Skúsenosti rodičov s jazykovými pobytmi detí v Londýne
ahojte,
najde sa tu niekto koho dieta/teeneger absolvoval konkretne takyto pobyt, ktory idem opisat.
jedna sa o tyzdenny pobyt do Londyna organizovany cestovkou pre ziakov 8 rocneho gymnazia. maju ist prioritne prve rocniky cize 12,13 a 14 rocne deti! cize nie klasicky uz vyspelejsie decka zo strednej co su uz 15,16+
syn dostal tuto ponuku v skole, velmi ho to oslovilo, mna ako rodica teoreticky tiez. nejde mi tu ani tak o to ci sa to cenovo vobec oplati, toto neovplyvnim, ide mi skor o taky ten pocit toho studenta po absolvovani takehoto pobytu ci si to vobec to dieta uzije.??
cela pointa zajazdu je v tom ze idu busom, co je za mna uz samo o sebe velmi narocne. cestou tam vsak absolvuju viacero zastavok v UK ktore su turisticky velmi atraktivne.
budu mat v ramci toho tyzdenneho pobytu tri dni vyucovanie anglictiny v certifikovanej skole v doobednych hodinach potom zase vylety po okoli. z tohto celeho tyzdna je jeden den vyhradeny iba na Londyn.
najvacsia taka vec co mna osobne ako matku skrie je ze decka maju byt ubytovane v rodinach, co je akoze fajn z toho pohladu ze tu anglictinu budu prinuteni potrenovat viac v takom tom real life rodinnom zivote. no obavam sa toho co za rodinu vychyta syn. toto nitko nevie dopredu. na jednej strane to mozu byt super ludia, na druhej kludne nejaki "exoti", co mu napr. poriadne mozno ani najest nedaju alebo ja neviem co.. je to skor taka loteria na ludi..
ono tie rodiny by mali byt samozrejme overene, nejde v ziadnom pripade o kadejakych pofidernych neoverenych ludi, teda nemalo by ist!! otazka je tu stale co ak....
jasne, nejde tam syn na dva-tri mesiace, ide len o tyzden ale aj tak..
ma tu niektory rodic s takymto typom pobytu skusenost?? velmi rada by som si vypocula niekoho nazor koho dieta taketu cestu absolvovalo.
Za mňa, ďakujem neprosím. Moje boli cez Erasmus na týždeň v zahraničí, tiež všade museli používať angličtinu, brali ich kade tade na výlety, nejaký čas sa učili s ostatnými v škole ubytovanie pri rodinách. A dokopy ma to nič nestálo. Koľko za to chcú 1k?
Už tá cesta busom by ma odradila
@anonym_771724 do erazmu niesu zapojene vsetku skoly. Nasa bola pred 3 rokmi sa mi zda 3-4 roky takto chodili. Brali len 8 kov a 9 takov pár deti s to si vyberala riaditelkabtuch par deti museli mat dobry prospech dobru anglinu konzuktovala to s snglictinarkou a vetsinov to boli take deti co ich rodicia boli v skolskej rade pripadne nieco sponzorovali alebo vyhravali olympiady. Na tieto pobyty sa nedostalo" obycsjne "decko alebo z horsich pomerov co prsveze tym by to pomohlo kedze to bolo zadarmo a inak by sa tazko dostali. Aj chodils stale riaditelka zastupkyma a dost ucitelov

Kolko noci maju byt v rodinach?