Ako riešiť spanie na firemnej akcii?
Ahojte, chcem sa poradiť. Mám problém spať s niekým na izbe, aj keď sú to ženy a moje kolegyne. Ja spím buď sama alebo s mojím mužom a neviem byť s niekým na izbe.3x do roka máme firemné eventy, kde sa spí spolu - dvaja, traja ľudia. Ako by ste to riešili na mojom mieste? Event je aj s prespatím, napríklad 500 km od môjho domova. Úcasť povinná.
@anonym_autor Ja to mam podobne, tak proste tu jednu noc spim horsie, zase to nie je nejaka tragedia.
@anonym_autor Keď je to pre teba také nepredstaviteľné, tak si zaplať izbu kde budeš sama. A keď si lakomá, tak sa premôž a vydrž tú hroznú, traumaticku prespavacku aj s kolegyňami na izbe 🙀😲 si už veľká baba, zvládneš to 😃
Tiez to neznasam a doslova pretrpim. Neznasam spat s cudzimi ludmi,nikdy sa nevyspim a potom som rozbita cely den.
Nemozu ta nutit spat na izbe s inou osobou. Tak ak nechces, najdi a zaplat si vlastne ubytovanie.
Aj ja s tým mám problém zvyčajne som si priplácala izbu . Potom keď nebola možnosť som spala s jednou známou ale ta bola spolubývajúca snov a ňou mi bolo fantasticky . Odvtedy keď je možnosť pýtam sa k nej .
Mne ide najmä o ranný wc rituál tam potrebujem najmä súkromie . Ale dá sa to zvládnuť . Všetci sme ľudia a mame rovnaké telesné pochody ako všetci . Aj keď ja som asi ten problémový spolubývajúci, veľa vetram v noci potrebujem doslova zimu . Veľa sa hádžem v noci lebo mi trpnu ruky od chrbtice chrapem . Tak som mala pocit že bude so mnou a niekým nepríjemne a preto som zle spala lebo som sa hanbila a koniec koncov som bola vždy jak vypluta tak som si brala izbu radšej sama .
Ziadna práca by mi za to nestála spať niekde,kde nechcem
a ze povinne?
A stavím sa, že ani v zmluve to nieje spomenuté
Neexistuje ani omylom
@anonym_autor nechodíš nikdy na dovolenky/výlety s kamarátkami? A ak ti to naozaj vadí tak skratka nechoď. Načo chodíš nasilu?
Riaditeľka spoločnosti mi bude chodiť umývať okná a venčiť psa ,povinne
A prečo?lebo som povedala😅
Nonsens co si ľudia nechajú
Nemala by som s tým problém. Nekoná sa to vždy, nie je to každý víkend, takže pár dni ma nezabije.
Ziadna práca by mi za to nestála spať niekde,kde nechcem
a ze povinne?
A stavím sa, že ani v zmluve to nieje spomenuté
Neexistuje ani omylom
@anonym_27896c zamestnavatel ta moze poslat na povinne skolenie, zaskolenie na inu prevadzku, na pracovnu cestu mimo bydliska. ZP mu to umoznuje (az na par vynimiek ked zamestnec moze odmietnut). Aj to by si radsej dala vypoved lebo mimo domu spat nebudes?
Ozaj a co taka nemocnica, tam by si to prezila? Lebo tiez si nie vzdy mozes vybrat solo izbu.
@anonym_autor Mala som kolegynu, ktora to odmietla. Normalne v tie dni bola v praci.
nonto by bol problem, max jednu noc by som dala a doma dalsie dve dospavala, brr
Už vidím všetky tie macherky ako by dali výpoveď. To určite.
Normálne by vydržali
Už vidím všetky tie macherky ako by dali výpoveď. To určite.
Normálne by vydržali
@anonym_fe91bc tak to si ešte veľa nevidela
@anonym_autor zaplatila ny som si vlaszne ubytovanie, si dospela nikto ta nsbuxe nutit s niekym spat na izbe 🤣

Si veľké dievča, 2-3 noci vydrzis. Sú to kolegyne, nie úplne cudzí ľudia