icon

Aké remeslo si nájsť na rekvalifikáciu?

20. sep 2026

Ale remeslo by ste sa naučili, alebo rekvalifikačný si urobili aby ste sa mohli pracovne nejako posunúť? Zatiaľ som iba pomocná sila, a chcem si začať budovať niečo. Študovala som gastro školu nebavilo ma to. Na vs momentálne nie lebo už nemám študentský vek. Prosím keby ste boli v podobnej situácii že nič neviete a nemáte v ničom prax iba pomocnik, čo by ste sa kam by ste sa prihlásili, čo s nquciii. Je niekoľko kurzov CNsstroje neboem či som to dobre napísala, programovania,administratíva, rekvalifikácie..

anonym_13ca7a
20. sep 2026

Ty si toho nesprávne napísala viac. Ak chces ísť do školy, nauč sa po sebe čítať

anonym_b82840
20. sep 2026

Krajcirstvo, pekarstvo, kadernictvo, kozmetika... Zdravotnictvo

anonym_08e454
20. sep 2026

Aký študentský vek ?
Na Vš som nastúpila ako 37 ročná a nebol žiadny problém. Teda jeden bol, začal covid.
Čo ťa baví, k čomu ťa to tiahne ?
Nehľadaj niečo čo si urobíš kurz a baviť ťa to nebude.

autor
20. sep 2026
@anonym_08e454

Aký študentský vek ?
Na Vš som nastúpila ako 37 ročná a nebol žiadny problém. Teda jeden bol, začal covid.

@anonym_08e454 mám rada klasické čítanie, mám rada duchovne texty, rada si píšem, mám rada zvieratká a prírodu, mám rada ticho a kľud, ale páčia sa mi aj mužské roboty ako montáž, opravy,

autor
20. sep 2026
@anonym_08e454

Aký študentský vek ?

@anonym_08e454 problém je že v tomto veku si musím hľadať len externú školu a z takých som si nevybrala

anonym_08e454
20. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_08e454 mám rada klasické čítanie, mám rada duchovne texty, rada si píšem, mám rada zvieratká a prírodu, mám rada ticho a kľud, ale páčia sa mi aj mužské roboty ako montáž, opravy,

@anonym_autor tak z tohto čo si napísala ti ozaj neviem poradiť.

autor
20. sep 2026
@anonym_08e454

@anonym_autor tak z tohto čo si napísala ti ozaj neviem poradiť.

@anonym_08e454 som k ničomu, predajte ma

anonym_8a7a2f
20. sep 2026

@anonym_autor skús psychologické testy a kariérne poradenstvo.. to by mohlo pomôcť v rozhodovaní, my nevieme čo ťa baví, napĺňa... ťažko radiť.

anonym_08e454
20. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_08e454 problém je že v tomto veku si musím hľadať len externú školu a z takých som si nevybrala

@anonym_autor aký vek ? Ja som bola ako denný študent. Len ten covid to pokašlal. Nastúpila som na bakalárske štúdium.

anonym_08e454
20. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_08e454 som k ničomu, predajte ma

@anonym_autor ale prosím ťa, nevešaj hlavu. Ani ťa nemáme za čo predať, nemáme tu ťavy ako v Tunise či kde 😄

autor
20. sep 2026
@anonym_08e454

@anonym_autor aký vek ? Ja som bola ako denný študent. Len ten covid to pokašlal. Nastúpila som na bakalárske štúdium.

@anonym_08e454 ako si to zvladala

anonym_08e454
20. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_08e454 ako si to zvladala

@anonym_autor kým nezačal covid, skvelo. Potom všetky prednášky online a z toho ma šlak triafal. Ale bc som skončila a urobila som si po covide aj druhý stupeň Vš.

autor
20. sep 2026
@anonym_08e454

@anonym_autor kým nezačal covid, skvelo. Potom všetky prednášky online a z toho ma šlak triafal. Ale bc som skončila a urobila som si po covide aj druhý stupeň Vš.

@anonym_08e454 áno ale ako si to zvladala už ako dospelý človek ktorý si musí zarábať?

anonym_08e454
20. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_08e454 áno ale ako si to zvladala už ako dospelý človek ktorý si musí zarábať?

@anonym_autor to som chvalabohu neriešila. Toto obdobie potiahol manžel. Ale môžeš predsa aj externe a popritom pracovať. Lenže keď ty ani nevieš čo...

martinmmartin
20. sep 2026

zeriavnictvo, tazke bremena

anonym_872a82
20. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ja študujem ďalšiu vs popri práci a rodine. Všetko sa dá.

kika2079
20. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor co takto elektrikárka?

euka210
21. sep 2026

@anonym_autor podla toho, co ta bavi. Moj manzel, vystudovany automechanik, no je zvarac 16r, si v 45r robil elektrikarsky kurz, po ktorom mu skusajuci ponukol pracovat v De. Kvoli rodine nesiel, jeho ele bavi.

tilly
21. sep 2026

Kozmetika, nechty, depilácia... možno cukrárenská výroba.

ivana11155
21. sep 2026

@anonym_autor CNC stroje ked to myslis vazne a mas technicke myslenie, to by som ti doporucila. Ti su nedostatkovi.