Aké remeslo si nájsť na rekvalifikáciu?
Ale remeslo by ste sa naučili, alebo rekvalifikačný si urobili aby ste sa mohli pracovne nejako posunúť? Zatiaľ som iba pomocná sila, a chcem si začať budovať niečo. Študovala som gastro školu nebavilo ma to. Na vs momentálne nie lebo už nemám študentský vek. Prosím keby ste boli v podobnej situácii že nič neviete a nemáte v ničom prax iba pomocnik, čo by ste sa kam by ste sa prihlásili, čo s nquciii. Je niekoľko kurzov CNsstroje neboem či som to dobre napísala, programovania,administratíva, rekvalifikácie..
Krajcirstvo, pekarstvo, kadernictvo, kozmetika... Zdravotnictvo
Aký študentský vek ?
Na Vš som nastúpila ako 37 ročná a nebol žiadny problém. Teda jeden bol, začal covid.
Čo ťa baví, k čomu ťa to tiahne ?
Nehľadaj niečo čo si urobíš kurz a baviť ťa to nebude.
Aký študentský vek ?
Na Vš som nastúpila ako 37 ročná a nebol žiadny problém. Teda jeden bol, začal covid.
@anonym_08e454 mám rada klasické čítanie, mám rada duchovne texty, rada si píšem, mám rada zvieratká a prírodu, mám rada ticho a kľud, ale páčia sa mi aj mužské roboty ako montáž, opravy,
Aký študentský vek ?
@anonym_08e454 problém je že v tomto veku si musím hľadať len externú školu a z takých som si nevybrala
@anonym_08e454 mám rada klasické čítanie, mám rada duchovne texty, rada si píšem, mám rada zvieratká a prírodu, mám rada ticho a kľud, ale páčia sa mi aj mužské roboty ako montáž, opravy,
@anonym_autor tak z tohto čo si napísala ti ozaj neviem poradiť.
@anonym_autor tak z tohto čo si napísala ti ozaj neviem poradiť.
@anonym_08e454 som k ničomu, predajte ma
@anonym_autor skús psychologické testy a kariérne poradenstvo.. to by mohlo pomôcť v rozhodovaní, my nevieme čo ťa baví, napĺňa... ťažko radiť.
@anonym_08e454 problém je že v tomto veku si musím hľadať len externú školu a z takých som si nevybrala
@anonym_autor aký vek ? Ja som bola ako denný študent. Len ten covid to pokašlal. Nastúpila som na bakalárske štúdium.
@anonym_08e454 som k ničomu, predajte ma
@anonym_autor ale prosím ťa, nevešaj hlavu. Ani ťa nemáme za čo predať, nemáme tu ťavy ako v Tunise či kde 😄
@anonym_autor aký vek ? Ja som bola ako denný študent. Len ten covid to pokašlal. Nastúpila som na bakalárske štúdium.
@anonym_08e454 ako si to zvladala
@anonym_08e454 ako si to zvladala
@anonym_autor kým nezačal covid, skvelo. Potom všetky prednášky online a z toho ma šlak triafal. Ale bc som skončila a urobila som si po covide aj druhý stupeň Vš.
@anonym_autor kým nezačal covid, skvelo. Potom všetky prednášky online a z toho ma šlak triafal. Ale bc som skončila a urobila som si po covide aj druhý stupeň Vš.
@anonym_08e454 áno ale ako si to zvladala už ako dospelý človek ktorý si musí zarábať?
@anonym_08e454 áno ale ako si to zvladala už ako dospelý človek ktorý si musí zarábať?
@anonym_autor to som chvalabohu neriešila. Toto obdobie potiahol manžel. Ale môžeš predsa aj externe a popritom pracovať. Lenže keď ty ani nevieš čo...
@anonym_autor ja študujem ďalšiu vs popri práci a rodine. Všetko sa dá.
@anonym_autor co takto elektrikárka?
@anonym_autor podla toho, co ta bavi. Moj manzel, vystudovany automechanik, no je zvarac 16r, si v 45r robil elektrikarsky kurz, po ktorom mu skusajuci ponukol pracovat v De. Kvoli rodine nesiel, jeho ele bavi.
@anonym_autor CNC stroje ked to myslis vazne a mas technicke myslenie, to by som ti doporucila. Ti su nedostatkovi.

Ty si toho nesprávne napísala viac. Ak chces ísť do školy, nauč sa po sebe čítať