Boli vám vrátené peniaze po predčasnom ukončení tábora kvôi chorobe?
Mamičky , chcem sa vás spýtať poslali nám dieťa z tábora domov skorej vraj je choré bolo len vyčerpané extrémne ( dlhý nočný program až do druhej nadránom išli spať ) doma si pospalo a bolo fit to mohlo aj v tábore , ale nie poslali domov a … Teraz nastalo to čo dieťa šokovalo naspäť ho neprijali !!!!!
Stalo sa vám niečo podobné lebo ze tábor 0 bodov za toto nikdy viac
Pýtam sa či je to všade takto alebo len tento konkrétny tábor 😞
Ďakujem
@venira nedala by som dieta na tanor kde spi.
@anonym_faa05b nato sa nepytala .
Ja som síce ako dieťa tiež z jedného odišla už po druhom dni ale rodičia ani nepýtali . Prečo ho prijať už nechceli naspäť ?
Logicky, na to miesto nemohli nikoho ineho prijat, takze vam nikto nic nevrati (mozno maximalne stravne, ale aj to je otazne, ci to uz nenakupili vopred). Toto riesi cestovne poistenie, ti by vam vratili tie peniaze, co dieta nevyuzilo...
áno, už sa mi stalo ,že mi syna poslali skôr domov a po čase mi poslali peniaze - bol poistený.
@venira Pre take pripady vzdy davame aj storno, ktore dany tabor ponuka a uz sa stalo 2x, ze dcera ochorela, sli sme po nu a raz ochoreli obe deti, cize nenastupili vobec. Nejakych 80% nam vratili naspat. Ale preto, lebo sme si pripoistili to storno.
vsetko zalezi od zmluvy-predpokladam ze ju mate ...
@anonym_faa05b my sme ako deti chodili na 3 tyzdne- najkrajsie leta ake sme mohli mat
platila som si pripoistenie storna a raz si na výlete do bazéna narazil ruku, išli sme pre neho našťastie to nebolo zlomené, len silno narazené - stalo sa to po 2 dňoch v tábore, preplatili nám vtedy zvyšok pobytu
keď ho poslali domov čo uviedli ako dôvod? hovorili ste so zdravotníkom alebo lekárom? boli s ním na pohotovosti?