Máte skúsenosti s letnými tábormi na Slovensku pre tínedžerov?
Kde boli vaši pubiši spokojní? Hľadám niečo na strednom, západnom, alebo severnom Slovensku. Prípadne aj dva spojené turnusy môžu byť.
wachumba ma priamo turnusy pre teens, pozri tie.
ale za nas toto odporucam vsetkymi 10timi. je tam mix cr aj sr deti.
po minule roky to fungovalo, neviem ako tento rok
https://psl.cz/kurzy/h-r-d-i-n-a-2025/
vzdy sa zahlasujes dopredu, vyplnas tlaciva, dostanes ulohy a oni skombinuju celu skupinu teens
Máme a zlú skúsenost a píšem anonimne lebo neviem či tam ešte pôjdu do CK Vida Loca v Prašníku , chalani tam boli v noci zatvoreny na zamok z vonku . Vraj maju mobil a tak …. Sice boli z dlhého programu unavení ale aj tak nemali im takto zatvárať chaty však požiar mohol vzniknúť
Budem sa dopytovat či takéto riešenie je ok
@anonym_autor Wachumba 👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿
Uz by mi ani jeden nesiel do tabora,ked boli mali chodili ale teraz??Este tak 10r by aj isla ale chalani v plnej puberte isto nie.
A este k taborom v polke prazdnin drzim palce najst vobec nejaky volny termin,väcsinou sa to riesi omnoho skor.Ale stat sa moze,ze dieta ochorie a moze ist nahrada,ale takto a pre viac deti,no drzim palce.
Uz by mi ani jeden nesiel do tabora,ked boli mali chodili ale teraz??Este tak 10r by aj isla ale chalani v plnej puberte isto nie.
tak za mna co som pisala,
ten Hrdina tabor je vyslovene pre teens a ver mi, to co tam vsetko robili a za aku komfortnu zonu isli tie teens, klobuk dole. (priznam sa, dobre, ze som nevedela, co vsetko tam robili, lebo by som to asi len tak nepredychala). a vekovo to bolo od 15-19, ziadne male deti, proste teens a vyberali si oni, koho zoberu a koho nie......aby ta skupina bola roznoroda, ale na druhej strane zapadli teens k sebe.
a ver mi, boli to baby a chalani v plnej puberte
tak za mna co som pisala,
ten Hrdina tabor je vyslovene pre teens a ver mi, to co tam vsetko robili a za aku komfortnu zonu isli tie teens, klobuk dole. (priznam sa, dobre, ze som nevedela, co vsetko tam robili, lebo by som to asi len tak nepredychala). a vekovo to bolo od 15-19, ziadne male deti, proste teens a vyberali si oni, koho zoberu a koho nie......aby ta skupina bola roznoroda, ale na druhej strane zapadli teens k sebe.
a ver mi, boli to baby a chalani v plnej puberte
@lucik194 toto nie zase do takého tábora v žiadnom prípade , ale ak pre teen tak skuste sa pozrieť nabudúce na CK Vida Loca v Prašníku , majú tam dozor a podobne aj keď mám výhrady ako ich zabezpečujú že ich zatvárajú na noc , ale oni napredujú a zmenia to

moje dieťa chodilo do speakout-u
bol 3x v liptovskom jáne a 2x na šírave…