icon

Ponúkam bezplatné koučingové hodiny na podporu ženám

eika22
11. máj 2026

Pekný deň prajem,
som momentálne v koučovacom výcviku od coachingworld (program profesionálny kouč) a v rámci výcviku je potrebné, aby sme si odpracovali minimálne 30 hodín ako koučovia. Preto by som rada ponúkla svoje služby úplne zdarma pre toho, komu by to aktuálne mohlo pomôcť, resp. byť užitočné.

Niečo málo o mne:

Viac ako 10 rokov pôsobím v IT biznise, primárne na obchodných pozíciách. Moja kariéra počas tohto obdobia rýchlo expandovala a vypracovala som sa až k zodpovednosti za rozvoj biznisovej stratégie popredného amerického IT výrobcu pre celý slovenský trh.

Tým, že som komunikatívny extrovert, som vždy stavala na vzťahoch a ľuďoch okolo mňa. Pred viac ako rokom som sa rozhodla svoje znalosti rozširovať a to ma priviedlo na Pražskú vysokú školu psychosociálnych štúdií. Absolvovala som tam niekoľko kurzov, avšak za najviac prelomový považujem kurz rogersovskej psychoterapie zameraný na aktívne počúvanie, ktoré sa využíva aj v koučingu. Aktuálne som dokončila aj kurz od Simona Sineka s názvom Find your Why a rozpracovaný mám ešte kurz zameraný na Business Strategy od Wharton School.

Mojím cieľom je podpora žien v ich nielen v profesijnom raste, ale aj celkovom smerovaní. Sama viem, že raziť si vlastnú cestu nie je jednoduché, ale s tými správnymi nástrojmi a hlavne ľuďmi sa to dá.

Ak by ste mali záujem o konzultácie tak sa mi kludne ozvite na môj email: zavodnave@gmail.com

Budem sa tešiť 🙂

anonym_78474e
11. máj 2026

S akými témami už máš praktickú skúsenosť v rámci koučingu?

eika22
autor
11. máj 2026
@anonym_78474e

S akými témami už máš praktickú skúsenosť v rámci koučingu?

@anonym_78474e Tým, že som ešte vo výcviku, tak to využívam aktuálne vo svojej práci pri kolegoch v pracovných témach ako sú medziludské konflikty, keď je napríklad človek nespokojný s prácou, a v rámci blízkeho okolia čo riešime sú to osobné otázky sebavedomia, motivácie a podobne.
Ako to popisujem v príspevku aj tu na začiatku, som vo výcviku, preto to, čo trénujeme, je nutné viac dostať do praxe a následne to konzultujeme s mentorom.

martinmmartin
11. máj 2026

Co je presne ta motivacia? Nemas aj trosku spasitelsky syndrom? Alebo trosicku "pozerajte sa vsetci na mna aka som uzasna"
Co by si o sebe povedala ze je tvoja najhorsia vlastnost?
Na tieto otazky musis vediet s kludom odpovedat lebo si ich kazdy koho oslovis bude v tajnosti klast.
Ako by si ty definovala nanic kouca?

anonym_27782e
12. máj 2026

@eika22 som v koucovacom vycviku v inej skole a kocujeme sa navzajom frekventanti vycviku. u vas to preco funguje tak ze si mas zhanat sama?

eika22
autor
12. máj 2026
@martinmmartin

Co je presne ta motivacia? Nemas aj trosku spasitelsky syndrom? Alebo trosicku "pozerajte sa vsetci na mna aka som uzasna"
Co by si o sebe povedala ze je tvoja najhorsia vlastnost?
Na tieto otazky musis vediet s kludom odpovedat lebo si ich kazdy koho oslovis bude v tajnosti klast.
Ako by si ty definovala nanic kouca?

@martinmmartin Dakujem za komentar. Moja motivacia urcite nie je spasitelstvo, to vnimam ako prekazku pri koucingu. Mam sama istu skusenost, tak chcem vyuzit koucing, aby som ostatnym pomohla pomocou otazok najst ich odpovede. Moja slabina je netrpezlivost v urcitych situaciach, na ktorej avsak pracujem. A koho by som definovala ako nanic kouca? Nepovedala by som ze nanic, ale skor neprofesionalne posobi z mojho pohladu kouc, ktory si spravi koucingovy certifikat na zaklade online videi z pochybnych zdrojov.

eika22
autor
12. máj 2026
@anonym_27782e

@eika22 som v koucovacom vycviku v inej skole a kocujeme sa navzajom frekventanti vycviku. u vas to preco funguje tak ze si mas zhanat sama?

@anonym_27782e my vyuzivame trening aj medzi sebou, avsak nasa mentorka trva na tom, ze ked to praktizujeme sami medzi sebou, je to urcite skreslenie a teda najlepsie skusenosti naberieme ak to, co sme sa naucili, zacneme vyuzivat v praxi mimo nasej pracovnej bubliny 🙂 a ja s tymto jej postojom suhlasim

premyslena
12. máj 2026

Ak vychádzaš z Rogersa či nadväzuješ naňho, znamená to, že aktívne počúvaš a pritom vyťahuješ niektoré veci z toho, čo klient povie? Nijako aktívnejšie do procesu nezasahuješ? Ja len tak zo záujmu... Chystám sa vykročiť na pracovný trh a možno by sa mi to hodilo.

martinmmartin
12. máj 2026
@eika22

@martinmmartin Dakujem za komentar. Moja motivacia urcite nie je spasitelstvo, to vnimam ako prekazku pri koucingu. Mam sama istu skusenost, tak chcem vyuzit koucing, aby som ostatnym pomohla pomocou otazok najst ich odpovede. Moja slabina je netrpezlivost v urcitych situaciach, na ktorej avsak pracujem. A koho by som definovala ako nanic kouca? Nepovedala by som ze nanic, ale skor neprofesionalne posobi z mojho pohladu kouc, ktory si spravi koucingovy certifikat na zaklade online videi z pochybnych zdrojov.

@eika22 Budem rypavy - To ze ty pomozes naist ostatnym odpovede na ich otazky pre teba nebude mat ziaden vyznam. Kaby to tak bolo tak kouching robia vsetci. Cize som presvedceny te mas v sebe nieco co ta zenie do tohoto, co ta zenie obklopovat sa ludmi co su na tom "horsie ako ty" co "potrebuju" tvoju pomoc, nutkanie pomahat je forma manipulacie (netvrdim ze uplne tvoj pripad) ,potreba validacie od inych lebo si v najhlbsom vnutri sama sebou neista .
Ten dovod preco prave ty a nie aj ja ides robit coaching bude hlbsie v tebe a nemusi byt najkrajsi.

Na moju otazku o svojej najhorsej stranke si odpovedala tak ako ked zaujemca o zamestnanie pivie ze jeho najhorsia stranka je ze je prilis precizny - Cize v panike najdem nieco co neznie az tak zle a obratim to na dobre - nieco urcite skryvas

Ja som nedobrovilne absolvoval v praci snad tisic koachingov a vzdy si davam jednu standartnu otazku sam pre seba - Ked sa rano zobudim budem robit nieco inak? Este nikdy sa mi nestalo ze odpoved bola ANO

eika22
autor
12. máj 2026
@premyslena

Ak vychádzaš z Rogersa či nadväzuješ naňho, znamená to, že aktívne počúvaš a pritom vyťahuješ niektoré veci z toho, čo klient povie? Nijako aktívnejšie do procesu nezasahuješ? Ja len tak zo záujmu... Chystám sa vykročiť na pracovný trh a možno by sa mi to hodilo.

@premyslena presne tak, v ramci vyuzitia rogersovho pristupu sa reflektuje vlastnymi slovami to co clovek hovori /vyuziva sa parafrazovanie alebo aj zachytavanie emocii/, toto som riesila s mentorkou ako rogers a koucing a ak je clovek rozbehnuty a ma tok myslienok, je dobre to vyuzit a nechat ho 🙂

eika22
autor
12. máj 2026
@martinmmartin

@eika22 Budem rypavy - To ze ty pomozes naist ostatnym odpovede na ich otazky pre teba nebude mat ziaden vyznam. Kaby to tak bolo tak kouching robia vsetci. Cize som presvedceny te mas v sebe nieco co ta zenie do tohoto, co ta zenie obklopovat sa ludmi co su na tom "horsie ako ty" co "potrebuju" tvoju pomoc, nutkanie pomahat je forma manipulacie (netvrdim ze uplne tvoj pripad) ,potreba validacie od inych lebo si v najhlbsom vnutri sama sebou neista .
Ten dovod preco prave ty a nie aj ja ides robit coaching bude hlbsie v tebe a nemusi byt najkrajsi.

Na moju otazku o svojej najhorsej stranke si odpovedala tak ako ked zaujemca o zamestnanie pivie ze jeho najhorsia stranka je ze je prilis precizny - Cize v panike najdem nieco co neznie az tak zle a obratim to na dobre - nieco urcite skryvas

Ja som nedobrovilne absolvoval v praci snad tisic koachingov a vzdy si davam jednu standartnu otazku sam pre seba - Ked sa rano zobudim budem robit nieco inak? Este nikdy sa mi nestalo ze odpoved bola ANO

@martinmmartin pekny vecer prajem, vas pohlad na veci je odlisny od mojho. Na vase otazky som odpovedala autenticky a za tymi tvrdeniami si stojim 🙂

martinmmartin
12. máj 2026
@eika22

@martinmmartin pekny vecer prajem, vas pohlad na veci je odlisny od mojho. Na vase otazky som odpovedala autenticky a za tymi tvrdeniami si stojim 🙂

@eika22 Ok Kritika neexistuje , Myslim ze sa niekam dostavame

anonym_27782e
12. máj 2026
@premyslena

@premyslena na to aby si si mohol robit psychoterapeuticky vycvik potrebujes mat na Slovensku 5 rokov studia psychologie a dalsich cca 5 rokov terapeutickeho vycviku.teda ked sa teraz rozhliadas po praci,toto nebude cesta..

anonym_27782e
12. máj 2026
@martinmmartin

@martinmmartin nieco tu nesedi.koucing sa absolvuje vzdy DOBROVOLNE.ak si bol nedobrovolne,nebol to koucing v pravom slova zmysle

martinmmartin
12. máj 2026
@anonym_27782e

@premyslena na to aby si si mohol robit psychoterapeuticky vycvik potrebujes mat na Slovensku 5 rokov studia psychologie a dalsich cca 5 rokov terapeutickeho vycviku.teda ked sa teraz rozhliadas po praci,toto nebude cesta..

@anonym_27782e Tak tak a preto sa to vola coaching , lebo ten moze robit kazda Mariena zajtra

anonym_542f3a
12. máj 2026
@martinmmartin

@anonym_27782e Tak tak a preto sa to vola coaching , lebo ten moze robit kazda Mariena zajtra

@martinmmartin prestaň už provokovať

anonym_27782e
Včera o 04:56
@martinmmartin

@martinmmartin Martin,Martin,aj ty mozes byt tou Marienou ktora si bude uctovat 80 eur za hodinu koucingu.len by si na to musel mat predpoklady..

premyslena
Včera o 18:06
@anonym_27782e

@anonym_27782e Asi sme sa nepochopili, ja som nepísala, že chcem pracovať ako koučka. Pýtala som sa na jej metódy. Môj odbor je úplne iný.

anonym_27782e
Dnes o 03:51
@premyslena

@anonym_27782e Asi sme sa nepochopili, ja som nepísala, že chcem pracovať ako koučka. Pýtala som sa na jej metódy. Môj odbor je úplne iný.

@premyslena ja som ta pochopila,neboj.pisala som o tej metode nie o kocingu,samozrejme

eika22
autor
Dnes o 05:10
@anonym_27782e

@premyslena ja som ta pochopila,neboj.pisala som o tej metode nie o kocingu,samozrejme

@anonym_27782e rogersovu metodu mozes vyuzivat v koucingu /a nemusis mat na to zrovna psychoterapeuticke vzdelanie/, ty nejdes riesit minulost a traumy cloveka, casto vsak mozes vyuzit parafrazovanie a naviazat na to otazkou. Rogers ta uci empatii a tomu aby si bol na “mieste”.