Ako sa stať učiteľom po 50ke bez kvalifikácie
Možno životné skúsenosti preniesť do učiteľstva na základnej škole, keď má človek už po 50ke, nikdy doteraz neučil a nemá pedagogickú kvalifikáciu, ale pritom je vysokoškolsky vzdelaný?
@ivicatolic čo ti bráni byť kozmonautkou alebo poslankyňou? snaha?
@anonym_autor nie , vzdelanie....ty budeš zrejme z inej galaxie 😀
@anonym_autor ak je to skutočne tvoj sen, vyskúšaj. Mám kolegyne a kolegov, ktorí prišli do školstva vo vyššom veku. Ako píše @anonym_d6bc3a aj u nás je bývalý ajťák, psychológ, ekonómka, praxovala u nás pani, čo robí u vojakov a chystá sa učiť. Mala som kolegyňu, ktorá skončila podobný odbor ako ty - učila biológiu, chémiu a fyziku - s dpš a rozširujúcim štúdiom.
Z vlastných skúseností, však od dpš nečakaj extra rady a skúsenosti do praxe. Pre mňa osobne bolo ľahšie mať cviká na vš z matematickej analýzy než učiť matiku štvrtákov. To chce úplne iné schopnosti a pri veľkej triede a špeci deťoch niekedy doslova nadľudský výkon. Vďaka za pedagogických asistentov.
@anonym_autor nie , vzdelanie....ty budeš zrejme z inej galaxie 😀
@ivicatolic
Ale nie, som zo SR, fakt. Krajina neobmedzených možností.
Nerozumiem, aké vzdelanie by ti mohlo chýbať, ak chceš byť poslankyňou? V SR ani do Národnej rady, ani do VÚC ani do zastupiteľstva obce/mesta podmienka vzdelania neexistuje. A o vysokej škole kozmonautickej som tiež nepočul, takže prihlás sa do nejakého kozmického programu na prípravu a šanca tam je. Držím palec, nech sa ti darí plniť si svoje sny.
@ivicatolic
Ale nie, som zo SR, fakt. Krajina neobmedzených možností.
Nerozumiem, aké vzdelanie by ti mohlo chýbať, ak chceš byť poslankyňou? V SR ani do Národnej rady, ani do VÚC ani do zastupiteľstva obce/mesta podmienka vzdelania neexistuje. A o vysokej škole kozmonautickej som tiež nepočul, takže prihlás sa do nejakého kozmického programu na prípravu a šanca tam je. Držím palec, nech sa ti darí plniť si svoje sny.
@anonym_autor ja ťa asi milujem 🤣💋❤️
@anonym_autor Drzim prst. Tvoje prispevky su vecne, s nadhladom a bez afektov. Budes dobry ucitel 😉👍
@anonym_autor kašli nato nevieš aké sú dnes deti v škole...nezvládajú to ani mladšie ročníky čo 20 rokov učia ten tlak od rodičov detí po novom všetky tie diagnózy papiere každý čosi má na hlavu nikto už nie je pomaly normálny 😂🫣

@anonym_012e59 mas problem rozlisit nadsadzku?
@anonym_a95b56 Ja nemam,to skor ty prirovnaj deti k niecomu milsiemu,mozno ty si diva svina,tak to potom neaplikuj na inych.