Je možné nájsť prácu na 1 zmenu?
Ahojte pracujete na 1 zmenu? Aká je šanca nájsť takú prácu aby sa dalo stíhať voziť dieťa do a zo školy? Ďakujem
Je to mozne, z rodiny jedna tak pracuje. Ale nepises nic ani o oblasti, v ktorej sa chces uchadzat takze neviem co ti pomoze moja odpoved ak nahodou danu pracu nebudes moct vykonavat kvoli chybajucemu vzdelaniu.
Je to samozrejme uplne mozne. Ale velmi zavisi od mesta, tvojho vzdelania atd..
povedz kde byvas a ak tu v mojom okoli tak mam pre teba pracu. dokonca si mozes vybrat kedy. ale vyhovuje mi na dopoludnie. Potrebujem upratovat dva domy. Moj a mojich rodicov, plus dva velkometrazne byty ktore prenajimam ale su v mojej rezii upratovania TT. Kto ma zaujem dajte vediet. Este podotykam na domoch sa v sezone aj vonku kosi travnik a odpratava sneh cize mat s tym skusenosti treba.
Ja mám vo svojom okolí minimum ľudí vo viaczmenných prevádzkach, ženy poväčšine 1 zmena, ja tiež…
@anonym_autor ja som v predchádzajúcej práci robila od 7:30-16:00, ráno dieťa od 7ej v škôlke , poobede tesne pred záverečnou 16;30 som chodila po ňu
Terajšia práca od 7;00-15:30, ráno v družine je dcéra hneď po otvorení 6:30, poobede po ňu chodím na 15:40
Moja sestra povedala , že je to týranie , takto skoro aby chodili deti do školy.
Ja som vďačná za takú možnosť
Čiže ráno a poobede si stíham všetko sama a nemusím žiadať babky.
Ja pracujem na jednu zmenu od 7:00 do 15:00 hodín.
Dieťa nosila som do škôlky a teraz už do školy na 6:30 hod. Čo vidím v okolí veľa ľudí nosí deti takto skoro. A poobede hneď po práci vyzdvihujem a ideme domov.
Jediné zle je že musím moje dieťa zobudiť ráno už o 5:30 hodín no zvyklo na to a nemá problém so skorým vstávaním.
Jaj a pracujem u nás v dedine už 5 rokov, mám dobrú prácu ktorá ma baví aj super kolektív. A hlavne popri práci čas na rodinu. Keďže nám nemá kto pomôcť s deťmi.
Pracujem v škôlke. Napriek tomu vodí ráno deti do škôlky a školy manžel, keďže ja tam musím byť o čosi skôr ako prichádzajú prvé deti. Poobede pre ne chodím ja.
@anonym_autor pracujem uz 27 rokov na jednu smenu ..od 6 tej do pol 3.... víkendy voľné...na nezaplatenie🙏pracuju u nas aj matky s malymi detmi a je im umožnené chodiť na pol 7 a dokonca mame dve , ktore chodia na 8 mu , ale maju skratenu pracovnu dobu na 6 hodín....😉
Síce som v pracovnom živote len 10 rokov ale inak ako na 1 zmenu som nerobila
praca vo verejnej a statnej sprave, ak mas aspon ss
Pracujem v rovnomerne rozloženom pracovnom čase 40h/t. Často môžem robiť z domu, prípadne som veľmi flexi v čase, začať musím do 09.00 a končiť môžem po 15.00h. Malú nosím do škôlky na 07.30-07.45h a následne idem do práce. Chodím po ňu okolo 15.30h. Aby som mohla odísť o 15.00h tak si ešte zvyšok dorobím z domu. Včera som napríklad chystala podklady pre tender ešte dve a pol hodinky večer, dieťa som dala spať a som pracovala. Ak je chorá, viem pracovať z domu. Jediný problém je, že chodím aj na služobné cesty, každý Q tak na 2-3 dni, ale zatiaľ to zvládame.

Zalezi od lokality, vzdelania, praxe, specialne schopnosti, ktore ta odlisia od ostatnych matiek s rovnakymi podmienkami