icon

Skúsenosti s táborom v hoteli Kráľová pri Zvolene

dominika007
20. aug 2013

Maminy,nemate niektora skusenosti s detskym taborom Hotel Králová pri Zvolene? Dcera tam akurat je od nedele aj s kamaratkou a jej bratom a uz niekolko krat volali domov,ze je tam hrozne,ze su stale zavrety na izbe,vobec nechodia von a pritom neprsi,kone videli iba z dialky pritom mali sa denne starat o zvieratka,denne plavat a denne hodina anglictiny.Do telefonu placu ato niesu ziadne padavky🙂Nieje v tabore prvy krat (4) a nikdy sme nemali problem,skor sa jej nechcelo ist domov.Tak teraz neviem ci ist pre nich,ale vobec neviem ako sa potom postupuje pri narokovani si penazi (adekvatnu cast) .Som z toho uplne zmätená.Dakujem za nazory🙂 🙂

hviezdicka111
20. aug 2013

@dominika007 ja som tu citala nieco negativne na ten tabor uz asi mesiac dozadu ☹ takze asi na tom nieco pravdy bude...ja by som isto pre tie deti isla...ak teda vies, ze padavky nie su a v inych taboroch vydrzia bez problemov, tak tam nejaky problem bude..

hviezdicka111
20. aug 2013

@dominika007 a teda pamatam si celkom isto, ze to bola kralova pri zv, pretoze ma to zaujalo kvoli tomu, ze zv je pomerne blizko..... len keby som si spomenula, kto to sem pisal...

hviezdicka111
20. aug 2013

bocianka123 to pisala vtedy 🙂 tak mozes pohlat v jej fotoblogu, prip. sa aj jej opytat 🙂 nedalo mi to, tak som to pohladala 🙂

leticiabb
20. aug 2013

My sme nase dve deti odtial predcasne zobrali minuly tyzden presne kvoli tym problemom, ktore opisujes a este ovela horsim,a odvtedy sa dotahujeme s neskutocne drzym pristupom pani majitelky,ci co je to,ktora asi dost precenuje, pokial moze zajst....

matoska1
20. aug 2013

veru, je to tam ako z roku 1,2, tiež rozmýšľame nad pomocou príslušných orgánov alebo médií...tiež sme deti odtiaľ zobrali...nikdy viac!!!

leticiabb
20. aug 2013

Tak to by sa nas teda nazbieralo dost. Lebo so mnou konkretne jednaju,ako keby som sama mala nejake nerealne predstavy o tabore a to tam pritom neboli splnene zakladne veci. Pritom viem minimalne o dvoch dalsich staznostiach, okrem toho,co pisete tu.

dominika007
autor
21. aug 2013

Dakujem Vam pekne za prispevky🙂 Vcera sme tam volali,hovorili sme s veducou trosku ,,prisnejsim tonom" nech to tam da laskavo dokopy,inak to budeme raznejsie riesit a zrejme to pochopila,lebo ked sme vecer volali s detmi,povedali,ze je vsetko ok,ze uz im robili aj program a celkovy pristup sa zmenil,tak uvidime ako sa bude vec posuvat dalej.Som v kontakte s detmi,pri najhorsom pojdeme pre ne a spravime potrebne opatrenia.Ale jedno viem urcite,ze uz nikdy viac.Zlaty Azad🙂

rodinnevikendy2
28. feb 2014

Hotel Kralova ma uzasne fotky na webe, chceli sme tam zorganizovat jeden z nasich pobytov, ale realita bola velkym sklamanim.
Spina, plesen, nuz museli mat vynikajúceho fotografa...podla mna hanba.
Aspon pre rodiny s detmi, ale ani na tabor by som to nevybrala.

kristinka.s
16. máj 2016

ahojte, mate niektora aktualne info o tomto tabore? najlepsie z min. roka 2015. Aka tam bola situacia?

citronius
27. máj 2019

Ahojte, ide nejaké dieťatko tohto roku na prvý turnus? Dakujem

dee01
27. máj 2019

aj mna by to zaujímalo, zmenilo sa to tam k lepšiemu?