Letný tábor Twistovo: Skúsenosti detí z Trenčína
Ahojte. Je tu mamička z Trenčína alebo okolia , ktorej deti idú na letný tábor twistovo hneď prvý turnus? Prípadne, ak vaše dieťa išlo samé prvý krát, nevadilo mu že tam nikoho na začiatok nepoznalo?
@anonym_autor ja som tam roky robievala animatorku a ako píše pani vyssie, decka si to tam náramne užívajú 😊 program riadne nadupany, ci je slnko alebo prší. Poväčšine bývajú prvy den spoznavacie hry (ak sa nic nezmenilo). Isto si rýchlo nájde kamošov
@anonym_autor môžem sa opýtať, pre aký vek to je? Viete príp. poslať link na tábor?
Dik baby, syn sa teší,je druhak ale už začína posledné dni či ho môžem ešte odhlásiť lebo mu bude smutno a nikoho tam nepozná...tak ma napadlo ak by sa našiel niekto kto tam dáva dieťa, nech sa spoznajú, nerada by som hn d prvý tábor pobytovy aby ho to odradilo od ďalších
Dik baby, syn sa teší,je druhak ale už začína posledné dni či ho môžem ešte odhlásiť lebo mu bude smutno a nikoho tam nepozná...tak ma napadlo ak by sa našiel niekto kto tam dáva dieťa, nech sa spoznajú, nerada by som hn d prvý tábor pobytovy aby ho to odradilo od ďalších
@anonym_autor treba ho pozitívne motivovať, ze si najde kopec nových kamosov, s ktorými si po skončení tabora moze dopisovať, hrať hry, pripadne sa dohodnú, ze sa stretnu o rok 🙂
@anonym_autor môžem sa opýtať, pre aký vek to je? Viete príp. poslať link na tábor?
@anonym_ba01c2 ja som to našla na FB skúste dať twistovo tábor a je to hneď prvý turnus
@anonym_ba01c2 ja som to našla na FB skúste dať twistovo tábor a je to hneď prvý turnus
@anonym_autor ďakujem

Ja som tam chodila opakovane ako zdravotný dozor a detská tam boli veľmi spokojné.. vždy som tam so sebou brávala aj dcérku....