icon

Letný tábor cez agentúru Cevarm

adka7755
31. jan 2012

baby chcem sa spýtať, či niektorá z vás nemá skúsenosti s letným táborom pre deti cez agentúru Cevarm..chcem dať syna k nim do tábora, a potrebovala by som nejaké info o nich🙂 ďakujem..

Strana
z2
civanova
22. júl 2015

Dobrý večer, chcem sa spýtať či má niekto dieta teraz v tabore z Cevarmu
COoLCAMP Kubrica, dcéra mi volala že vôbec sa im tam nepáči, že už urobila 300 drepov ako nechápem aké gestami tam majú....vŕŕŕ...škoda 200 eur

nelinka2009
10. máj 2016

Ahojte rada by som ozivila tuto temu... Aky tabor na prvy krat pre 6 rocnu? Ake mate skusenosti?

jantato
11. jún 2016

@nelinka2009 naš ide tiež prvy krat, ma 7 rokov a ide cez bombovo.sk , on sa teši, mne nieje všetko jedno ale tvarim sa že je všetko ok 😀

pavlinka_m
27. jún 2016

ja deti nemam, ale pocula som, ze dobra stranka je aj http://www.detskerekreacie.sk/detske-letne-tabo... Ked tam kamoska dceru posle, budem vediet viac 🙂

edurko77
8. júl 2016

@adka7755
Idem si po dieťa do tábora o päť dní skôr.Je tam nešťastná.Na koňoch bola 30minút aj to každý druhý deň.Sľubovaných 9 hodín denne som mala pochopiť ako pre celú skupinu a o starostlivosti 3 hodinovej ani nehovorím,o tom len snívala.Ubytovanie v ošarpanej škole,z 10 siatich napísaných dní bol jeden príchod dieťaťa do tábora po 17:00hod a posledný desiaty deň,odchod o 9:00 hod ráno.Cez Cevarm už nikdy viac.

pavlinka_m
11. júl 2016

ja čo pozerám na tú stránku, veľa je vypredaných. tam tak zle asi nebude

jantato
11. júl 2016

@pavlinka_m myslim že vela vela zaleži od dietata, každemu sa ine pači a zaleži aj ake kamošky-ov si deti najdu, moj išiel včera ale cez bombovo a myslim na neho každu minutu či mu je dobre, či sa mu tam lubi a podobne, no pevne verim že hej, išiel 1 krat.

pavlinka_m
12. júl 2016

plne suhlasim. Ja viem iba od kamaratky, co sme sa rozpravali. Ona tvrdi, ze jej dcera nebude mat problem v nijakom tabore, co sa tyka kamaratov. je prisposobiva a uz od MS bola rada medzi detmi (aj medzi ucitelmi ak su kamaratski 🙂 ) ona iba hladala tabor s konmi, lebo sa jej dcere pacia a isla cez tu stranku http://www.detskerekreacie.sk/detske-letne-tabo... Ma to aj nedaleko, s dopravou nie je problem, cenovo celkom v norme ....

santal
14. júl 2016

...no super, moja dcera tam ma za par dni ist a velmi sa na ranc a jazdenie tesi ☹

kristina007
20. aug 2016

Ahojte ja by som sa chcela spytat na nazor ohladom tabora indiani.sk
Moj krpec tam bol prvy krat a moc sa mu nepacilo. Organizacia dopravy katasrofa. Odchod z BA mal byt o desiatej rano autobus samozrejme meskal skoro tristvrte hodinu co este ako tak berem moze sa stat cokolvek, ale aby slecna ktora mala zodpovedat za deti prisla neskor ako autobus tak to uz ma trochu zarazilo. Ziadne bu ani mee ze meska a ani poriadne neohlasila kto je co je... ok prezila som nalozila dieta a islo sa do tabora. Fotky na fb super. Aj som par krat zavolala ale so synom som nerozpravala aby sa nerozcitil. Nakolko sa blizil datum prichodu tak som zistovala kedy asi planuju prichod, bohuzial pan na druhej strane nevedel!! Co je pre mba trochu zarazajuce ze on vobec netusi ani odhad9vany prichod. Ok prekusla som lebo slubil ze zisti a nic. A tak nastala sobora kedy mali prist, cely den nikto nic nezavoala. Tak som opat vytocila a pan opat povedal ze nevie ale ze asi o takej stvrtej. Podotykam ze v manuale pre rodicov nic o prichode nepisali. Tak som okolo pol piatej opat zavolala co zdvihla slecna ktora ani nemala paru kde je sever. Nakoniec som sa jej spytala ze ako si mam vyzdvihnut dieta ked ani neviem kedy ma prist a ze ked dorazia skorej ako tam bude ci ho tam vylozia a odidu? A ona s kludnym hlasom povedala ze ano. Moj syn ma 6rokov!!! A koniec koncov aj to tak nejako dopadlo. Prisli o pol deviatej vecer, deti vyskakali z autob7su ziaden zodpovedny co by zistoval ci som jeho rodic alebo dozor proste nic. Ale nakolko som bola stastna ze je doma zobrala som ho a rychlo odchod. Popri tom ako sme sa presuvali hned krpec povedal ze tam nebolo dobre ( obcas zvykne prehanat takze s rezervou som to brala) ale ked som ho doma vyzliekla tak sama modrina. Nakoniec zneho vyoadlo ze dvaja chlapci ho doslova sikanovali. On je nauceny nedavat udery naspat ale radsej pozalovat. Tak si viete predstavit ten hnev ked este nakoniec on dostal trest lebo oni dvaja tvrdili svoju pravdu a on bol sam.
Konecna moja otazka ci ma niekto nejaku skusenost snimi?

sfet
6. jan 2017

Milé mamičky, ja som robila hlavnú veducu cez Cevarm tak poviem Vám praktiky aké tu panujú. Možno má táto spoločnosť aj dobre tábory, možno sa nejaký aj fakt vydarí, js som mala denne tábory a bola to hrôza. Zakladna tabora bola u pani majitelky na záhrade kde boli aj hračky a všetko na tábor a poobede keď sme mali ísť na kúpalisko, tak sa rozpršalo. Jasné, že sa nikam nešlo a my vedúci sme aj s 8 deťmi boli v om hroznom lejaku na tej záhrade schovani pod provizornym prístreškom z fólie, ktorý tam narýchlo môj šikovný parťák zmontovak, deťom aj mne bolo zima, jedna malá nám tam začala plakať, že jej je zima a že chce ísť dnu, majiteľka má dom veľký ako krava ale bolo jej ťažko pustiť tam 8 deti nech im nie je zima. Stále len kontrolovala všetko, že keď to riadila ona, deti boli ako na nútených prácach. Napokon mi ani všetko nevyplatila, ak sa rodičia sťažovali na vedúcich a tých sťažnosti bolo minimum, tak ano, ja som bola najhoršia, ak na ňu tak to nebola pravda, to sú chronickí sťažovatelia. Ale robila som aj v cestovke Úsmev s môžem povedať, že niečo uuppplne iné, len neviem či to funguje lebo to už je tak 10 rokov dozadu. Ale ja osobne by som dieťa do Cevarmu nedala ani len ma denný tábor. Lebo je to dosť drahá záležitosť a myslím si, že tie služby sú precenene.

Strana
z2