icon

Koľko ste ochotní zaplatiť za tábor toto leto?

pieksamaki
Včera o 12:59

Ahojte, rozmyslam, ci dam deti do tabora toto leto....kedze mame viac deti, tak je to pre nas polozka....aj keby isli iba 2 deti. Kolko ste ochotne zaplatit za tabor na tyzden aj so stravou a ubytovanim na dieta?

Strana
z2
anonym_45a6d4
Včera o 15:41

300€ pobytovy tabor ale je jasne ze nikdy to nebolo lacne v pomere k platom, ked vsak nie su dedkovia a babky k dispozicii tak sa to casto inak rieist neda, teraz vies pouzit aspon Dankov poukaz

anonym_294b6d
Včera o 15:49
@haley7897

@anonym_294b6d prečo "chorú hlavu"? U nas su letné prázdniny 1 mesiac a je to super. Vyhovuje mi to viac ako 2. Zato pocas roka mávame kde tu extra dni off keď je half term a podobne. Takto rozložené je to lepšie ako riešiť ako zabezpečiť deti na dva mesiace a nestratiť pritom robotu.

@haley7897 Mňa nezaujíma, čo je u vás, na Slovensku sú toto jediné dlhšie prázdniny počas školského roka, býva extrémne počasie a deti si zaslúžia oddych. V kuse , nie týždeň, dva, to nestačí. Sú krajiny, kde je voľna aj viac ako u nás a všetci rodičia si to zariadia, to len Slováci sa stále sťažujú a čakajú, že niekto sa im bude starať o deti, ktoré chceli dobrovoľne.

haley7897
Včera o 15:53
@anonym_294b6d

@haley7897 Mňa nezaujíma, čo je u vás, na Slovensku sú toto jediné dlhšie prázdniny počas školského roka, býva extrémne počasie a deti si zaslúžia oddych. V kuse , nie týždeň, dva, to nestačí. Sú krajiny, kde je voľna aj viac ako u nás a všetci rodičia si to zariadia, to len Slováci sa stále sťažujú a čakajú, že niekto sa im bude starať o deti, ktoré chceli dobrovoľne.

@anonym_294b6d o tom voľne pochybujem. Ci ta to zaujíma alebo nie 😅 musím každé prázdniny vykryť klubmi a pod rovnako ako na slovensku . Ale pokojne dalej vyplakavaj nad slovenskou mentalitou neuvedomujúc si, ze si jej perfektnou reprezentáciou 🤣

doriiis
Včera o 15:54

200 € za týždeň je bomba cena. Pomaly by som sa až bála pri tej cene, že čo budú jesť alebo na čom budu šetriť. Už pred rokmi má stal tabor cez CK 380 € / dieta

euka210
Včera o 15:55
@pieksamaki

@anonym_e65037 ok, jedna sa o sumu 200 eur na 5 noci, surodenec o 20 eur menejj.........dankov poukaz chceme minut na jeden predlzeny vikend...

@pieksamaki to je dobra cena 200e. V skole denny stal tyzden 100e, co mi prislo vela.
Poukaz sa da vyuzit na dovolenku na Sr a aj na tabor, neviem ci to nie su 2 rozdielne polozky a daju sa vyuzit obe.

oslo1
Včera o 16:09

Byvame v UK, nemame tu tyzdenne tabory, aspon o nich neviem.

Syn chodieva do dennych taborov, cena sa velmi lisi, od kedy do kedy su. Mne najviac vyhovoval od 08-18 a denne sa platilo okolo 35-40. Som solo rodic, tak bohuzial inu moznost nemam.
Teraz us syn chodi k bratrancom, tak to nastastie nemusim vyuzivat.
Ale chapem ta, my sme mali tiez naplanovanu inu buducnost, clovek mieni, Pan Boh meni.
U nas su letne prazndiny okolo 6-7 tyzdnov, zalezi od skoly, zato tu maju half term - to su prazdniny kazdych 6 tyzdnov. Tieto su vacsinou tyzden, ale tiez mozu byt vynimky, ze su 2 tyzdne a vtedy ten extra tyzden je velky problem zohnat denny klub.

sasa1310
Včera o 16:17
@anonym_7415cb

@pieksamaki A toto sa vam zda ako vela? Pred plodenim ste nepocitali s tym, ze deti stoja peniaze?

@anonym_7415cb toto môže napísať len jedna zakomplexovaná ženská, ktorá si doma ani hubu nevie otvoriť. A k tomu ešte taká hrdinka, ktorá sa skrýva sa anonym. Však vylez z tej anonymity, a napíš, koľko si ty detí splodila

sasa1310
Včera o 16:18
@pieksamaki

@anonym_e65037 ok, jedna sa o sumu 200 eur na 5 noci, surodenec o 20 eur menejj.........dankov poukaz chceme minut na jeden predlzeny vikend...

@pieksamaki Dankov poukaz teoreticky môžete aj ty aj manžel využiť, ak teda spĺňate podmienky obaja

sara07
Včera o 16:19
@anonym_294b6d

@sara07 Skrátiť prázdniny napadne len chorú hlavu. V žiadnom prípade, ešte by ich mohli predĺžiť, nech si deti oddýchnu v tom teple. A rodičia sa majú vedieť zariadiť, možnosti je dnes dosť ani sa nedá všetko stihnúť. Ty sa stále len sťažuješ, choď radšej pracovať. A keď ti nejde podnikanie, tak sa zamestnaj. Načo ste si narobili deti, keď sa ti nechce o ne starať a ani im nechceš dopriať oddych a zážitky. Len by si ich strčila do školy aj cez leto.

@anonym_294b6d ty si iny trol 😂😂😂😂
ja som zamestnaná + mám szoč 😂😂😂 tak teraz neviem
ale jasne chyba nie je v systéme , doteraz bolo všetko inak a šlo to 😍😍😍pretože sme mali odvody ktoré sa dali zvladnut platit ,nižšiu dph + sme nemali lakocintku typu mirkoodvod
ludia viac kupovali lebo mali viac prachov, jednoducha matematika
ja si myslím že byt v škole do tretej , druhej nie je zrovna vyhra, + cesta domov, čo maju tie deti z dna
skus inteligentnejšie milý anonYYym zvládať iny názor

sara07
Včera o 16:22
@anonym_294b6d

@anonym_294b6d opakujem problém ako zvladnut zaplatit tábor máme píšem množne čislo lebo je nas viac cca posledné dva roky ...

sense
Včera o 16:24

Zaplatila by som "cokolvek" len aby dieta islo a skusilo. Zial nechce a teda ja ju nenutim.

anonym_a85e35
Včera o 16:45

Vlani som platila na 5,dní 180€, tak cca 200€

namornicka
Včera o 16:52
@pieksamaki

Dakujem za odpovede............prosim nehadajte sa. Mne ide o rozumne hospodarenie, nakolko detom nechceme dat vsetko hotove, ale snazim sa im dat aj tabor vcase ked obaja pracujeme.......snad budu raz aj animatori z nich.........a druha cast nasich deti nema rada tabory....kazde dieta je ine.....v minulosti sme vela pomohli aj inde, ale vzdy sa snazim byt zodpovedna za to co mame teraz aj s uvahou do buducnosti...to znamena nechcem aby deti ratali ze budu mat stale zaplateny program.......chcem aby chapali v zivote aj nieco ine......dakujem za odpovede.....samozrejme rada podporim ekonomiku a aj to vsetci robime.

@pieksamaki ja som sa na to pozerala vzdy tak, ze nechcem detom “dat” vsetko, ale do zazitkov, vyletov, lyziarskych a taborov (ak mali zaujem) som rada investovala. Materialne nedostali vsetko. Samozrejme, ak na to clovek ma.

pieksamaki
autor
Včera o 17:32
@namornicka

@pieksamaki ja som sa na to pozerala vzdy tak, ze nechcem detom “dat” vsetko, ale do zazitkov, vyletov, lyziarskych a taborov (ak mali zaujem) som rada investovala. Materialne nedostali vsetko. Samozrejme, ak na to clovek ma.

@namornicka ano rozumiem.....

jabuducanevesta
Včera o 18:01

@pieksamaki nas ide 10dni za 350

katkaseiner
Včera o 18:35
@jabuducanevesta

@pieksamaki nas ide 10dni za 350

@jabuducanevesta môžem sa spytat kam? to je brutalne dobra cena

tamitamitami
Včera o 18:41

150€ na 5 dní, denný tábor od 7.30 do 15.30.

anonym_e3fd45
Včera o 19:54

@pieksamaki Kľudne daj deti do tábora, budeš mať konečne od nich na nejaký čas pokoj a môžete si s mužom robiť čo chcete a nikomu sa nebudete spovedať. Čo sa týka peniažkov, tak to už ako chceš, koľko si môžeš dovoliť. Niekde vieš nájsť aj tábor do 300, ale mnohé stoja nad 300 eur.

anonym_e13d47
Včera o 22:14
@anonym_fd18c8

@haley7897 prečo by som mala rozmýšĺat počas plodenia o takých blbostiach ako sú výdavky na dieťa. Keď my sme ani žiadne dieťa neplánovali. Ale dobre, stalo sa.
Ako dospelí sme sa k problému postavili čelom.

@anonym_fd18c8 takže ty si tak negramotná, že sa nevieš ani dostatočne chranit proti otehotneniu, ale ideš autorke pisat, či počas plodenia nerozmyslala, ze dieta bude stat peniaze?

anonym_46f6e4
Dnes o 12:33

Moji idu tabor 5dni denny 50€ na tyzden maju zaplatene 2t co je suma 200€ na 2 deti.
Potom maju zaplateny s ubytovanim stravovanim... na 5dni 150€ na dieta
Co na dve teti 300€ ...
Boli takto aj rok 2025 a deti boli max spokojne.
A my rodicia 3t prazdnin poriesene co s detmi....

pieksamaki
autor
Dnes o 12:34
@anonym_46f6e4

Moji idu tabor 5dni denny 50€ na tyzden maju zaplatene 2t co je suma 200€ na 2 deti.
Potom maju zaplateny s ubytovanim stravovanim... na 5dni 150€ na dieta
Co na dve teti 300€ ...
Boli takto aj rok 2025 a deti boli max spokojne.
A my rodicia 3t prazdnin poriesene co s detmi....

@anonym_46f6e4 hej...to je prijatelna cena

hrvn
Dnes o 13:51

@pieksamaki ja som teraz platila za denný tábor na týždeň 180€..

anonym_7415cb
Dnes o 15:45
@anonym_e13d47

@anonym_fd18c8 takže ty si tak negramotná, že sa nevieš ani dostatočne chranit proti otehotneniu, ale ideš autorke pisat, či počas plodenia nerozmyslala, ze dieta bude stat peniaze?

@anonym_e13d47 Asi si si poplietla komenty. To ja som pisala autorke a ja nijake deti nemam.

Strana
z2