icon

Ako riešiť konflikty s podivnou kolegyňou?

17. sep 2026

Ahojte,
Pred šiestimi rokmi k nám prišla jedna kolegyňa, od začiatku bola zvláštna, jej prvý deň už vadilo, že počas pauzy sme čitali vtipy na mobile namiesto debaty.. Potom sa na mňa začala lepiť, chcela som ju ignorovať, ale furt So mnou chcela vykecavat, začala som ju lutovať, nakoniec som s nou začala rozpravat častejsie...ale casom som přišla na to, že jej pribehy sú iba vymyšlené, začala vymyslavať historky o jednej kolegyně, ale bolí zkreslené..povedala som jej slušne, že nie som zvědavá na jej vymyslene příběhy. Urazila sa a Teraz začala aj o mně síriť blbosti a provokuje má v práci. Přišla som na to že klamala iba preto, aby Bola zaujímáva, aby sme ju lutovali. Stretla som dokonca jednu bývalú kolegynu, a ona hovorila,že tá podivná kolegyňa každého iba ohovárala, hlavne mňa, lebo mi závidí rodinu a život. Podivná kolegyňa je neštastna už dlhoodbo, a je sama, nič nechce urobiť so svojím životom, okrem práce nemože nikde ventilovat svoje chyby, začala mna ocierňovat, a provokovat. Podla mňa je psychicky narušená, aj ostatní kolegovci s mojim nazorom súhlasia, ja ju ignorujem, na provokácie nereagujem, max široký úsměv, smiech😄Lebo na jej úroveň by som nikdy nepoklesla, a múdry člověk na hlúsposti nereaguje.Ako by ste to rieišili vy?

anonym_636021
17. sep 2026

tak isto ako ty.
Treba jej nájsť chlapa - ale nech si nájde sama, potom nebude mať čas na hlúposti.

belllinka
17. sep 2026

No, nezdá sa mi, že by si bola na vyššej úrovni ako ona 🙄😂

anonym_6fbef0
17. sep 2026

@anonym_autor ak ju ostatní kolegovia neberú vážne a k kvôli jej ohováraniu ti nehrozí vyhadzov tak to rieš ako do teraz. Ak ti to ohrozuje tvoje zamestnanie je to horšie.

anonym_5be2f4
17. sep 2026

@anonym_autor ona ťa ohovára a ty sa s ostatnými kolegami zhodneš na jej chybách. Tak ste si kvit 🤷🏼‍♀️

anonym_560655
17. sep 2026

Ona ohovára vás, vy ohovárate ju 🤣 vlastne nie, vy sa len "rozprávate o nej , keď tam naaaaaaahodou nie je" 🤣

anonym_2f2afb
17. sep 2026

@anonym_autor ... ehm, a kolegyna je podivna, hej? 😀

anonym_8dcd6d
17. sep 2026

@anonym_autor Keď ju ignoruješ,tak načo tento elaborát?

anonym_a029d0
17. sep 2026

Lebo na jej úroveň by som nikdy nepoklesla, a múdry člověk na hlúsposti nereaguje ... Tak zrejme Ty to nie si, keď musís kvôli tomu zakladať diskusiu na koniku ... Mne prídeš ako 9 ročné dieťa, ktoré sa tu prišlo vymrnčať a nie dospelá vyzretá osoba ...

purple_wolf
17. sep 2026

inac s tymto vies ist za sefom a na personalne ze koelgyna vyraba zle pracovne prostredie ale rataj s tym ze sa zahra na obet aby ju kazdy lutoval ... byt tebou zacnem si spisovat tie jej pribehy a kto bol pri tom ked ich hovorila nech mas stopu a svedkov