Ako vnímate kolegyne, ktoré sú ochotné pracovať aj víkendy bez nároku na príplatok?
Zdravim, ako vnímate kolegyne, ktoré sú ochotné pracovať aj víkendy bez nároku na príplatok za nadčas, ide asi o hodinu času naviac. Kancelárska práca, máme 8 hod pracovný pomer, klasika pondelok-piatok. Som ja čudná keď mi to nepríde v poriadku? Sú to kolegyne, ktoré sú tam 10 a viac rokov. Áno, nejde o veľa hodín nadčasu, ale aj tak, byť za PC počas víkendu... Najhoršie že oni to považujú za normu a týmto kazia nazeranie vedenia na nás, zvládneme všetko bez pindania a pridania...
Ja som sa zvykla tiež nechať využívať, ale zistila som, že nielen, že mi potom naložia ešte viac (lebo vidia aká som šikovná), ale ani mi navyše nezaplatia.
@muchotrafka298 a to nadriadení nevidia, že pocas dna nepracuje?
@letfenixa nevidia lebo jej veduca sa jej boji, vtiera sa managementu a bola k nam dosadena. Takze proti nej nepojde nikto.

Ja mam kancelarsku pracu a nie som ochotna chodit po vikendoch do prace, lebo uz mam nieco odrobene a mam pracovnu dobu. Nie je problem obcas ostat dlhsie, ale urcite nie denne alebo niekolkokrat do tyzdna plus vikendy.
My nemame platene nadcasy a ja zadarmo robit uz nemienim.
Nam je za vzor davana flakacka a diletantka, ktora robi vacsinou z domu a cez den nerobi. Proste sa flaka a robi po veceroch. Tak nech robi, ked inokedy nestiha, ale nech povie pravdu, ze jej den je kozmetika, kadernicka, nechty, botox, mihalnice. Toto ona absolvuje pocas pracovnej doby, tak nech robi vecer, mne je to jedno. Ale nech to od nas nepozaduju alebo ju nedavaju za prikald, ze pozrite sa na XY, ako ona robi do polnoci.
@muchotrafka298 a to nadriadení nevidia, že pocas dna nepracuje?