a zo školy? Ďakujem

sisa_s
•
24. sep 2026

Zalezi od lokality, vzdelania, praxe, specialne schopnosti, ktore ta odlisia od ostatnych matiek s rovnakymi podmienkami

anonym_8828e4
•
Autor odpoveď zmazal
•
anonym_0dca70
•
24. sep 2026

Je to mozne, z rodiny jedna tak pracuje. Ale nepises nic ani o oblasti, v ktorej sa chces uchadzat takze neviem co ti pomoze moja odpoved ak nahodou danu pracu nebudes moct vykonavat kvoli chybajucemu vzdelaniu.

crazy_cat_lady
•
24. sep 2026

Je to samozrejme uplne mozne. Ale velmi zavisi od mesta, tvojho vzdelania atd..

anonym_69593d
•
24. sep 2026

povedz kde byvas a ak tu v mojom okoli tak mam pre teba pracu. dokonca si mozes vybrat kedy. ale vyhovuje mi na dopoludnie. Potrebujem upratovat dva domy. Moj a mojich rodicov, plus dva velkometrazne byty ktore prenajimam ale su v mojej rezii upratovania TT. Kto ma zaujem dajte vediet. Este podotykam na domoch sa v sezone aj vonku kosi travnik a odpratava sneh cize mat s tym skusenosti treba.

anonym_b2bc8c
•
24. sep 2026

Ja mám vo svojom okolí minimum ľudí vo viaczmenných prevádzkach, ženy poväčšine 1 zmena, ja tiež…

martinkatinka
•
24. sep 2026

Ja pracujem v knihkupectve, na jednu smenu.

pe_mi
•
24. sep 2026

@anonym_autor ja som v predchádzajúcej práci robila od 7:30-16:00, ráno dieťa od 7ej v škôlke , poobede tesne pred záverečnou 16;30 som chodila po ňu
Terajšia práca od 7;00-15:30, ráno v družine je dcéra hneď po otvorení 6:30, poobede po ňu chodím na 15:40
Moja sestra povedala , že je to týranie , takto skoro aby chodili deti do školy.
Ja som vďačná za takú možnosť
Čiže ráno a poobede si stíham všetko sama a nemusím žiadať babky.

anonym_0e411f
•
24. sep 2026

Ja pracujem na jednu zmenu od 7:00 do 15:00 hodín.
Dieťa nosila som do škôlky a teraz už do školy na 6:30 hod. Čo vidím v okolí veľa ľudí nosí deti takto skoro. A poobede hneď po práci vyzdvihujem a ideme domov.
Jediné zle je že musím moje dieťa zobudiť ráno už o 5:30 hodín no zvyklo na to a nemá problém so skorým vstávaním.
Jaj a pracujem u nás v dedine už 5 rokov, mám dobrú prácu ktorá ma baví aj super kolektív. A hlavne popri práci čas na rodinu. Keďže nám nemá kto pomôcť s deťmi.

anonym_d1a2b6
•
24. sep 2026

Pracujem v škôlke. Napriek tomu vodí ráno deti do škôlky a školy manžel, keďže ja tam musím byť o čosi skôr ako prichádzajú prvé deti. Poobede pre ne chodím ja.

anonym_2f54c7
•
24. sep 2026

@anonym_autor pracujem uz 27 rokov na jednu smenu ..od 6 tej do pol 3.... víkendy voľné...na nezaplatenie🙏pracuju u nas aj matky s malymi detmi a je im umožnené chodiť na pol 7 a dokonca mame dve , ktore chodia na 8 mu , ale maju skratenu pracovnu dobu na 6 hodín....😉

anonym_4bedab
•
24. sep 2026

Síce som v pracovnom živote len 10 rokov ale inak ako na 1 zmenu som nerobila

anonym_165440
•
24. sep 2026

praca vo verejnej a statnej sprave, ak mas aspon ss

anonym_3a00de
•
25. sep 2026

Pracujem v rovnomerne rozloženom pracovnom čase 40h/t. Často môžem robiť z domu, prípadne som veľmi flexi v čase, začať musím do 09.00 a končiť môžem po 15.00h. Malú nosím do škôlky na 07.30-07.45h a následne idem do práce. Chodím po ňu okolo 15.30h. Aby som mohla odísť o 15.00h tak si ešte zvyšok dorobím z domu. Včera som napríklad chystala podklady pre tender ešte dve a pol hodinky večer, dieťa som dala spať a som pracovala. Ak je chorá, viem pracovať z domu. Jediný problém je, že chodím aj na služobné cesty, každý Q tak na 2-3 dni, ale zatiaľ to zvládame.