Odporúčania na letné tábory pre deti: tanečné a dobrodružné
Ahojte, moje deti sa tento rok vypýtali na letný tábor. Nikdy neboli, tak nemám skúsenosti. Dcéra by chcela niečo tanečné, syn niečo dobrodružné :D Nemáte nejaké tipy na tábory, s ktorými ste vy aj deti boli spokojní? 🙂 najlepšie asi západné, možno stredné Slovensko.
Kto máte tipy aj na super denný tábor Bratislava a okolie, tak kľudne napíšte, budem veľmi vďačná 🙂
Už po neviem koľký krát ide syn do Bombova, aj do Fantázie. V Bombove si treba vopred musí vybrať zameranie, vo Fantázii si dieťa každý deň samé vyberie, do ktorého z mnohých klubov sa pridá. Oba sú pobytové. Vo Fantázii majú aj 10 dňové turnusy.
Už po neviem koľký krát ide syn do Bombova, aj do Fantázie. V Bombove si treba vopred musí vybrať zameranie, vo Fantázii si dieťa každý deň samé vyberie, do ktorého z mnohých klubov sa pridá. Oba sú pobytové. Vo Fantázii majú aj 10 dňové turnusy.
@andrejka2424 teraz pozerám Fantáziu a to je asi presne to, čo hľadáme 🙂 super ďakujem veľmi pekne!😍
@andrejka2424 teraz pozerám Fantáziu a to je asi presne to, čo hľadáme 🙂 super ďakujem veľmi pekne!😍
@rybiatko123 teším sa, verím, že budete spokojní. Môj bol aj v iných, ale tieto dva sú pre neho srdcovka.🙂
@rybiatko123 Denný tábor je podľa mňa nepraktický. Radšej ich dať na pobytový a budeš mať nepretržite dlhší čas od detí pokoj.

pozri wachumba