icon

Máte tip na skvelý letný tábor?

danielllka
6. máj 2012

Chcela by som dať syna do letného tábora, ponuka je však veľká a neviem, kam 😒 Nemáte niekto nejaký typ? Nejaké skúsenosti? Ďakujem za každý príspevok 🙂

Strana
z7
mmmonika
15. apr 2018

@majka222205 A bola dcéra spokojná?

mima77
16. apr 2018

skvele tabory maju aj tato organizacia: http://www.detskamisia.sk/tabory2018.html - moj syn chodi na ich tabory uz dlhsie a nebol jediny rok, kedy by sa nechcel vratit o rok znova...

lunitka
16. apr 2018

aj tento rok tancujeme v dennom tábore v Trnave 🙂

veronique_1
16. apr 2018

@mima77 Co konkretne tam na tej Detskej Misii robili? Co sa mu tam tak pacilo?

mima77
17. apr 2018

@veronique_1 kazdy rok maju ich tabory inu temu... raz mali napr. o indianskych kmenoch, potom olympijske hry, to sa mu velmi pacilo, potom velmi si pochvaloval veducich, skvelu atmosferu v tabore - nechcelo sa mu ist ani domov 🙂 zazil tam kopec srandy a novych zazitkov, ale zaroven sme my ako rodicia mali istotu, ze je medzi ludmi, co maju urcitu uroven spravania - slusnost... nerobia to za peniaze, ale preto, ze ich to bavi a viacerych aj osobne poznam a aj oni maju svoje vlastne deti (aj na tabore niekedy)... no a v neposlednom rade cele sa to nesie v krestanskom duchu, takze sa tam na neho nalepili same dobre veci... 🙂 nepozera sa na to, aka je to denominacia, dokonca tam chodia aj deti, ktore nie su z krestanskych rodin, ale skor ich kamarati, ale stale je to v pohode... maju tam aj pevny rezim, ale aj cas na oddych a veget... jemu vyhovoval ten sposob... vzdy na chatke je s nimi ubytovany aj jeden veduci a ten sa s nimi rozprava, je pre nich kamarat, ale aj veduci... ked isiel dalsi rok, tak si dal podmienku ze chce byt na chatke s tym, co ho mal pred rokom 🙂 a aj mu to splnili... no a tento rok mi uz prave pripominal, nech to rychlo do konca aprila zaplatim v lepsej cene, ze urcite chce ist... tak ja som iba rada... :D mozno ho dame este aj na nejaky iny tabor ak nieco zaujimave najdeme a vyjde finance, ale na tento rucite ide aj tento rok...

petruska1993
10. máj 2018

Ckandromeda je najlepsia na tabory

petruska1993
10. máj 2018

Poviem Vám prečo som si vybrala ich Majú Krásne pobyty v najkrajších lokalitách Slovenska. Všetky sa vyznačujú krásnou prírodou a možnosťou jedinečných výletov do okolia, pekným ubytovaním, chutnou stravou. Moje dieťa dalo zbohom nudným hrám a zažilo kopec zábavy na ktorú tak skoro nezabudne. Animátori sa snazili vždy urobiť všetko preto, aby deti boli maximálne spokojné a aby s radosťou spomínali na strávený čas na tábore .

ikaika
16. júl 2018

@mima77 ako to potom dopadlo v tom tabore? aj sa stazovali rodicia? Vies nieco viac???

mima77
20. júl 2018

@ikaika nie, neviem k tomu uz dalej nic viac... iba ma to rozculilo, ze take nieco sa moze diat na detskom tabore... uz ako to potom riesili neviem... iba z neoverenych zdrojov mam, ze tych veducich vyhodili, tusim davali aj trestne oznamenie, ale co bolo dalej... oni nemusia mat zle tabory, ale ked takychto ludi dovolia aby mali za veducich, tak to tiez svedci o urovni preklepnutia si personalu...

monami
25. máj 2020
Strana
z7