icon

Babylonská škola v prírode

maria898
30. sep 2025

Ahojte boli vase deti v tejto skole v prirode? Je to Myte pod Dumbierom. Ako sa detom pacilo? Pani ucitelka navrhla prave tuto skolu, no neviem ja napriklad nemam rada vystupovanie na javisku a moje dieta je take iste. On celkovo vravi ze do svp nechve ist, ale to zas by som bola rada nech sa otuka a zazije vselico.

lynda888
30. sep 2025

@maria898 ja som to absolvovala ako učiteľka. Hodnotím to pozitívne (animátori, strava, ubytko) ale viac by som nešla. Dôvod? Presne, ako píšete. Nie je to pre každého. Za mňa je to vhodné skôr ako tábor, pre deti, ktoré sa naozaj zaujímajú o divadlo, predsnes, spev, umenie.
Neviem si predstaviť, ze by som tam zobrala moju aktuálnu triedu, kde máme veeeeela chalanov a potrebujú hlavne "loptu a ihrisko" a nie nacvičovať nejaké scénky.

maria898
autor
2. okt 2025
@lynda888

@maria898 ja som to absolvovala ako učiteľka. Hodnotím to pozitívne (animátori, strava, ubytko) ale viac by som nešla. Dôvod? Presne, ako píšete. Nie je to pre každého. Za mňa je to vhodné skôr ako tábor, pre deti, ktoré sa naozaj zaujímajú o divadlo, predsnes, spev, umenie.
Neviem si predstaviť, ze by som tam zobrala moju aktuálnu triedu, kde máme veeeeela chalanov a potrebujú hlavne "loptu a ihrisko" a nie nacvičovať nejaké scénky.

@lynda888 presne no mam pocit ze to nie je pre syna, no zaroven by som bola rada keby do skoly v prirode isiel